[ad_1]

بر اساس یک مطالعه ، مسمومیت غذایی از سال 2008 تقریباً هر ساله نگرانی اصلی در مورد ایمنی غذایی پاسخ دهندگان ژاپنی بوده است.

مسمومیت غذایی به عنوان بزرگترین خطر ایمنی غذایی در 10 مطالعه از 11 مطالعه گذشته از 2004 تا 2018 رتبه بندی شده است. با این حال ، در 15 سال گذشته با 1330 عفونت در سال 2018 تعداد موارد کاهش یافته است ، گزارش این مطالعه ، منتشر شده در یک ژورنال توسط آژانس علم و فناوری ژاپن است.

محققان 15 سال از تأسیس کمیسیون ایمنی مواد غذایی در ژاپن (FSCJ) در سال 2003 را بررسی کردند. این مطالعه با استفاده از نتایج سالانه نظارت بر نظارت بر ایمنی مواد غذایی منتشر شده توسط FSCJ ، تغییرات درک خطر را بررسی می کند.

این نظرسنجی سالانه از 470 نفر در مورد خطرات ایمنی مواد غذایی س askedال می کند. مانند افزودنی های غذایی ، باقی مانده سموم دفع آفات ، مقاومت ضد میکروبی ، آلاینده هایی مانند کادمیوم ، متیل جیوه و آرسنیک ، مسمومیت غذایی ناشی از میکروارگانیسم ها و مواد شیمیایی مواد تماس با مواد غذایی.

وقایع یکباره و نگرانی های نوظهور
برای هر خطر ارزیابی داده می شود ، پاسخ دهندگان 0 امتیاز برای “من از خطر نمی دانم” و “من اصلاً نگران نیستم” ، یک برای “من به سختی نگران هستم” ، دو برای “من مطمئن نیستم” ، 3 برای “من کمی نگران هستم” و چهار نکته برای “من خیلی نگران هستم”.

در مطالعه سال 2004 ، آلاینده ها ، از جمله کادمیوم ، متیل جیوه و آرسنیک و آفت کش ها ، در رتبه های اول و دوم قرار گرفتند. با این حال ، آنها از سال 2008 به تدریج کاهش یافته و از سال 2016 در رتبه پایین تر از پنجم قرار دارند.

در سال 2011 ، گروه خطر در رتبه اول مواد رادیواکتیو بود. با این حال ، از سال 2017 به طور مداوم در حال حرکت به پایین است و در رتبه پایین تر از پنجم قرار دارد. مطالعه در سال 2011 بلافاصله پس از حادثه هسته ای فوکوشیما در آن سال انجام شد. در مقابل ، مسمومیت غذایی ناشی از میکروارگانیسم های مضر چهارمین مورد در سال 2004 و اولین مورد از سال 2008 به استثنای سال 2011 بود.

در سال 2017 و 2018 ، آلرژن ها در پنج شماره اول ظاهر شدند ، در حالی که مایکوتوکسین ها از سه سال گذشته وجود داشته اند.

خطر ارتباطات
محققان همچنین تفاوت در سطح نگرانی را بر اساس تجربه حرفه ای و جنسیت بررسی کردند.

نگرانی در مورد مواد افزودنی غذایی و باقیمانده سموم دفع آفات که عمداً به غذاها افزوده و کنترل می شود به تدریج در حال کاهش است. این نتایج در مردان به طور قابل توجهی کمتر از زنان است. همچنین نتایج برای افراد با تجربه حرفه ای در بخش مواد غذایی کمتر از افراد بدون تجربه است. نگرانی در مورد آلاینده ها در مردان با تجربه حرفه ای کمتر است.

محققان می گویند تفاوت بین متخصصان غذا و سایر ویژگی ها در شناسایی خطر اساسی ، برقراری ارتباط موثر بین ذینفعان مختلف را دشوار می کند.

“به منظور بهبود کیفیت ارتباطات خطر ایمنی مواد غذایی ، ارائه دانش و اطلاعات علمی در مورد مکانیسم های مدیریت ایمنی مواد غذایی برای افراد بدون تجربه حرفه ای در بخش مواد غذایی ، با در نظر گرفتن تغییرات رسانه های اطلاعاتی و تأثیر آن بر درک خطر “، آنها اضافه کردند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir