[ad_1]

مقامات بهداشت عمومی از شیوع جدید سالمونلا انتریتیدیس ، احتمالاً ناشی از مصرف تخم مرغ ، خبر می دهند. تاکنون بیش از 50 نفر در کانادا شیوع این بیماری را داشته اند.

بر اساس بیانیه بهداشت عمومی که اواخر امروز منتشر شد ، محققان آژانس بهداشت عمومی کانادا (PHAC) با مقامات استانی در تلاشند تا منبع آلودگی را پیدا کنند. 57 بیمار در نیوفاندلند ، لابرادور و نوا اسکوشیا شایع هستند.

به گزارش PHAC ، با ادامه گزارش بیماری ، شیوع این بیماری همچنان ادامه دارد. بر اساس یافته های تحقیق تاکنون ، قرار گرفتن در معرض تخم مرغ به عنوان منبع احتمالی شیوع شناخته شده است.

“بسیاری از افرادی که بیمار شده اند گزارش می کنند که در خانه تخم مرغ مصرف می کنند ، آماده می کنند ، می پزند و می پزند. در بیانیه PHAC آمده است: “برخی از افراد تخمگذاری را در م institutionسسه ای گزارش می دهند – از جمله خانه های سالمندان و بیمارستانها – در آنجا كه آنها قبل از بیمار شدن در آنجا زندگی می كردند یا كار می كردند.”

“با ادامه تحقیقات شیوع ، شناسایی منابع اضافی و صدور اخطارهای مربوط به ترک غذا مربوط به شیوع بیماری امکان پذیر است. این اطلاعیه بهداشت عمومی با پیشرفت تحقیقات به روز می شود. “

بیمارانی که شیوع داشتند از اواخر اکتبر 2020 تا پایان ژانویه 2021 بیمار شدند. نوزده نفر در بیمارستان بستری شدند. هیچ کشته ای گزارش نشده است. افرادی که بیمار می شوند بین 2 تا 98 سال دارند. بیشتر موارد ، 68 درصد ، زنان هستند.

بین ماه های اکتبر و دسامبر سال 2020 ، آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) اخطارهایی را برای برداشت غذا برای تخم های مختلف توزیع شده در کیپ برتون ، نوا اسکوشیا ، نیوفاندلند و لابرادور صادر کرد. تخم های خارج شده قبلاً منقضی شده اند و دیگر برای خرید در دسترس نیستند.

برخی از افرادی که در شیوع فعلی بیمار شدند ، در معرض تخمهای خارج شده قرار گرفتند. با این وجود ، تعدادی از افراد اخیراً بیمار نیز وجود ندارند.

بیماری های اخیر ممکن است به دلیل تأخیر بین زمان بیمار شدن فرد و گزارش بیماری به مقامات بهداشت عمومی ، در طی شیوع گزارش شده باشد. برای این شیوع ، دوره گزارش بیماری بین سه تا شش هفته است.

CFIA تحقیقات ایمنی غذایی خود را ادامه می دهد ، که می تواند منجر به پس گرفتن محصولات دیگر شود. در صورت پس گرفتن سایر محصولات پرخطر ، CFIA از طریق اخطارهای به روز شده برای حذف مواد غذایی ، مردم را مطلع خواهد کرد.

هشدارهای عمومی برای تخم مرغ
مقامات گفتند كه PHAC در حال صدور اين پيام بهداشت عمومي است تا كانادايي ها را از يافته هاي تحقيقات تاكنون آگاه سازد و روش هاي مهم ايمني مواد غذايي را براي كمك به جلوگيري از عفونت هاي بيشتر سالمونلا در اختيار داشته باشد.

تخم مرغ ها گاهی اوقات می توانند به باکتری های سالمونلا روی پوسته و داخل تخم مرغ آلوده شوند. باکتریها بیشتر وقتها به انسان منتقل می شوند که غذای آلوده را به طور نامناسب اداره کنند ، بخورند یا بپزند. آلودگی سالمونلا قابل مشاهده و بو نیست.

در صورت رعایت اصول ایمنی غذایی و پخت و پز می توان از بیماری ها پیشگیری کرد. PHAC به مصرف کنندگان توصیه نمی کند که از خوردن تخم مرغ درست پخته شده خودداری کنند ، اما این شیوع به شما یادآوری می کند که کانادایی ها همیشه باید تخم مرغ خام را با دقت کنترل کنند و تخم مرغ و غذاهای پایه تخم مرغ را در دمای داخلی حداقل 74 درجه سانتیگراد بپزند. برای خوردن بی خطر هستند

نکات زیر در مورد پخت و پز می تواند به کاهش خطر بیماری کمک کند ، اما ممکن است خطر بیماری را به طور کامل از بین نبرد.

  • همیشه تخم مرغ های خام را با دقت اداره کنید و تخم مرغ ها و غذاهای پایه تخم مرغ را در دمای داخلی حداقل 74 درجه سانتی گراد (165 درجه فارنهایت) بپزید تا مطمئن شوید که از خوردن آنها مطمئن نیستید.
  • تخم مرغ خام یا نیمه پخته مصرف نکنید. تخم مرغ ها را بپزید تا زرده و سفیده هم سفت شوند.
  • هنگام خرید تخم مرغ ، فقط تخم مرغ های یخچالی با پوسته های تمیز و خرد نشده را انتخاب کنید.
  • همیشه قبل و بعد از لمس تخم مرغ خام دستان خود را بشویید. حداقل 20 ثانیه با صابون و آب گرم بشویید. در صورت نبود آب و صابون ، از مالش دست مبتنی بر الکل استفاده کنید.
  • تخم مرغ (اعم از خام یا پخته) نباید بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری شود. تخمهایی که بیش از دو ساعت در دمای اتاق بوده اند باید دور ریخته شوند.
  • هنگام تهیه غذاهایی که گرم نمی شوند ، از محصولات تخم مرغ پاستوریزه به جای تخم مرغ خام استفاده کنید (مانند مایه کیک ، لرزش تخم مرغ یا سس سالاد سزار).
  • خمیر ، خمیر یا سایر محصولات حاوی تخم مرغ خام را امتحان نکنید. خوردن حتی مقدار کم می تواند شما را بیمار کند.
  • به دلیل احتمال گرم شدن ناهموار ، پخت تخم مرغ خام در مایکروویو توصیه نمی شود.
  • قبل و بعد از پخت تخم مرغ یا غذاهای پایه تخم مرغ ها ، میزهای کار و تخته های برش را ضد عفونی کنید. از یک ضد عفونی کننده آشپزخانه (طبق دستورالعمل های موجود در ظرف) یا یک محلول سفید کننده (5 میلی لیتر سفید کننده خانگی به ازای هر 750 میلی لیتر آب) استفاده کنید و با آب بشویید.
  • از صفحات ، تخته های برش یا ظروفی که با تخم مرغ خام تماس گرفته اند ، مجدداً استفاده نکنید ، مگر اینکه کاملاً شسته ، شسته و ضد عفونی شده باشد.
  • از حوله های کاغذی برای پاک کردن سطوح آشپزخانه یا تعویض سفره ها برای جلوگیری از خطر آلودگی متقابل و انتشار باکتری ها استفاده کنید. از استفاده از قارچ خودداری کنید زیرا نگهداری قارچ بدون باکتری دشوارتر است.
  • اگر فکر می کنید به عفونت سالمونلا یا بیماری مسری دیگری مبتلا هستید که باعث اسهال می شود ، برای افراد دیگر غذا تهیه نکنید.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. به گفته مقامات بهداشت عمومی ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که تخم مرغ خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا در او ایجاد شده باشد باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی قرار دارند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir