ممیزی های از راه دور در کانون توجه GFSI


به گفته یک متخصص در زمینه ابتکار جهانی ایمنی غذا (GFSI) ، در صنعت مواد غذایی از نظر حسابرسی از راه دور توسط برخی از افراد اعتماد وجود ندارد.

فقط ممیزی های از راه دور توسط GFSI تشخیص داده نمی شوند ، اما ممیزی مختلط پذیرفته می شود که شامل چک های مجازی و محلی است. دارندگان برنامه های صدور گواهینامه مانند BRCGS و FSSC22000 ممیزی ایمنی مواد غذایی کاملاً از راه دور را ارائه می دهند.

آلن گلیس ، مدیر عامل AGLC ، به تهیه گزارش GFSI در مورد ممیزی های از راه دور کمک کرد ، اما این هنوز منتشر نشده است.

“GFSI ما را با یک س simpleال ساده آغاز کرد: آیا شواهد علمی معتبری وجود دارد که نشان دهد ما می توانیم از طریق تأیید ویدیوی از راه دور همان امنیت را هنگام بازدید از یک سایت تأمین کنیم؟ وی در کنفرانس مجازی GFSI 2021 گفت: جواب ساده منفی است.

“ما دریافتیم که به دلیل آنچه اتفاق افتاده است و واکنش این صنعت ، اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است ، بنابراین نتیجه گیری دیگری برای GFSI این بود که این یک فرصت واقعی به عنوان یک صنعت است که از سالی که ما داریم ، از آنچه که آنها در پاسخ به آن انجام داده اند ، بیاموزیم. همه گیر شده و از این در آینده استفاده کنید. موضوع دیگر ممیزی های از راه دور بود که توسط ویدئو تسهیل شد ، آغاز سفر استفاده از فناوری ایمنی مواد غذایی است. هدف از معرفی فناوری باید بهتر و ایمن تر شدن حسابرسان برای غذا باشد. من هر دو را در یک مسابقه نمی بینم. “

جیلیز ، رئیس هیئت GFSI در مورد استفاده از ICT در ممیزی از راه دور ، گفت که کل صنعت به روند ممیزی از راه دور اعتماد ندارند.

“تعدادی از افراد گفته اند كه می خواهند به ممیزی های مناسب برگردند ، این نشان می دهد كه مردم این امر را متوقف می دانند و افرادی كه سعی می كنند ممیزی از راه دور را انجام دهند معمولاً این كار را با سایت های كم خطر خود انجام می دهند. وی گفت: “در برخی از پاسخ ها ایمان کافی نبود که ما می توانیم به همان سطح اعتماد برسیم.”

نظارت مداوم به جای عکس
به گفته جیلیز ، فناوری های مانیتورینگ در حال آمدن هستند که به جای یک مدل عکس فوری که بخشی از ممیزی سنتی است ، می توان داده های زیادی را در حال حرکت تولید کرد.

“برخی از افراد گفتند كه ما با نظارت مستمر جایگزین حسابرسی خواهیم شد. من چنین اعتقادی ندارم. ما در حال تغییر نحوه کار مردم هستیم ، اما به طور کامل از شر آن خلاص نمی شویم. اگر از سیستم ممیزی عکس فوری به سیستمی مبتنی بر نظارت مستمر تغییر دهید ، می تواند اعتماد به نفس زیادی به ما بدهد تا بتوانیم ببینیم چه اتفاقی می افتد ، نه فقط بین ممیزی ها. اما سپس باید بررسی کنید که آیا نظارت به آنچه فکر می کنید پیدا می کند یا خیر و آیا فرآیندهای قابل اطمینان هستند. من فکر می کنم ما ماهیت و رابطه بین انواع مختلف حسابرسی را تغییر خواهیم داد ، اما حسابرسی در اینجا باقی می ماند. “

گیلیس گفت که آینده می تواند یک ممیزی از روند نظارت باشد ، نه ایمنی مواد غذایی.

“ما باید حسابرسی کنیم که مردم می فهمند داده ها به آنها چه می گویند ، اینکه تجهیزات به درستی کار می کنند و اعداد دقیقی تولید می کنند و آنچه مهم است و نه آسان را اندازه می گیریم ، زیرا آنها همیشه مواردی نیستند که ایمنی به آنها اعتماد می کند. فکر نمی کنم مردم به این زودی ها نگران کار خود باشند. آنها باید آماده باشند تا حسابرسی را به حالت تعلیق درآورند ، اما چالش های جدیدی را در دنیای تسهیل شده توسط فناوری باز می کنند. “

گیلیس گفت ، فناوری نظارت در یافتن مشکلاتی که می دانید وجود دارد خوب است.

وی گفت: “بنابراین اگر پیش بینی کنید که این اتفاقات احتمالی باشد ، اغلب راه اندازی سیستم های نظارتی برای جستجوی و یافتن آنها آسان تر است.” “ما می توانیم مشکلات جدیدی را از مردم بپرسیم. در هر موقعیتی که وارد می شوید و روشهای جدیدی را برای نظارت ایجاد می کنید ، افرادی که بهتر می دانند چه مشکلی دارند درجا هستند. کارکنان فرآیندها و محیط خود را درک می کنند. “

خوردن 22 میلیون در روز
جلسه دیگر شامل پایداری و فن آوری بلندگوهای Nestlé ، Cargill و Ecolab بود.

دیوید مک لنان از کارگیل

دیوید مک لنان ، مدیر عامل کارگیل ، گفت که فشار زیادی از طرف دولتهای ایالتی ، محلی ، فدرال و غیرآمریکایی برای ادامه تولید مواد غذایی برای تغذیه مردم وجود دارد.

“کلید سیستم پایدار زنجیره تأمین مواد غذایی دسترسی آزاد به تجارت ، کاهش موانعی است که در لحظات هراس مانند COVID توسط دولت ها ایجاد می شود ، اما ما باید مواد غذایی را به خارج از مرزها منتقل کنیم.”

Maclennan افزود كه یكی از گیاهان گوشت گاو این شركت روزانه 22 میلیون نفر غذا می دهد.

“مانترا شما را نقض می کند یا شخص دیگری شما را نقض می کند. با این حساب ، کشاورزی به عنوان صنعتی برای پذیرش فناوری کمی کندتر است ، اما سرعت تغییرات به سرعت در حال افزایش است. مردم می خواهند بیشتر بدانند که غذای آنها از کجا می آید. دیگر به اندازه کافی خوب نیست که به یک برند اعتماد کنیم ، اما چه کسانی تامین کننده آنها هستند ، این شرکت ها چه هستند؟ بنابراین تقاضا برای دانش و ردیابی مصرف مواد غذایی اساسی بیش از هر زمان دیگری است و این منطقه ای است که ما زمان قابل توجهی را به توسعه فناوری اختصاص داده ایم. “

مک لنان گفت ، وقفه در COVID-19 به این معنی است که تجارت به روال معمول نیست.

وی گفت: “ما یک جلسه آموزش با 300000 دامدار در چین به صورت آنلاین داشتیم.” “هیچ راهی برای آموزش همزمان همه آنها وجود ندارد ، مگر از طریق فناوری. مثال دیگر هوش مصنوعی است ، ما فناوری شناخت چهره برای گاوها را داریم. بنابراین می تواند گاوهای شیری را ردیابی کند تا ببیند آیا آنها به درستی تغذیه می کنند ، آیا آب کافی دریافت می کنند ، سلامتی آنها چیست و آیا کشاورز نیاز به تغییر جیره یا فرمولاسیون دارد زیرا گاو به طور صحیح آب نمی خورد یا غذا نمی خورد. “

مشکلات را سریعتر حل کنید
ناتاسا ماتیسووا ، رئیس مدیریت کیفیت در نستله ، گفت که 2020 تصویب فن آوری های دیجیتال را تسریع می کند.

ناتاسا ماتیسووا از نستله

وی گفت: “این زندگی روزمره عادی است وقتی محیط را مشاهده می کنید و گاهی اوقات یافته هایی دارید که باید از طریق روش های مناسب تمیز کردن و ضد عفونی کردن آنها را حذف کنید.”

“بنابراین چگونه کارگران و جبهه های خود را قادر می دانیم که از نتایج مطلع شوند؟” ما از یک سکوی کاری متصل استفاده می کنیم ، این یک عمل قرص است که در آن اپراتور تمام داده های مورد نیاز برای شروع خط خود را می بیند ، چه عملکرد ، چه بررسی کیفیت یا نتایج نظارت بر محیط. او می بیند که آخرین یافته کجا بوده ، می فهمد که روش صحیح چیست و آن را اعمال می کند. به این ترتیب ، متخصص با کیفیت می تواند بر انجام اقدامات پیشگیرانه ، آموزش و کمک متمرکز شود. “

ماتیسووا گفت وقتی میکروارگانیسم پیدا می شود ، آنها از بیوانفورماتیک و توالی کل ژنوم برای درک بیشتر استفاده می کنند.

“ما می توانیم این کار را برای لیستریا و سالمونلا انجام دهیم ، و این به ما می گوید که آیا میکروارگانیسم باکتری خانگی است یا بازدید کننده از این مرکز ، و ما باید منبع آن را در مواد اولیه یا افراد پیدا کنیم. وقتی این حوادث را داشته باشیم و مجبور شویم از کارخانه حمایت کنیم ، زیرا ممکن است تخصص آن ها نباشد ، در سال های اخیر ما وارد کار می شویم و راه حل مشکل را کند می کنیم. وی گفت: “امروز ما از Google Glass استفاده می كنیم ، احساس می كنیم كه در كارخانه هستیم ، مشكل را می بینیم و بلافاصله در حل آن كمك می كنیم.”

“هر آنچه را که در طی این بیماری همه گیر آموخته ایم باقی خواهد ماند و به روشی عادی تبدیل خواهد شد. ما ابزارهای دیجیتالی دیگری داریم که به ما کمک می کند تا آینده را پیش بینی کنیم ، چه تجزیه و تحلیل پیشرفته و چه هوش مصنوعی ، این در حال تبدیل شدن به یک کار معمول است که در آن به داده ها اعتماد می کنیم و بهتر است قبل از اینکه مشکل ایجاد کنیم ، پیش بینی و ریشه کن کنیم. “

یادگیری تصادف
کریستوف بک ، مدیرعامل Ecolab ، در مورد سه گزینه صحبت می کند: پیش بینی وقفه هایی که ممکن است اتفاق بیفتد ، کمک به مشتریان برای پاسخگویی و نظارت دقیق در زمان واقعی برای یادگیری و آماده شدن برای مشکل بعدی.

“این می تواند تب خوکی آفریقایی یا شیوع E. coli در یک گیاه یا گروه از گیاهان باشد. مشتریان ما و می بینیم که وقتی اوضاع اشتباه پیش می رود ، می دانیم که ضعیف ترین پیوند در یک کسب و کار کجاست و کمک می کنیم هرچه سریعتر به آن پاسخ دهیم. هر بار که استراحتی وجود دارد ، کمی بیشتر یاد می گیریم و در آن بهتر می شویم. “

بک گفت که مدیریت صنعت 10 یا 15 سال پیش برای صنعت دشوارتر بوده است.

“با داشتن 40،000 سیستم متصل به ابر در سراسر جهان ، به ما کمک می کند تا بینش بسیاری ایجاد کنیم که می توانیم بین کارخانه ها ، شرکت ها یا صنایع مقایسه کنیم تا ببینیم چه چیزی بهتر است و چه نتیجه ای بهتر. ما با مشتریان متصل به ابر 24/7 ساعت نظارت داریم. ما می توانیم از راه دور به آن روی آوریم ، از آن جلوگیری کرده و به کار خود ادامه دهیم. “

“ما می بینیم که مشتری با فرض قابل اعتماد بودن منحرف می شود ، بنابراین شما باید به من ثابت کنید که من باید به شما اعتماد کنم. راه سخت را در طی همه گیری با مشتری های خود در هتل ها و رستوران ها یاد گرفتیم ، جایی که بسیاری از مهمانان نمی خواستند به رستوران ها و هتل ها بروند زیرا آنها نگران بودند که COVID-19 دریافت کنند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>