مقامات بهداشتی در مورد خطر فصلی مسمومیت از برخی گیاهان هشدار می دهند


یک آژانس فرانسوی به مردم در مورد خطرات خوردن میوه یا برگ گیاهان زینتی هشدار داده است.

انتشار فصلی آژانس غذا ، محیط زیست و بهداشت حرفه ای فرانسه (ANSES) بر روی گلدهی گل ختمی ، دارواش و پوسته ، میوه ها و برگهایی است که می تواند برای تزئین کیک ها ، خانه ها و باغها مورد استفاده قرار گیرد. مصرف میوه ها یا برگ ها ، به ویژه توسط کودکان یا حیوانات خانگی ، بسته به میزان مصرف می تواند علائم شدت مختلفی ایجاد کند.

مراکز کنترل سم در فرانسه بین 60 تا 80 تماس برای کودکان زیر 15 سال که به طور تصادفی زغال اخته را در دهان خود قرار می دهند ، دریافت می کنند. تقریباً 40 درصد موارد در فصل تعطیلات زمستانی بین دسامبر و ژانویه اتفاق می افتد.

در بیشتر موارد ، کودکان یک یا دو میوه در دهان خود می گذارند و هیچ علائمی پیدا نمی کنند یا فقط مشکلات گوارشی جزئی مانند حالت تهوع ، استفراغ و شکم درد را تجربه می کنند. با این حال ، مصرف بیشتر میوه ها می تواند منجر به علائمی مانند ترشح بزاق زیاد ، استفراغ و اسهال مداوم ، خواب آلودگی یا تشنج شود.

برگ و میوه هولی برای حیواناتی مانند سگ و گربه نیز سمی است. در صورت بلع ، ممکن است بعد از خوردن مقدار زیادی میوه ، به اسهال و استفراغ یا علائم عصبی مانند خواب آلودگی و کما دچار شوند.

فراخوان مراکز سم
مراكز كنترل سم سالانه حدود 40 تماس در مورد كودكانی دریافت می كنند كه برگ دهان دارواش یا میوه در دهان خود گذاشته اند. سه چهارم این موارد در نوامبر و ژانویه رخ می دهد.

بیشتر کودکان پس از داشتن مقدار کمی میوه ، علائمی نشان نمی دهند یا فقط علائم گوارشی خفیف از خود نشان می دهند. با این حال ، در صورت مصرف زیاد میوه ، اختلالات ریتم قلب یا افت فشار خون یا اختلالات عصبی مانند خواب آلودگی ممکن است رخ دهد.

برگ ها و میوه های دارواش در صورت مصرف حیوانات اهلی یا گیاهخواران مانند گاو ، گوسفند یا اسب احتمالاً کشنده خواهند بود.

قرار دادن یک برگ پینستیا در دهان می تواند علائم گوارشی خفیف را در کودکان ایجاد کند. برای یک حیوان خانگی ، جویدن چند برگ یا ساقه می تواند عواقب جدی مانند مشکلات گوارشی یا ترشح بزاق زیاد داشته باشد.

ANSES به عموم مردم توصیه می کند که اگر کودک برگ یا میوه هایی از خال ، دارواش یا سایر گیاهان زینتی را در دهان خود قرار داده است تا دهان کودک را با حوله مرطوب تمیز کند ، به آنها چیزی برای نوشیدن ندهید و به مرکز زهر زنگ بزنید. باید برچسب نگهداری شود یا از گیاه برای کمک به شناسایی آن عکس گرفته شود.

در سایر خبرها
آژانس غذایی سنگاپور (SFA) و ANSES برای ارتقا cooperation همکاری علمی و فنی بین دو آژانس ایمنی مواد غذایی تفاهم نامه همکاری امضا کرده اند. این تفاهم نامه توسط لیم کوک تای ، مدیر عامل SFA و راجر ژنت ، مدیرعامل ANSES امضا شد.

لیم گفت که سیستم غذایی پیچیده تر شده و جهانی می شود.

وی گفت: “SFA به ایجاد مشارکت قوی با همکاران همفکر ما برای حفظ یک چارچوب نظارتی ایمن مواد غذایی پایدار در سنگاپور و همگام شدن با پیشرفت های جهانی ایمنی مواد غذایی ادامه خواهد داد.”

زمینه های بالقوه همکاری شامل ارزیابی خطر خطرات شیمیایی و میکروبیولوژیکی برای ایمنی مواد غذایی است. برنامه های آزمایش برای ایمنی مواد غذایی شیمیایی و میکروبیولوژیکی ؛ ارزیابی ایمنی مواد غذایی جدید و خطرات ایمنی مواد غذایی ظهور می کند.

شورای سوئد و نروژ
در همین حال ، Livsmedelsverket (آژانس غذایی سوئد) اطلاعاتی را در مورد اینکه کدام ماهی برای خوردن در کریسمس مناسب است و ممکن است حاوی مقادیر زیادی سموم در محیط باشد ، ارائه داد. آژانس گفت که سوالات زیادی در این زمینه دریافت کرده است ، بنابراین نکاتی را برای فصل تعطیلات منتشر کرده است.

ماهی غذایی خوب و سالم است که حاوی مواد مغذی مهمی است. توصیه این است که آن را هفته ای دو تا سه بار بخورید و انواع مختلفی داشته باشید.

با این حال ، برخی از ماهی ها حاوی مقادیر زیادی آلاینده های آلی مانند دیوکسین و PCB نیز هستند. این از جایی که ماهی می آید تأثیر می گذارد. برای کودکان ، جوانان و کسانی که می خواهند در آینده باردار شوند کاهش در معرض این مواد مهم است.

اتحادیه اروپا حداکثر محدودیت ها را در میزان دیوکسین ها و PCB هایی که برخی غذاهای حیوانی می توانند داشته باشند ، دارد. گونه های معاف از این محدودیت ها شاه ماهی صید شده در طبیعت بیش از 17 سانتی متر ، ماهی قزل آلا ، کربن ، قزل آلا و لامپ رودخانه ای است که در منطقه دریای بالتیک از جمله دریاچه ونرن و دریاچه وترن صید شده و به فروش می رسد. در بازار سوئد.

Livsmedelsverket با Sofia B Olson ، مدیر آشپزخانه در یک رستوران غذاهای دریایی در گوتنبرگ ، ویدیویی درباره ماهی هایی با میزان بالای سموم در محیط ایجاد کرد.

نکات مانده
سرانجام ، Mattilsynet (سازمان امنیت غذایی نروژ) نکاتی را برای تهیه و نگهداری مواد غذایی در کریسمس منتشر می کند.

به گفته آژانس ، شایعترین علل مسمومیت غذایی پخت ناکافی ، تاخیر در خنک شدن غذا ، نگهداری در دمای بسیار بالا و تمیز کردن ضعیف است.

نکات منابع احتمالی عفونت ، سرو غذای گرم ، خوردن پس مانده ، تهیه غذا از روز قبل ، فضا و دما در یخچال ، آلودگی متقابل و شستن دست را در بر می گیرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>