[ad_1]

مقامات در نیوزیلند نسبت به افزایش خطر مسمومیت غذایی در خانه به دلیل فصل تعطیلات و گرمتر شدن هوا در تابستان هشدار داده اند.

عایشه ورال ، وزیر ایمنی غذا ، گفت که حدود 100000 نفر از شیوه های خطرناک دست زدن به مواد غذایی در خانه رنج می برند. وزارت صنایع اولیه (MPI) گزارش می دهد که بیماری های منتقله از غذا سالانه حدود 200000 نفر از مردم نیوزیلند را تحت تأثیر قرار می دهد.

Verrall گفت: “به همین دلیل MPI یک کمپین آگاهی بخشی را یادآوری کرده و به مصرف کنندگان یادآوری می کند که از سه C پیروی کنند: تمیز کردن ، پخت و پز و خنک کردن در محل کار ، پخت و پز و ذخیره گوشت خام مانند پرندگان تا بیمار نشوند و هزینه آنها را پرداخت نکنند.”

“یک مطالعه اخیر در مورد رفتار و دانش ایمنی مواد غذایی مصرف کنندگان نشان داد که اکثر مردم نیوزیلند معتقد نیستند که مسمومیت غذایی می تواند کشنده باشد یا عواقب طولانی مدت برای سلامتی داشته باشد و معتقدند که غذای تهیه شده در خانه بیشتر است از کافه غذای محلی در امان است. “

Verrall گفت: بسیاری از مسمومیت های غذایی ممکن است خفیف باشد ، شامل چند روز ناراحتی معده ، گرفتگی عضله ، نفخ و یا استفراغ با مرخصی محدود از کار یا مدرسه.

“با این حال ، برخی از افراد به دلیل جمع آوری باکتریها و ویروسهای مضر مانند کمپیلوباکتر ، نورو ویروس ، سالمونلا ، لیستریا ، E. coli و باسیلوس سرئوس ، می توانند و شدیدترین نوع بیماریهای ناشی از غذا را تجربه می کنند و می کنند. این امر به ویژه در مورد نارنگی های جوان (کودکان) ، جامعه سالمندان ، مادران باردار و کیوی هایی که از سایر مشکلات سلامتی رنج می برند بسیار صدق می کند. “

نکات مربوط به ایمنی غذا در تابستان ، اگر شک دارید ، آن را دور بریزید. دستان خود را بشویید ، نه مرغ خود را. گوشت بپزید و از قوانین شستشوی ابزار آشپزخانه مطلع شوید.

شورای استرالیا
شورای اطلاعات ایمنی مواد غذایی (FSIC) در استرالیا نیز با نکات سرگرم کننده ای درباره ایمنی غذا در کریسمس و تابستان ارائه شده است.

این موسسه خیریه گفت که گرچه ویروس ایجاد کننده COVID-19 بعید است از طریق غذا پخش شود ، اما ممکن است به سطوح سرایت کند ، بنابراین غذا یا نوشیدنی ، ظروف ، فنجان ها و ظروف را به اشتراک نگذارید و غوطه ور شدن مضاعف وجود ندارد.

کتی مور ، رئیس FSIC ، گفت که این دوره به ویژه به دلیل نیازهای COVID-19 و همچنین نیاز معمول به مراقبت از روشهای ایمنی مواد غذایی هنگام سرویس دهی به بسیاری از افراد در هوای گرم تابستان ، چالش برانگیز خواهد بود.

“مطالعه قبلی ما نشان داد که از هر سه استرالیایی یک نفر یا در گروه آسیب پذیر مسمومیت غذایی قرار دارد یا در یک خانه با فردی در معرض خطر زندگی می کند. هر یک از مهمانان شما ممکن است در این گروه های آسیب پذیر مانند زنان باردار ، نوزادان یا کودکان خردسال ، افراد مسن یا کسانی که به دلیل بیماری یا داروهای خاص سیستم ایمنی ضعیف دارند ، باشد. “

نکات مربوط به ایمنی غذا شامل دستورالعمل هایی برای شستن دست ها ، برنامه ریزی برای مقدار غذای مورد نیاز ، محل قرار دادن در یخچال ، پرهیز از ظروف تخم مرغ خام یا کم پخته شده ، شستن نکردن مرغ ، بررسی تاریخ محصول ، مواد باقی مانده در یخچال و مدت زمان آن است. غذاهای سرد مانند پاکت ، گوشت های سرد و پنیرهای نرم را بگذارید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir