مطالعه FSA نشان داد که اعتماد به نفس بالایی در ایمنی مواد غذایی وجود دارد


بیش از 9 نفر از هر 10 پاسخ دهنده در سه کشور انگلستان متقاعد شده اند که غذایی که می خرند برای خوردن بی خطر است.

Food and You 2 یک مطالعه دو ساله است که دانش ، نگرش و رفتارهای مربوط به ایمنی مواد غذایی و سایر مسائل مربوط به بزرگسالان در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی را گزارش می دهد.

کارهای میدانی برای مطالعه بین اواخر ژوئیه و اوایل اکتبر 2020 توسط Ipsos MORI انجام شد و یافته ها توسط آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) منتشر شد. در مجموع 9319 بزرگسال از 6408 خانوار در این سه کشور نظرسنجی را به پایان رساندند. عناوین شامل اعتماد به FSA و زنجیره تأمین ، نگرانی در مورد غذا ، امنیت غذایی ، خرید مواد غذایی و ایمنی غذای خانگی است.

بیش از سه چهارم گفته اند که به زنجیره تأمین مواد غذایی اعتماد دارند. اعتماد مردم به کشاورزان ، مغازه ها و سوپرمارکت ها بیشتر از رستوران ها و خدمات تحویل غذا است.

شش درصد از پاسخ دهندگان از بازار فیس بوک برای خرید مواد غذایی استفاده کردند.

نگرانی های اصلی
بیشتر پاسخ دهندگان هیچ نگرانی در مورد غذایی که می خورند ندارند. روشهای تولید غذا ، رعایت اصول اخلاقی محیط زیست و منشا of غذا مهمترین نگرانی بود. فقط 5٪ نگرانی در مورد اصالت غذا را گزارش کردند.

وقتی لیستی از گزینه ها به دست آمد ، نگرانی های اصلی میزان قند موجود در غذا ، ضایعات غذا و رفاه حیوانات بود. در مجموع 43 درصد نگرانی در مورد تقلب یا جرم غذایی و 38 درصد مسمومیت غذایی را گزارش کرده اند.

بیش از 9 نفر از 10 پاسخ دهنده نام FSA را شنیده اند. سه چهارم کسانی که حداقل اطلاعاتی در مورد FSA داشتند ، اظهار داشتند که برای اطمینان از بی خطر بودن غذا و آنچه که در آن گفته شده بود ، به آژانس اعتماد کردند.

تقریباً سه چهارم پاسخ دهندگان تاریخ استفاده را اطلاعاتی می دانند که نشان می دهد غذا دیگر برای خوردن ایمن نیست. تقریباً دو سوم می گویند که آنها همیشه تاریخ استفاده را قبل از پخت و پز یا تهیه غذا بررسی می کنند ، اما تقریباً نیمی از آنها سالاد را در کیسه ها بعد از تاریخ استفاده خوردند.

از مردم پرسیده شد که چگونه می گویند غذاهای مختلف برای خوردن یا پختن بی خطر هستند. این بو بیشتر اوقات برای ارزیابی گوشت خام و شیر و ماست استفاده می شود. پاسخ دهندگان به نظرسنجی می گویند که آنها اغلب برای ارزیابی ماهی ، تخم مرغ و گوشت های خشک یا خشک اغلب به تاریخ استفاده متکی هستند. پنیر عمدتا بصری ارزیابی می شود.

متخصصان ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان در مورد استفاده از بو یا ظاهر برای تعیین خطر برای خوردن غذا هشدار می دهند.

اقدام در منزل
بیشتر آنها ، 77 درصد ، می گویند همیشه قبل از تهیه یا تهیه غذا دست هایشان را می شویند.

اکثر آنها هرگز وقتی مرغ ، بوقلمون یا اردک است صورتی رنگ است و یا آب آن به رنگ صورتی است. با این حال ، تقریباً دو سوم گزارش می کنند که گوشت قرمز حداقل گاهی اوقات صورتی است. رنگ می تواند یکی از عوامل شناسایی گوشت و طیور بالقوه فرآوری نشده باشد ، اما تنها راه شناخت اینکه غذا به درستی آماده شده است ، استفاده از دماسنج است.

متداول ترین روش بررسی میزان آمادگی مواد غذایی هنگام گرم شدن مجدد ، بررسی گرم بودن محیط است در حالی که متداول ترین روش استفاده از دماسنج یا پروب است.

نیمی از پاسخ دهندگان از تخته های مختلف برش برای گوشت خام و سایر غذاها استفاده می کنند و یک سوم تخته برش را بین تهیه چنین مواردی شستشو می دهند. یک سوم هنوز حداقل گاهی اوقات مرغ خام را شستشو می دهید. کارشناسان ایمنی غذا می گویند که مرغ و گوشت خام هرگز نباید قبل از پخت و پز شسته شود ، زیرا قطرات میکروسکوپی آب پاش می تواند آشپزخانه ها را آلوده کند.

در 12 ماه گذشته بیش از 80 درصد افراد عادات غذایی تغییر کرده اند. دلایل اصلی آن COVID-19 و محاصره ، دلایل بهداشتی و مالی بود.

به طور کلی ، 16 درصد از پاسخ دهندگان بعد از تاریخ انقضا غذا خوردند و 15 درصد قبل از خوردن غذا ، مانده را بیشتر نگه داشتند.

متداول ترین تغییرات مربوط به آنچه و کجا پاسخ دهندگان می خورند ، مانند کم غذا خوردن و آشپزی بیشتر در خانه کاهش هزینه های غذا و افزایش رفتار مثبت در مدیریت غذا ، مانند تهیه ناهارهای بسته بندی شده بیشتر.

امیلی مایلز ، مدیر اجرایی FSA ، گفت که دیدن اینکه اعتماد به نفس در ایمنی و تامین مواد غذایی بالا است ، باعث دلگرمی است.

“با این حال ، این مطالعه همچنین یک تصویر انتقادی بیشتر از تغییرات منفی که مردم باید در رژیم غذایی خود به عنوان یک نتیجه از بیماری همه گیر ایجاد کنند ، ارائه می دهد. این نوع تحقیقات عمیق و دقیق برای کمک به ما در درک و ارائه دیدگاه مصرف کننده ، برای آگاهی دادن ما در مورد تصمیمات بهتر دولت در مورد غذایی که می خوریم ، حیاتی است. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>