[ad_1]

این بررسی مشکلات کارخانه ترکیه را که کمکهای غذایی تأمین می کند ، درگیر یک اپیدمی کشنده در اوگاندا است که صدها سال گذشته را تحت تأثیر قرار داده است.

مشکلات موجود در کارخانه فرآوری شامل مواد اولیه با کیفیت پایین و عدم ردیابی در مزارع ، تضمین کیفیت ناکافی و نگهداری سوابق و همچنین جابجایی کارکنان با کنترل و تضمین کیفیت بالا با دانش ناکافی از استرامونیوم Datura است.

در سال 2019 ، 315 نفر بیمار شدند و پنج نفر پس از مصرف غلات فوق العاده تهیه شده توسط برنامه جهانی غذا (WFP) ، که بعداً تایید شد آلوده به آلکالوئیدهای تروپان است ، بیمار شدند. نمونه های فوق دانه به گونه های سمی گیاه Datura stramonium آلوده شدند که به خار خار سیب نیز معروف است. تصور می شود که منبع آلودگی گیاه از جمع آوری یا فرآوری دانه های سویا باشد.

از مارس تا آوریل 2019 ، 282 مورد و پنج مورد مرگ توسط کارمندان بهداشت در منطقه کاراموجا در اوگاندا ثبت شده است. در آگوست 2019 ، 33 مورد دیگر در محله لامو ثبت شد.

نقص شناسایی شده در کارخانه
WFP برای کمک به تحقیق در مورد چگونگی آلودگی آلکالوئیدهای تروپان سوپر غلات با CWA International قرارداد بسته است.

این مطالعه که در بازخورد جامع علوم غذایی و ایمنی مواد غذایی منتشر شده است ، به گزارشی از CWA International استناد می کند که کارخانه به ترتیب ISO 9001 و ISO 22000 در سال های 2018 و 2019 معتبر بوده است ، اما نگرانی های مربوط به ایمنی مواد غذایی همچنان وجود دارد .

اگرچه کارخانه دارای اعتبار ISO 22000 است ، آلکالوئیدهای تروپان در محصولات وجود دارد ، این نشان دهنده نیاز به کنترل های بهتر برای اطمینان از تولید اقلام مطابق با مشخصات WFP Super Cereal است.

مشخص شد که این گیاه از مزارع محلی سویای درجه حیوانی به دست آورده است که احتمالاً برای علوفه در نظر گرفته شده است و به این ترتیب سطح بالاتری از بذرهای استراتونیوم داتورا امکان پذیر است.

مواد اولیه با مشخصات MSP برای غلات فوق العاده مطابقت نداشتند ، زیرا ردیابی ذرت امکان پذیر نبود زیرا هیچ یک از مزارع ترکی که تولید کنندگان ذرت از آنها کشت می کنند ، نبود.

همچنین در درصد مواد اولیه از منابع مختلف اختلاف وجود دارد. بر اساس یک فاکتور از ژوئن تا دسامبر 2018 ، سویا از صربستان – 45 درصد و کشاورزان محلی در ترکیه – 55 درصد تهیه شده است ، بر خلاف اطلاعات اولیه به WFP مبنی بر واردات 80 درصد دانه های سویا توسط این سایت.

به گفته CWA International ، جابجایی زیاد پرسنل کنترل کیفیت بدون مدیر منجر به بی ثباتی شده است و هیچ کارمندی از داتورا دانه های سمی را نشنیده است ، تنها یک تکنسین آموزش دیده است تا بذرهای سمی را شناسایی کند.

چندین گزارش کنترل کیفیت یافت نشد یا وجود نداشت و تکنسین های آزمایشگاهی کتاب های آزمایشگاهی برای ثبت فعالیت ها و مشاهدات نداشتند. همچنین پاسخ های “ناسازگار” از سوی کارمندان مختلف در مورد تمیز کردن مواد اولیه در کارخانه وجود داشت.

CWA International همچنین هیچ سابقه ای در مورد پیش تمیز کردن مواد اولیه قبل از ذخیره سازی سیلو ، فرآیند غربالگری ضعیف یا فقط غربالگری منفرد و هیچ داده ای برای تمیز کردن منظم سیلوها یا اطلاعات مربوط به مواد شیمیایی مورد استفاده در کارخانه پیدا نکرد.

مشکلات گسترده تر
Super Cereal مخلوطی از ذرت و سویا است که قبل از افزودن ویتامین ها و مواد معدنی خشک و آسیاب می شود. غلات مشکوک از ترکیه به الجزایر ، تانزانیا و کنیا حمل شد. از کنیا ، آن را به کشورهای آفریقایی دیگر ، از جمله اوگاندا ، تانزانیا ، جمهوری آفریقای مرکزی ، رواندا و سومالی گسترش داده است.

بازرسی از محصولات زنجیره تأمین هیچ مشکلی در کیفیت و ایمنی نداشت و اوگاندا تنها کشوری بود که مسمومیت غذایی را گزارش کرد. بعداً در سال 2019 ، دومین حادثه آلودگی مربوط به سورگوم فرآوری نشده به دلیل ثبت کمک های غذایی در سودان جنوبی. هنوز مشخص نیست که این محصول از همان زنجیره تأمین Super Cereal بوده یا شامل تأمین کنندگان مختلفی است.

بررسی جامع خلا comprehensiveهای احتمالی در سیستم کیفیت را که باعث شده آلودگی به مصرف کننده برسد ، برطرف می کند. این روش راهكارهای كنترل را برای كاهش آلودگی به آلكالوئیدهای تروپان در محصولات كشاورزی و پیامدهای سلامتی مصرف مواد غذایی آلوده توصیف می كند.

به دنبال شیوع شیوع اوگاندا ، تمرکز به بررسی قوانین ، داده ها در مورد وقوع و قرار گرفتن افراد در معرض مواد غذایی آلوده به استرامونیوم Datura تغییر یافت. در حال حاضر هیچ راهنمایی برای آلکالوئیدهای Codex Alimentarius tropane وجود ندارد. فقط اتحادیه اروپا دارای حداکثر میزان غلظت هیوسیامین و اسکوپولامین در غذاهای نوزادان و کودکان خردسال است.

اگر حداکثر سطح آن خیلی ملایم باشد ، این ممکن است به کنترل آلودگی آلکالوئید تروپان کمک نکند ، اما محدودیت های شدید برای بسیاری از کشاورزان غیرقابل دستیابی است و می تواند بر تجارت تأثیر بگذارد.

“اجرای كافی اقدامات كنترل ایمنی مواد غذایی (شامل حداكثر محدودیت ها) و اقدامات خوب ، از آغاز كشت غلات تا مراحل پایانی تولید مواد غذایی ، می تواند به كاهش دید گیاهان سمی ، از جمله استراتونیوم داتورا كمك كند. در مزارع غلات ، “با توجه به بررسی.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir