[ad_1]

امروز ، FDA اپیدمی جدیدی از طریق مواد غذایی را از یک منبع ناشناخته اعلام کرد. این شیوع در پی سه فرد دیگر با منشا ناشناخته است که در اواخر سال 2020 مورد تحقیق قرار گرفتند. این وقایع پایان یافته اعلام شده است.

در جدول بروزرسانی CORE سازمان غذا و دارو ، شیوع جدید یک خط بزرگ یک لایه است که در زمینه های شبکه هفتگی می خوانید. به گفته سخنگوی FDA ، بدون منبع ، جزئیات کمی در دسترس است.

“اگر در ورودی این ستون نوشته شده است” هنوز مشخص نشده است “، ما شواهد کافی برای تعیین اینکه کدام غذای خاص افراد در این مرحله از تحقیقات دریافت می کنند ، نداریم.” تحقیقات گسترده در مراحل مختلف انجام خواهد شد ، و وقتی تحقیقات ردیابی را به اندازه کافی محدود کردیم تا یک ماده غذایی احتمالی را به عنوان وسیله نقلیه مشکوک شناسایی کنیم ، این اطلاعات را به اطلاع عموم می رسانیم. “

“پس از جستجوی سیگنال هایی که می تواند هشدار اولیه شیوع بیماری باشد و سپس کشف اینکه یک محصول غذایی با تنظیم FDA احتمالاً باعث شیوع می شود ، این شیوع به یک تیم واکنش منتقل می شود. در آن زمان ، اطلاعات مربوط به این شیوع در جدول تحقیق CORE منتشر خواهد شد. “

از امروز بعدازظهر ، نه FDA و نه مراكز فدرال كنترل و پیشگیری از بیماری ها اطلاعیه های شیوع بیماری را به وب سایت های خود در سال جاری اضافه نكرده اند.

” . . سخنگوی FDA گفت: “وقتی تحقیقات ردیابی را به اندازه کافی محدود کردیم تا یک ماده غذایی احتمالی را به عنوان وسیله نقلیه مشکوک شناسایی کنیم ، این اطلاعات را علنی خواهیم کرد.”

نه FDA و نه CDC اطلاعاتی در مورد شیوع سالمونلا در میامی منتشر نکرده اند ، به جز گزارش های FDA در شبکه هفتگی. در زیر اطلاعات شبکه برای شیوع جدید ذکر شده است که در قالب گلوله ذکر شده است:

  • تاریخ انتشار: 13.01.21 – بدون اتصال
  • شماره مرجع: 10 – بدون اتصال
  • Pathogen: سالمونلا میامی – پیوند به صفحه عمومی اطلاعات سالمونلا
  • محصولات مرتبط با بیماری ، در صورت وجود: هنوز مشخص نشده است – بدون پیوند
  • تعداد کل موارد (بیماران): 48 – ارتباطی وجود ندارد
  • وضعیت تحقیق: فعال – بدون اتصال
  • وضعیت شیوع: در حال انجام “مشاهده نکات” – پیوندها به صفحه ایمنی مواد غذایی
  • تشنج آغاز شده: زمینه خالی
  • ردیابی آغاز شده: کادر را علامت بزنید – بدون پیوند
  • بازرسی در محل: زمینه خالی – بدون اتصال
  • شروع جمع آوری و تجزیه و تحلیل نمونه ها: قسمت خالی – بدون پیوند

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در معرض خطر بیشتری برای بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که علائم عفونت سالمونلا را پیدا کرده است باید به دنبال مراقبت پزشکی باشد. افراد بیمار باید هر گونه تماس احتمالی با باکتری سالمونلا را به پزشك خود اطلاع دهند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی قرار دارند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir