مشاهدات آلمان نشان داد که E. coli ، Listeria ، Campylobacter در شیر خام وجود دارد


مقامات آلمانی خطرات نوشیدن شیر خام غیر پاستوریزه را پس از آزمایشات مشخص کردند که مقداری از آن به لیستریا ، کمپیلوباکتر یا E. coli ، که سم شیگا (STEC) را تولید می کند ، آلوده است.

طبق اعلام اداره فدرال حمایت از حقوق مصرف کننده و ایمنی مواد غذایی (BVL) ، این سه عامل بیماری زا در حدود 5 درصد از حدود 360 نمونه شیر خام آزمایش شده مشاهده شد.

نتایج حاصل از نظارت بر انسان و دام برای سال 2019 است. مقامات فدرال و ایالتی 6،792 نمونه را در تمام سطوح زنجیره غذایی گرفتند و آنها را برای مهمترین عوامل بیماری زای مواد غذایی آزمایش کردند.

در آلمان ، معمولاً نوشیدن شیر قبل از فروش به مصرف کنندگان تحت عملیات حرارتی قرار می گیرد. به افرادی مانند کودکان خردسال ، افراد مسن ، افراد دارای نقص ایمنی و زنان باردار توصیه می شود که از محصولات لبنی خام غیر پاستوریزه استفاده نکنند.

در مجموع 18 مورد از 368 نمونه ، یا تقریباً 5٪ شیر فله موجود در مخزن ، که شیر خام مستقیماً از تولید کننده است ، به STEC آلوده شده اند. جدایه های باکتریایی غالباً دارای ژن eae هستند که یکی از عوامل اصلی حدت است.

کمپیلوباکتر در نه نمونه از 360 نمونه شیر مخزن گاوداری های لبنی یافت شد. لیستریا مونوسیتوژنز در 11 مورد از 369 نمونه وجود داشت ، اما در 370 نمونه سالمونلا مشاهده نشد.

ESBL یا E.coli تولید کننده AmpC در 10.1، یا 37 نمونه از 368 مخزن شیر با استفاده از روش های انتخابی تشخیص داده شد.

BVL توصیه می کند برای از بین بردن میکروب ها ، شیر مزرعه قبل از مصرف جوشانده شود.

سالمونلا و کمپیلوباکتر در محصولات دیگر
سالمونلا در چهار نمونه از 420 نمونه ماهی درمان نشده مانند تیلاپیا و پانگازیوس یافت شد. سه مورد از 473 نمونه گوشت گاو تازه فروخته شده در خرده فروشی آلوده بودند. دو مورد از 515 نمونه گوشت خوک معمولی تازه و دو مورد از 357 نمونه گوشت خوک آلی تازه مثبت بودند. گوشت خوک تازه خرده فروشی دارای یک درجه آلودگی سالمونلا از هشت نمونه از 429 نمونه بود.

در مجموع 79 ایزوله برای تایپ در دسترس بود و متعلق به 16 سرووار بود. شایعترین آنها سالمونلا تیفی موریوم است ، از جمله نوع تک فاز آن و سالمونلا دربی.

میزان تشخیص کمپیلوباکتر در مرغ خرده فروشی تازه 46.4٪ از 472 نمونه بود که تقریباً مشابه سالهای گذشته است. سه نمونه بیش از 100 CFU / g با بیشترین تعداد باکتری 600 CFU / g داشتند.

هنوز پیشرفت کمی در کاهش کمپیلوباکتر در لاشه های گوشتی وجود دارد. در سال 2018 ، معیار بهداشت فرآیند معرفی شد ، اما سهم نمونه های پوست گردن با تعداد کمپیلوباکتر بیش از 1000 واحد تشکیل کلنی در هر گرم تقریباً مشابه سالهای گذشته بود – 23.4٪. در حال حاضر ، 30 درصد از نمونه های کشتارگاه ممکن است از این سطح فراتر رود ، اما این میزان تا سال 2025 به 20 درصد کاهش می یابد.

گسترش سایر عوامل بیماری زا
با 31 مورد از 420 نمونه مثبت ، STEC اغلب در گوشت خوک یافت می شود. از گوشت گاو تازه در خرده فروشی ، 21 مورد از 472 نمونه مثبت بودند. STEC فقط یکبار در 399 نمونه جعفری منجمد و چهار بار در 321 نمونه اسفناج تازه کودک پیدا شد.

در مجموع 241 جدایه به 49 گروه مختلف O با بیشترین نماینده O55 و O2 تعلق دارند. E. coli O157 شش بار شناسایی شده است.

ماهی های وارداتی مانند تیلاپیا و پانگاسیوس اغلب با لیستریا مونوسیتوژنز آلوده شده اند که 139 مورد از 420 مورد مثبت است. لیستریا مونوسیتوژنز نیز در پنج نمونه از 400 نمونه جعفری منجمد از خرده فروشی ، عمده فروشی یا واردات یافت شد.

Yersinia enterocolitica در 14 مورد از 511 نمونه گوشت خوک مرسوم تازه خرده فروشی یا عمده فروشی و شش مورد از 355 نمونه گوشت خوک آلی یافت شد. ویبریون در نه مورد از 399 نمونه ماهی آبزی پروری آب شیرین فرآوری نشده مانند تیلاپیا و پانگاسیوس پیدا شد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>