مقامات ایرلندی عملیات سوشی ثبت نشده را از اتاق خواب می بندند


سه شرکت سوشی که از اتاق خواب یک خانه در ایرلند کار می کنند توسط مقامات تعطیل شده است.

رستوران های سوشی آنلاین ثبت نشده در خانه با نقض قانون ، کنترل ایمنی مواد غذایی و ثبت سوابق ، و عدم وجود روش های ایمن برای رسیدگی به ماهی های خام و برنج پخته شده ، از خانه اداره می شوند.

اداره ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) اعلام کرد که پنج حکم تعطیلی در ماه اکتبر به دلیل نقض قوانین ایمنی مواد غذایی صادر شده است. دستورات اجرا توسط مقامات بهداشت محیط در قوه مجریه (HSE) صادر می شود.

دستورات تعطیلی مربوط به سوشی به Jonathan Barbosa برای Koi Sushi در 1 جاده شنوارنا در سانتری ، حومه دوبلین تحویل داده شد. برونو باربوسا برای ناگویای سوشی و پائولو ریکاردو باربوسا برای کیوتو سوشی در همان آدرس. مشخص نیست که شرکت ها چه مدت فعالیت می کنند.

خطری برای سلامت عمومی
پاملا بیرن ، مدیر عامل FSAI ، گفت که وی به ویژه نگران تجارت آنلاین ثبت نشده و بدون نظارت در فروش طیف وسیعی از محصولات سوشی از خانه است.

“اداره تجارت مواد غذایی که ثبت نشده باشد و بنابراین کنترل نشده باشد کاملاً غیرقابل قبول است و سلامتی مصرف کننده را بسیار جدی تهدید می کند. در این موارد ، شرکت های ثبت نشده سوشی را بدون هیچ گونه بهداشت و کنترل دما تولید می کنند. “

سوشی یک محصول پرخطر است زیرا حاوی ماهی خام است که برای کاهش رشد باکتری ها باید در یخچال نگهداری شود. همچنین ممکن است برنج پخته شده وجود داشته باشد که یک محصول آماده برای خوردن است و باید در یخچال نگهداری شود.

“در این موارد ، عدم وجود سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ، عدم نظارت بر زنجیره سرد و شواهد قابل ردیابی مواد اولیه تهدید جدی و فوری برای سلامتی مصرف کننده است. بیرن گفت: “مصرف کنندگان فقط باید از شرکتهای معتبر غذایی خریداری کنند.”

دو دستور بسته شدن دیگر شامل TFS Wholesale ، Unit 6 and 7 Colomane، Bantry، Co. رستوران و کافه چوب پنبه و سپیدوس در خیابان 8 تاکی ، شهر چوب پنبه ، چوب پنبه.

ایرلند همچنین تحت تأثیر سالمونلا در مرغ قرار دارد
در همین حال ، مقامات ایرلندی تأیید کرده اند که در اوایل سال جاری شیوع سالمونلا انتریتیدیس با شش بیمار وجود دارد. سویه ایجاد شده شیوع همان است که در انگلستان وجود دارد و با محصولات مرغ مرتبط است.

تقریباً 400 نفر از اوایل سال 2020 در انگلیس پس از خوردن محصولات مرغ منجمد به بیماری سالمونلوز مبتلا شده اند ، از جمله 327 در انگلیس ، 32 در اسکاتلند ، 26 در ولز و پنج نفر در ایرلند شمالی.

از جولای تاکنون هیچ بیماری در ایرلند شناسایی نشده است. مانند انگلستان ، بسیاری از افراد مصرف محصولات مرغ نان را از مغازه ها یا مراکز فروش مختلف در طول دوره انکوباسیون ذکر می کنند.

نمی توان گفت کدام محصولات مرغ نان دار در ایرلند باعث بیماری شده است ، اما محصولات ایسلندی و آلدی به دلیل تحقیقات در انگلستان و لهستان پس گرفته شدند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>