[ad_1]

نظر

یادداشت ویراستار: استفان ماندرناخ ، مدیر اجرایی AFDO ، این نظرات را در مورد وضعیت سالمونلا این سازمان در اوایل پاییز ارائه داد.

بگذارید ابتدا با تشکر از معاون وزیر دکتر Mindy Brashiers و FSIS (USDA بازرسی ایمنی غذا و غذا) برای فرصت اظهار نظر در مورد این موضوع مهم.

سازمان غذا و دارو یا AFDO سازمانی نظارتی است که ذینفعان حوزه ایمنی غذا و پزشکی را گرد هم آورده است. این سازمان ضمن ایجاد بهترین شیوه هایی که از سلامت عمومی محافظت می کند ، با تدوین قوانین ، قوانین و مقررات صحیح و مبتنی بر علم ، بر محیط نظارتی تأثیر می گذارد. AFDO در سال 1896 تاسیس شد ، یک سازمان حرفه ای متشکل از مقامات نظارتی ایالتی ، فدرال و محلی است. AFDO و اعضای آن از جمله اولین مدافعانی بودند که برای تصویب اولین قوانین ملی ایمنی مواد غذایی از جمله قانون بازرسی گوشت و قانون غذای پاک 1906 با دکتر ویلی همکاری کردند.

در ژانویه 2020 ، AFDO بیش از 130 رهبر ایمنی غذا را برای طوفان مغزی و اولویت بندی استراتژی های کاهش بیماری های منتقله از غذا دعوت کرد. نمایندگان از تمام سطوح دولت ، دانشگاه ، صنعت ، گروه های مصرف کننده و انجمن های تجاری کالاها و عوامل بیماری زای مختلف از جمله سالمونلا را مورد مطالعه قرار دادند. ما متعهد به حمایت از استراتژیهایی هستیم که منجر به پیشرفت واقعی در کاهش بیماریهای سالمونلا شود.

در حالی که ما این کار را ادامه می دهیم ، با تمرکز بر بهبود نتایج برای افراد سالم 2030 ، چندین مفاهیم کلیدی برای سالمونلا را شناسایی کرده ایم:

اول ، همه ذینفعان باید روی پنج سروتیپ اصلی یا سویه های سالمونلا تمرکز کنند و برای از بین بردن آن سویه ها یا سروتیپ هایی که بیشترین تأثیر را بر سلامت عمومی دارند ، از جمله مقاومت به آنتی بیوتیک ، تلاش کنند. استانداردهای عملکرد برای م beثر بودن باید این مفهوم را شامل شوند.

دوم ، استراتژی ها باید شامل انواع فنون باشند. ریشه کن کردن مضرترین سالمونلا به مشارکت عمومی / خصوصی در سطحی نیاز دارد که قبلاً در ایمنی مواد غذایی اعمال نشده باشد. این شامل تولید واکسن ها و الزامات استفاده از آنها ، مشخصات خریدار برای ترویج روش های خوب ورود گوشت و مرغ به زنجیره تامین و تکنیک های خوب کشاورزی در سطح مزرعه برای دستیابی به موفقیت خواهد بود.

سوم ، باید تشخیص دهیم که مقررات به احتمال زیاد ابزاری برای کاهش سالمونلا در ایالات متحده است ، اما تصمیمات اغلب در سطح بخش خصوصی است.

AFDO و اعضای آن از مشارکت با همه افرادی که در سیستم ایمنی غذا شرکت دارند لذت می برند تا در سال 2030 اهداف کاهش سالمونلا برآورده شده و از این تعداد فراتر رود و منجر به این می شود که افراد کمتری تحت تأثیر بیماری های غذایی قرار بگیرند.

ما نظرات کتبی گسترده را پر خواهیم کرد.

“استیون ماندرناخ”.
مدیر اجرایی سازمان غذا و دارو

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir