[ad_1]

به گفته وزارت کشاورزی ، مواد غذایی ، هیچ مدرک معتبری از بسته بندی مواد غذایی یا غذایی در ارتباط یا به عنوان منبع احتمالی انتقال ویروسی سندرم حاد تنفسی حاد کرونا ویروس 2 (SARS-CoV-2) ، ویروس ایجاد کننده COVID-19 وجود ندارد. و اداره دارو. داروها و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC).

کوین شی دبیر دبیر USDA و جانت وودکاک ، سرپرست کمیسیون FDA بیانیه ای را منتشر کردند که از آخرین ادعای چین در مورد منشا شیوع ویروس کرونا استثنا می کند.

“اعتماد ما به امنیت غذایی در ایالات متحده همچنان تزلزل ناپذیر است. مصرف کنندگان باید اطمینان حاصل کنند که ما همچنان بر اساس درک علمی قابل اعتماد علمی موجود و با حمایت اجماع علمی معتبر بین المللی ، معتقدیم که غذاهایی که می خورند و بسته بندی غذایی که لمس می کنند بسیار بعید است. برای توزیع SARS-CoV -2 ، “در این بیانیه آمده است.

“توجه ویژه به این نکته مهم است که COVID-19 یک بیماری تنفسی انسان به انسان است ، در مقابل ویروس های غذایی یا گوارشی مانند نورو ویروس و هپاتیت A ، که اغلب افراد را از طریق غذای آلوده تحت تأثیر قرار می دهد. اگرچه گزارشات نسبتاً کمی از شناسایی ویروس در مواد غذایی و بسته بندی گزارش شده است ، اما بیشتر مطالعات بیشتر در شناسایی اثر انگشت ژنتیکی ویروس متمرکز بوده است تا شواهد انتقال ویروس که منجر به عفونت انسان شده است. با توجه به اینکه تعداد ذرات ویروسی که از نظر تئوری با لمس سطح می توانند بسیار کم شوند و مقدار مورد نیاز برای عفونت با استنشاق دهانی بسیار زیاد خواهد بود ، احتمال آلودگی با لمس سطح بسته بندی مواد غذایی یا خوردن غذا بسیار زیاد است. بسیار کم در نظر گرفته

“USDA و FDA این به روزرسانی را بر اساس بهترین اطلاعات موجود از مراجع علمی در سراسر جهان به اشتراک می گذارند ، از جمله توافق بین المللی مداوم که خطر انتقال SARS-CoV-2 به انسان از طریق بسته بندی مواد غذایی بسیار کم است. به عنوان مثال ، یک نظر اخیر کمیسیون بین المللی مشخصات میکروبیولوژیکی مواد غذایی (ICMSF) اظهار داشت: “با وجود میلیاردها بشقاب و بسته غذایی که از ابتدای ابتلا به بیماری همه گیر COVID-19 پردازش شده است ، اما تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر وجود مواد غذایی ، بسته بندی مواد غذایی یا جابجایی مواد غذایی منبع یا مسیر مهم انتقال SARS-CoV-2 است که منجر به COVID-19 می شود. “بررسی و تجزیه و تحلیل ادبیات اضافی از کشورهای دیگر موافق است.

“علاوه بر این ، با توجه به بیش از 100 میلیون مورد COVID-19 ، ما شاهد شواهد اپیدمیولوژیکی از مواد غذایی یا بسته بندی مواد غذایی به عنوان منبع انتقال SARS-CoV-2 به انسان نیستیم. علاوه بر این ، انتقال از طریق سیستم های نظارت ملی و بین المللی به غذا یا بسته بندی نسبت داده نمی شود. فعالیت های صنایع غذایی ، به دنبال روش های خوب تولید فعلی و کنترل های پیشگیرانه ، تمرکز بر روی اقدامات بهداشتی مناسب و حفظ ایمنی کارگران ، همچنان به تولید پایدار مواد غذایی سالم ادامه می دهند.

براساس اطلاعات علمی که همچنان در طی همه گیری ارائه می شود ، USDA و FDA از ایمنی غذایی موجود برای مصرف کنندگان آمریکایی و صادرات آن به مشتریان بین المللی اطمینان دارند.

اطلاعات بیشتر:

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir