[ad_1]

Advantage Health Matters Inc. نام تجاری Organic Traditions هسته زردآلو تلخ خشک را از خرده فروشان در کانادا خشک می کند که به دلیل وجود مقادیر زیادی از یک سم طبیعی است که می تواند باعث مسمومیت با سیانید شود.

طبق فراخوان آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا ، برخی از هسته های زردآلو تا دسامبر سال جاری منقضی می شوند. مقامات بهداشتی از مصرف کنندگان می خواهند خانه های خود را برای کالای خارج شده بررسی کنند. هیچ کس نباید هسته زردآلو را بخورد.

“هسته زردآلو به طور طبیعی حاوی آمیگدالین است که پس از خوردن می تواند سیانور آزاد کند. در این بیانیه آمده است: بدن انسان می تواند مقادیر کمی سیانور را از بین ببرد ، اما مقادیر بیشتر منجر به مسمومیت با سیانور می شود که منجر به مرگ می شود.

علائم مسمومیت با سیانید شامل ضعف و گیجی ، اضطراب ، بی قراری ، سردرد ، حالت تهوع ، دشواری تنفس و تنگی نفس ، از دست دادن هوشیاری ، تشنج و ایست قلبی است.

هر کسی از هسته های زردآلو استخراج شده را مصرف کرده و علائم مسمومیت با سیانید را پیدا کرده است ، باید بلافاصله مراجعه کند.

هسته های زردآلو ذکر شده عبارتند از:

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
سنت های ارگانیک مغز زردآلو تلخ خشک 227 گرم 6 27733 00900 3 تعداد زیادی: AHM900190228D
تاریخ انقضا: 05/2020 مقدار زیادی: AHM900190321D
تاریخ انقضا: 05/2020 مقدار زیادی: AHM900190417D
تاریخ انقضا: 05/2020 مقدار زیادی: L200421135
تاریخ انقضا: 12/2021

در 25 ژانویه سال 2020 ، بهداشت کانادا حداکثر سطح (ML) 20 قسمت در میلیون (ppm) کل سیانور استخراج شده در هسته زردآلو را که به عنوان غذا فروخته می شود ، ایجاد کرد. به گفته آژانس ملی ، این ML به کانادایی ها اجازه می دهد تا هسته زردآلو را برای این کار انتخاب کنند و این روش مشابه سایر انواع دانه ها و مغزهای متداول در کانادا است که در کانادا فروخته می شود ، در حالی که آنها را از خطر مسمومیت با سیانید محافظت می کند.

مغز زردآلو که به عنوان ماده ای در غذاهای دیگر استفاده می شود نیز باید با این ML مطابقت داشته باشد. هسته های زردآلو که با ML کانادا مطابقت ندارند در کانادا در دسترس نخواهند بود.

به گفته مقامات بهداشتی اروپا ، مغز زردآلو در محصولات فرآوری شده مانند بیسکویت بادام بی خطر است ، زیرا فرآیند بو دادن باعث کاهش سطح سموم می شود. آنها شبیه بادام کوچک هستند و طعمی شبیه بادام دارند.

یک نظر اداره ایمنی غذا در اروپا (EFSA) از سال 2016 نشان داد که خوردن بیش از سه هسته کوچک زردآلو خام یا کمتر از نیمی از یک هسته بزرگ در هر وعده می تواند از میزان ایمن فراتر رود. برخی از فروشندگان آنها را به عنوان غذاهای ضد سرطان تبلیغ می کنند و به ترتیب مصرف 10 و 60 آجیل در روز را برای عموم مردم و بیماران سرطانی تشویق می کنند.

طبق آیین نامه № 2017/1237 کمیسیون اروپا ، هسته های زردآلو نباید بیش از 20 میلی گرم در هر کیلوگرم اسید هیدروسیانیک داشته باشند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی غذا ، اینجا را کلیک کنید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir