[ad_1]

یک بررسی از بزرگسالان در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی نشان داد که نیمی از آنها همیشه ماندگاری غذا را قبل از خوردن آن بررسی نمی کنند.

یافته ها نشان می دهد که 44 درصد از افراد تاریخ استفاده را به عنوان یک راهنمای مفید درک می کنند و نیمی از بزرگسالان مورد بررسی نمی توانند تعریف صحیح از تاریخ مصرف را تشخیص دهند. تاریخ استفاده مربوط به ایمنی است و می توان آن را در گوشت و سالاد های آماده مصرف یافت. خرما با بهترین ماندگاری برای کیفیت است و در غذاهای منجمد ، خشک و کنسروی ظاهر می شود.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که 76 درصد بزرگسالان پس از تاریخ انقضا آگاهانه غذا می خورند و 37 درصد پس از آن تاریخ برای افراد دیگر غذا می پزند. این میزان به 43 درصد از افراد 25 تا 34 ساله افزایش می یابد.

نظرسنجی آنلاین ایپسوس موری بر اساس 2،132 پاسخ دهنده 16 تا 75 ساله در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی بین 5 تا 8 مارس 2021 انجام شده است.

تاریخ استفاده از غذا به ایمنی مربوط می شود
بیش از سه چهارم مردم با بوییدن غذا تصمیم می گیرند که آیا غذا برای خوردن بی خطر است. متخصصان ایمنی مواد غذایی توصیه می کنند برای تعیین بی خطر بودن غذا از بو و ظاهر استفاده نکنند.

پروفسور رابین می ، مشاور ارشد علمی در آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) ، گفت که یافته ها نگران کننده است.

“آنها نشان می دهد که مردم اغلب در مورد خرما غذا گیج می شوند ، به طور بالقوه خود و دیگران را در معرض بیماری قرار می دهند. تاریخ استفاده از غذا به دلایلی موجود است. این در مورد ایمنی است. بعد از تاریخ استفاده ، حتی اگر بو یا ظاهر خوبی داشته باشد نمی توانید با خیال راحت غذا را بپزید ، فریز کنید یا بخورید. در واقع نمی توان با بوییدن یا چشیدن یک ماده غذایی برای خوردن آن بی خطر بود. “

از کسانی که بعضی اوقات بعد از تاریخ استفاده غذا می خورند ، 43 درصد این کار را می کنند و معتقدند اگر غذا بعد از آن تاریخ باشد ، خوردن آن بی خطر است. بیش از نیمی از آنها پس از تاریخ انقضا به خوردن غذا ادامه می دهند زیرا قبلاً این کار را انجام داده اند و احساس خوبی دارند و 59٪ می گویند این کار را برای کاهش ضایعات غذا انجام می دهند.

داون هارپر ، سخنگوی ستاد انتخاباتی ، گفت مهم است که درک کنیم تاریخ های قبل و قبل از تاریخ ها یکسان نیستند.

“اگر بعد از تاریخ استفاده غذا می خورید ، می تواند بیماری جدی برای شما یا خانواده شما ایجاد کند. در طول سال ها ، من تعدادی از بیماران را با مسمومیت غذایی معالجه کرده ام و به خصوص برای افراد آسیب پذیرتر از عفونت مانند کودکان خردسال و سالخوردگان می تواند ناخوشایند باشد. “

یک مطالعه قبلی FSA نشان داد که تقریباً دو سوم می گویند که آنها همیشه تاریخ استفاده را قبل از پخت و پز یا تهیه غذا بررسی می کنند ، اما تقریباً نیمی از آنها بعد از تاریخ استفاده در کیسه ها سالاد خوردند.

این بو اغلب برای ارزیابی گوشت و شیر خام و ماست استفاده می شود. پنیر به طور عمده از نظر بصری بررسی می شد و یک سوم حداقل هر از گاهی مرغ خام شسته می شد. متخصصان ایمنی غذا همه این روش ها را دلسرد می کنند.

غذا در یک بیماری همه گیر
FSA همچنین یافته های گزارشی را منتشر کرد که به بررسی چگونگی تغییر تجارب غذایی افراد در طی بیماری همه گیر COVID-19 پرداخته است.

اتاق فکر Demos ناامنی غذایی ، مواد غذایی در انگلیس و عادات غذایی را پوشش می دهد.

نظرسنجی نوامبر 2020 شامل یک نظرسنجی از 10،069 بزرگسال در انگلیس ، یک نظرسنجی آنلاین از 10000 پاسخ دهنده در انگلیس ، چهار کارگاه آموزشی با 30 نفر و یک نظرسنجی دسترسی آزاد از 911 بزرگسال است.

این نظرسنجی نشان داد که 78 درصد انگلیس از استانداردهای فعلی کیفیت غذا پشتیبانی می کند ، حتی اگر غذا در بازار جهانی گران تر و کمتر باشد.

در این سمینارها ، شرکت کنندگان اظهار داشتند که استانداردهای غذایی نباید در روابط تجاری آینده مورد بحث و گفتگو قرار گیرند. این جلسات همچنین نگرانی های عمیق در مورد تأثیر Brexit بر استانداردهای ایمنی مواد غذایی در انگلیس را نشان داد.

امیلی مایلز ، مدیر اجرایی FSA ، گفت: این مطالعه نشان داد که تجارب غذایی در طی همه گیری به طور قابل توجهی متفاوت است.

“در حالی که برخی در طول زندگی خود شاهد بهبود عادات غذایی بوده و احتمالاً رژیم غذایی خود را بهبود بخشیده اند ، برخی دیگر برای تأمین غذای خود و خانواده خود تلاش کرده اند. مایلز گفت: “همه ما در دولت اکنون باید به این فکر کنیم که این برای آینده غذا و بهداشت عمومی چه معنی دارد.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir