مطالعه خطر مواد غذایی آگاهی کم از کمپیلوباکتر را نشان می دهد


بر اساس پروژه ای در مورد چگونگی درک مردم از خطرات غذایی ، آگاهی کمی از کمپیلوباکتر و اثرات آن وجود دارد ، اگرچه این عامل اصلی مسمومیت غذایی در انگلیس است.

نتایج حاصل از مطالعه ای توسط Kantar Public و تجزیه و تحلیل آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) است. این نظرسنجی بصورت آنلاین بود و در مارس 2017 1،194 شرکت کننده داشت ، اما نتایج فقط در این ماه منتشر شد.

هدف بهبود درک FSA از درک مصرف کنندگان از خطر مواد غذایی بود. محققان می گویند ، این می تواند به توسعه هدف گیری ، ارتباط و اثربخشی ارتباط با مردم کمک کند.

درک خطر مصرف کننده در 17 موضوع شناسایی شده توسط FSA و استانداردهای ایمنی اسکاتلند (FSS) ، از جمله E. coli O157 ، مواد حساسیت زای مواد غذایی ، مواد شیمیایی مواد غذایی ، کمپیلوباکتر ، نورو ویروس ، سموم دفع آفات و رادیواکتیویته غذایی اندازه گیری شد.

یافته های خطر مواد غذایی
این مطالعه از افراد خواسته است که هر خطر غذایی را طبق شش معیار ارزیابی کنند: دانش ، اضطراب ، کنترل و منبع و همچنین مدت زمان و شدت تأثیر آن بر سلامتی.

پاسخ دهندگان بر این باورند که آنها با آلرژن های غذایی و عدم تحمل غذا بیشتر آشنا هستند ، اما فقط نگرانی متوسطی دارند. سالمونلا از نظر دانش و نگرانی عملکرد خوبی داشت.

آگاهی نسبتاً کمی از کمپیلوباکتر وجود داشت ، اگرچه مسئول بیشتر موارد مسمومیت غذایی در انگلستان است.

آکریل آمید کمترین امتیاز را دارد. E. coli ، نورو ویروس ، سموم دفع آفات و مواد شیمیایی مواد غذایی بسیار نگران کننده در بین شرکت کنندگان است.

این خطرات با سطح بالایی از کنترل ، E. coli ، کمپیلوباکتر ، مسمومیت غذایی دستگاه تناسلی و مواد آلرژی زا هستند. آکریل آمید که در غذاهای نشاسته ای گرم شده برای مدت طولانی یافت می شود ، در سطح نسبتاً پایین منبع و اضطراب ارزیابی شده است ، در حالی که ویروس ویروس و لیستریا نمرات بالایی دارند.

یک سوم پاسخ دهندگان می گویند که اثرات مسمومیت غذایی دستگاه تناسلی کوتاه مدت است. از هر پنج نفر یک نفر می گوید که E. coli خطری است که تصور می شود بیش از یک ماه اثر طولانی مدت داشته باشد. یک چهارم معتقدند که آکریل آمید هیچ تاثیری ندارد و از هر 5 نفر یک نفر در مورد مواد حساسیت زای غذایی می گوید. تقریباً نیمی از آنها اثرات کمپیلوباکتر را درک نکردند.

تقریباً نیمی از آنها معتقدند مسمومیت غذایی دستگاه تناسلی ، کمپیلوباکتر ، E. coli و نورو ویروس هنگامی که از آنها خواسته می شود میزان آسیب ناشی از هر موضوع را ارزیابی کنند ، خطر ناراحتی یا ناراحتی جزئی ایجاد می کنند.

گروه متمرکز کاربر برای ریسک
یک پروژه همراه ، همچنین از کانتار عمومی ، نحوه شناسایی مصرف کنندگان خطرات غذایی را بررسی می کند تا ببیند خطرات چگونه درک می شوند ، طبقه بندی می شوند و به آنها پاسخ می دهند. این کار در شش گروه کانونی در انگلیس در سال 2017 با 41 نفر انجام شده است. بر اساس این گزارش ، یک نقطه ضعف این روش تغییر در رفتار بیان شده شرکت کنندگان و نحوه عملکرد آنها در زندگی واقعی است.

گروه ها دانش ، نگرانی و سطح نسبی قابل قبول بودن هشت خطر غذایی را مورد بررسی قرار دادند: E. coli O157 ، کمپیلوباکتر ، مواد حساسیت زای غذایی ، بیماری سلیاک ، سموم دفع آفات ، آکریل آمیدها ، نوع TSE CJD و رادیواکتیویته. همچنین ، نحوه واکنش مردم به اطلاعات دقیق در مورد کمپیلوباکتر ، مواد حساسیت زای غذایی و آکریل آمیدها بررسی شد.

شرکت کنندگان با وجود برخی عدم اطمینان در مورد شستن مرغ و نگهداری و گرم شدن مجدد غذا ، به دانش و روشهای ایمنی غذایی مبتنی بر عقل سلیم و غریزه اعتماد بالایی داشتند.

مشهورترین خطرات مواد حساسیت زای مواد غذایی ، آفت کش ها و E. coli هستند. رادیواکتیویته کمپیلوباکتر معمولاً کمتر شناخته شده است. شرکت کنندگان دانش مخلوطی از بیماری سلیاک ، نوع TSE CJD و آکریل آمیدها داشتند.

عواملی که در تحمل ریسک نقش دارند
نگرانی معمولاً برای E. coli و مواد حساسیت زا بیشتر است و برای رادیواکتیویته و آکریل آمیدها کمتر است. شرکت کنندگانی که کمپیلوباکتر را با مسمومیت غذایی و مرغ مرتبط کردند نگران بودند. بیماری سلیاک ، نوع TSE CJD و آفت کش ها از خطرات با اهمیت متوسط ​​هستند.

خطراتی که کمترین میزان قابل قبول در نظر گرفته می شود ، E. coli و Campylobacter است – برای کسانی که از این موضوع آگاه بودند – زیرا مسمومیت غذایی مرتبط با آن ناگهانی و شدید تلقی می شود. در همین حال ، اکریل آمیدها و رادیواکتیویته ، که اثرات آنها ناشناخته و / یا “اثبات نشده” بود ، برای شرکت کنندگان قابل قبول تر بود.

میزان نگرانی و تمایل شرکت کنندگان برای تحمل خطرات با توجه به شدت تأثیر / عواقب تعیین می شود. دانش خطر دانش خطر تجربه گذشته درک سطح کنترل بر آن ؛ این خطر فعلی یا قدیمی در نظر گرفته شود. و بی درنگ اثرات.

بیشتر شرکت کنندگان نسبت به گوشت ، به ویژه مرغ ، و هنگام پخت و پز یا تهیه غذا برای دیگران احتیاط می کردند ، اما بیشتر با سبزیجات ، میوه ها و محصولات لبنی خطرات بیشتری را متحمل می شدند و همیشه به تاریخ انقضا پایبند نبودند.

مردم گفتند وقتی تحت فشار مالی قرار داشتند آرامش بیشتری در مورد کاهش خطر داشتند. آنها اغلب اذعان کرده اند که لذت خوردن را نسبت به روشهای غذای ایمن اولویت می دهند و اعتماد به تنظیم و تجارت مواد غذایی ، پیروی از این رهنمودها ، منجر به این می شود که برخی از افراد در معرض خطرات خاصی قرار بگیرند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>