مقادیر کم باکتری E. coli مقاوم در برابر میکروب در گوشت گاو و گوشت خوک که در انگلستان فروخته می شود


طبق تحقیقی که توسط آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) منتشر شده است ، سطح E. coli مقاوم در برابر میکروب (AMR) در گوشت گاو و گوشت خوک هنوز پایین است.

این مطالعه که بین ژانویه و دسامبر 2019 انجام شده است ، بر گوشت گاو و گوشت خوک تمرکز دارد. در مجموع 315 نمونه گوشت گاو و 313 گوشت خوک جمع آوری و در خرده فروشی در انگلستان آزمایش شد.

با توجه به مشکل فنی آگار انتخابی (محیط رشد محصول) که برخی از نمونه های آزمایش شده در ماه دسامبر را تحت تأثیر قرار می دهد ، تصمیم گرفته شد که همه نمونه های گوشت در این ماه از تجزیه و تحلیل خارج شوند.

استفاده از آنتی بیوتیک برای درمان عفونت ها و پیشگیری از بیماری ها در حیوانات و انسان ها مهم است. با این حال ، به گفته مقامات و محققان بهداشت ، استفاده بیش از حد یا سو استفاده از میکروب های دامداری و مراقبت های بهداشتی با ظهور و گسترش میکروارگانیسم هایی که در برابر آنها مقاوم هستند ، باعث بی اثر شدن درمان و خطری برای سلامت عمومی می شود.

سطح پایین پیدا شد
مقررات اروپا الزامات اجباری را برای کشورهای عضو برای گزارش داده های AMR برای Salmonella spp. ، Campylobacter jejuni ، شاخص کم E. coli ، AmpC و E. coli بتا-لاکتاماز (ESBL) و کارباپنماز تولید کننده E. coli تعیین می کند.

کمتر از 1٪ نمونه ها E. coli با انواع مشاهده شده AMR دارند. فقط یک نمونه از 289 نمونه گوشت گاو و سه نمونه از 285 نمونه گوشت خوک برای E.coli تولید AmpC- یا ESBL مثبت بود. هیچ یک از تعداد E. coli در گوشت گاو و گوشت خوک بیش از حد تشخیص 100 باکتری در هر گرم گوشت در دو آغار مورد استفاده نیست.

E. coli مقاوم در برابر کارباپنماز و مقاوم به کولیستین در هیچ یک از نمونه ها مشاهده نشد. آنها آنتی بیوتیک های حیاتی محسوب می شوند. هیچ یک از جدا شده ها در برابر کلرامفنیکل ، سیپروفلوکساسین ، جنتامایسین ، نالیدیکسیک اسید ، تموسیلین یا تیگسیکلین مقاوم نیستند.

آژانس بهداشت حیوانات و گیاهان (APHA) با خدمات تطابق دامپزشکی Hallmark همکاری می کند ، که نمونه گیری ، جمع آوری و خرده فروشی نمونه های گوشت را در APHA سازمان می دهد.

نمونه های گوشت عمدتا از انگلستان ، بلکه از آرژانتین ، بلژیک ، دانمارک ، اتحادیه اروپا (هیچ کشوری مشخص نشده است) ، فرانسه ، آلمان ، ایرلند ، هلند و اسپانیا می آیند. دومین تعداد نمونه گوشت گاو مربوط به ایرلند است ، در حالی که دومین نمونه گوشت خوک از آلمان است.

در انگلستان ، داده ها نشان می دهد که میزان فنوتیپ AmpC- / ESBL- فنوتیپ E. coli در گوشت گاو و گوشت خوک در سال 2015 ، 2017 و 2019 در یک سطح پایدار پایین باقی مانده است. یافته ها با نتایج منتشر شده توسط سازمان ایمنی اروپا مقایسه می شود. غذای سایر کشورها که مطالعات نظارت بر اتحادیه اروپا را در سال های 2015 و 2017 انجام داده اند.

برای پر کردن خلا of شواهد مطالعه کنید
پل کوک ، مدیر علمی ارزیابی خطر میکروبیولوژیکی FSA ، گفت که نتایج اطمینان بخش است.

“ما به کار خود ادامه خواهیم داد تا کمبود شواهد مربوط به نقشی که غذا در مقاومت ضد میکروبی بازی می کند را پر کنیم. خطر ابتلا به AMR از طریق مصرف و درمان گوشت آلوده بسیار پایین است ، به شرطی که از بهداشت و روشهای پخت و پز پیروی کنید. “

FSA مناقصه ای آزاد برای مطالعه سالمونلا ، E. coli و AMR در محصولات مرغ منجمد ، نان یا کوبیده تهیه شده در خرده فروشی در انگلیس دارد. آخرین مهلت تا 11 دسامبر سال 2020 است.

یک پروژه تحقیقاتی که در ژوئیه سال جاری آغاز شد ، به دنبال ایجاد مجموعه ای از الگوها برای ارزیابی خطر AMR در زنجیره تامین مرغ و کاهو است. کار Ausvet Europe به FSA این امکان را می دهد تا ارزیابی موثرتر و قابل تکرار در مورد خطر AMR در مواد غذایی را انجام دهد. در ژانویه 2022 کامل شد.

پروژه دیگر نمونه برداری از 165 فیلم بیوفیلم از تأسیسات ثانویه پردازش گوشت است. داده ها برای ارزیابی سهم بیوفیلم ها در کارخانه های فرآوری گوشت به بار AMR استفاده می شود. این کار توسط Fera Science تا ژوئن 2022 انجام می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>