[ad_1]

تجزیه و تحلیل بیش از 1000 مورد انتشار و کاهش مواد غذایی آماده (RTE) در ایرلند نشان داد که اکثریت بدون آلودگی هستند.

مطالعه سازمان ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) شیوع لیستریا مونوسیتوژنز ، سالمونلا ، کامپیلوباکتر ، انتروباکتریاسه و E. coli ، شاخص آلودگی مدفوع را در لکه های RTE و یخچال مانند هوموس ، گوآکامول و گوشت و رب بررسی کرد.

در مجموع 1063 نمونه از گسترش و غوطه وری گیاهان ، گوشت و ماهی در چهار ماه در سال 2018 توسط افسران محیط زیست بهداشت (EHO) از مدیر اجرایی سرویس بهداشتی (HSE) جمع آوری شد. نمونه ها از توزیع کنندگان و شرکت های حمل و نقل ، تولید کنندگان و بسته بندی ها ، تولیدکنندگان اصلی ، خرده فروشان و بخش خدمات در جمهوری ایرلند گرفته شده است.

لیستریا مونوسیتوژنز در چهار نمونه و سالمونلا در یک نمونه مشاهده شد. پنج نمونه دارای سطح نامطلوبی از E. coli و 10 نمونه دارای مقدار زیادی انتروباکتری بودند.

رشد لیستریا و دانش مصرف کننده
گسترش و چین و چروک RTE در بین مصرف کنندگان محبوب است ، بدون پخت و پز اضافی خورده می شود و می تواند از رشد لیستریا مونوسیتوژنز حمایت کند. بر اساس این گزارش ، با توجه به ماندگاری طولانی برخی از محصولات و همچنین دانش ضعیف برخی از مصرف کنندگان در مورد نگهداری و استفاده مناسب از آنها ، این مسئله نگران کننده است.

یک مطالعه ایمنی غذایی در سال 2015 نشان داد که 10 درصد از یخچال های مصرفی حاوی غذاهای پر خطر RTE مانند گوشت پخته شده ، سالاد ، ماهی و لبنیات هستند که پس از تاریخ مصرف منقضی شده اند.

در دو سال گذشته ، FSAI چهار سیگنال برای لیستریا مونوسیتوژنز در هوموس ، احتمال وجود سالمونلا در گوآکامول ، لیستریا مونوسیتوژنز در پت قزل آلا و عدم انجام مراحل جلوگیری از رشد و تولید سموم کلستریدیوم بوتولینوم در مرغ و قرقاول صادر کرده است. خمیرهای جگر

قطره های گیاهی مانند سالسای تازه و گوآکامول حاوی محصولات خام هستند. کیفیت میکروبیولوژیکی به ترکیبی از چندین مانع از جمله PH ، وجود اسیدهای آلی ، استفاده از مواد نگهدارنده و دمای ذخیره متکی است. کیفیت مواد تشکیل دهنده نیز بر ایمنی محصول نهایی تأثیر می گذارد.

نتایج مثبت حاصل از مطالعه
لیستریا مونوسیتوژنز در چهار محصول از جمله پستو سبز ، پستو ریحان ، هوموس و هوموس زیره دیده شده است. سه نفر از آنها سیگنالهای فراخوانی FSAI دریافت کردند. برای دیگری ، نتیجه پس از تاریخ انقضا برگشت و دیگر در بازار نبود.

سالمونلا فریتاون در نمونه ای از پستو سبز پیدا شد ، که منجر به توقیف سه محصول شد زیرا آنها یک ماده مشترک بالقوه آلوده را دارند. هیچ یک از 118 نمونه آزمایش شده برای کمپیلوباکتر رضایت بخش نبودند.

نمونه هایی که از نظر باکتری E. coli نامطلوب هستند عبارتند از: فرو بردن سبزیجات ، هوموس ، افت پستو و هوموس زیره. وجود E. coli در شیوع و کاهش RTE نشان می دهد که ممکن است عوامل بیماری زای مدفوع نیز وجود داشته باشد یا اقدامات بهداشتی ضعیفی در طول یا بعد از درمان رخ داده باشد.

پاته های جگر مرغ ، انواع گوشت ، پت ماهی خال مخالی دودی ، ماهی آزاد ، خامه و مخلوط خرچنگ برای Enterobacteriaceae نامطبوع است. وجود آن در پخش جوشانده و فرو بردن نشان دهنده پخت و پز نامناسب ، اقدامات بهداشتی ضعیف یا آلودگی پس از درمان است.

یافته ها نشان می دهد که عملکردهای زنجیره غذایی از تولید اولیه مواد اولیه خام تا شیوه کار تولید کنندگان به طور کلی برای این محصولات مفید است.

“با این وجود ، شناسایی عوامل بیماری زا در این مطالعه ، همراه با تعداد شیوع گزارش شده و اعلان های RASFF از عوامل بیماری زا در این نوع محصولات ، بر لزوم کنترل آلودگی در هنگام پردازش و تولید کنندگان برای استفاده از مواد اولیه با کیفیت بالا برای کاهش خطرات مرتبط با مواد غذایی تأکید می کند. بیماری ناشی از تبرید در RTE گسترش یافته و کاهش می یابد ، “طبق این مطالعه.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir