[ad_1]

نظر

ویراستار عزیز،

این نامه با هدف انتشار اخیر LA LA ، است که اخبار جدید در مورد ایمنی مواد غذایی در مقاله “سرعت سریعتر ممکن است مسئله ایمنی مواد غذایی نباشد” می نویسد. آقای کاکس یکی از حامیان این صنعت است. که تحقیقات آن برای سلامت عمومی مضر است. حمایت وی از کشتار سریع السیر در راستای اتحاد صنعتی صنعتی اوست. علاوه بر این ، او اساس مقاله خود را “سرعت بالاتر در کشتارگاه های جوجه های جوان افزایش خطر آلودگی سالمونلا را پیش بینی نمی کند” را بر اساس داده های غلط اساسی قرار داد.

مطالعه آقای کاکس متکی به داده های سرویس ایمنی و بازرسی مواد غذایی (“FSIS”) بود که کشتارگاه ها با کار بر روی یک برنامه انکار تولید کردند. این برنامه معافیت تعداد بازرسان FSIS را در هر کشتارگاه کاهش می دهد و تا حد زیادی اجازه می دهد کشتارگاه ها خود تنظیم شوند. این کشتارگاه ها قادر به ارائه اطلاعات جعلی یا نادرست بودند که نشانگر انطباق با استانداردهای FSIS است. یک شخص ثالث خنثی صحت داده های کشتارگاه را تأیید نکرده است. وابستگی به چنین داده های غیر قابل اعتماد ، نتیجه گیری آقای کاکس را در بهترین حالت سوال برانگیز می کند.

در حقیقت ، کمپین یکپارچگی مواد غذایی پروژه پاسخگویی دولت شهادت بازرسان FSIS را جمع آوری کرد – که در بسیاری از کشتارگاههای مورد اعتماد کاکس کار می کردند – که به وضوح نشان می دهد این کشتارگاهها برای جلوگیری از شناسایی تخلفات به عنوان مثال ، بسیاری از کشتارگاههای دارای انحراف ترتیب مراحل بازرسی سرعت خط خود را تغییر داده اند تا بازرسان FSIS نتوانند گزارش های عدم انطباق را برای لاشه های تقلبی بی شماری که وارد مواد غذایی می شوند ، ارائه دهند.

و اعلامیه (منطقه انتشار: “ایمنی غذا” ، کمپین: “پرندگان پر سرعت” ، اعلامیه شماره 7) توسط یک ناظر کشتارگاه نشان می دهد که مدیریت به شدت بر کارگران تأثیر گذاشته است تا تخلفاتی را که مشاهده کرده اند گزارش نکنند. آنها توضیح دادند که ناظران یک گله خوب “را با یک گله بد” مخلوط “می کنند و سرعت خط ناودان را افزایش می دهند تا سخت تر باشد [FSIS] بازرس برای گرفتن پرندگان بد. “علاوه بر این ، سرپرست توضیح داد که آنها برچسب های انقضا محصول را تغییر می دهند تا کشتارگاه به نظر برسد اگر وقتی که محصولات قدیمی تر را برای مصرف کنندگان ارسال می کند ، سهمیه مرغ تازه خود را برآورده کند. ناظر همچنین شاهد تجزیه و تحلیل خطر کشتارگاه و نقاط کنترل حیاتی در کشتارگاه ، که مسئول شناسایی ایمنی مواد غذایی و نگرانی های بهداشت عمومی است – درجه حرارت تجهیزات تبرید گوشت را به طور نادرست ثبت می کند تا به نظر برسد که کشتارگاه از الزامات برخوردار است.

بعلاوه ، بسیاری از بازرسان گفتند که محصولات کشتارگاههایی که در آنها کار می کنند نمی خورند و اگر کشتار سریع مرغ به استاندارد ملی تبدیل شود ، نگران بهداشت عمومی هستند.

خواندن چنین داده های معیوبی تعجب آور نیست ، با توجه به سابقه آقای کاکس در نتیجه گیری آماری که از صنایع تهدید کننده محیط زیست و بهداشت عمومی پشتیبانی می کند. به عنوان مثال ، او نتیجه گرفت که اگر صنعت کشاورزی از دادن آنتی بیوتیک خاص به حیوانات تولیدکننده غذا جلوگیری کند ، مردم در معرض آسیب خواهند بود ، عملی که هدف آن افزایش سریع و ارزان وزن حیوانات است. محققان استفاده از آنتی بیوتیک برای این منظور را با ایجاد بیماری های مقاوم به آنتی بیوتیک در انسان مرتبط دانسته اند ، که هر ساله تقریباً باعث 35000 مرگ می شود. چندین نشریه بررسی شده تأیید کرده اند که این استفاده از آنتی بیوتیک ها باعث بیماری های مقاوم به آنتی بیوتیک و آسیب رساندن به مصرف کنندگان می شود. علاوه بر این ، انتشارات آقای کاکس با داده های منتشر شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها سالها مغایرت دارد.

FSIS به تحقیقات خنثی احتیاج دارد که دانشمندان بر اساس داده های قابل اعتماد برای آگاهی دادن به مردم در مورد کشتارگاههای پرسرعت ایمن هستند یا فقط راهی دیگر برای صنعت مرغداری برای به خطر انداختن سلامت انسان با یک دلار دیگر است.

– جسیکا چاپمن از کلینیک دادرسی حقوق حیوانات ، دانشکده حقوق لوئیس و کلارک

یادداشت ویراستار: ما می خواهیم از خوانندگان خود بشنویم. نامه ها برای ویراستار از طریق ارسال می شود با ما تماس بگیرید در وب سایت ما

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir