مرکز مجازی هم اندیشی در تحقیقات ایمنی صنعتی ، برنامه ریزی شده برای ژوئن و ژوئیه


نشست هم اندیشی امسال مرکز تحقیقات ایمنی محصول به طور عملی در ماه ژوئن و جولای برگزار می شود. CPS این رویداد را از طریق یک سری پنج وبینار زنده هفتگی ارائه می دهد.

این جلسات برای پنج شنبه متوالی از ساعت 10:00 تا ظهر به وقت اقیانوس آرام برنامه ریزی شده است.

گزارش های نهایی تحقیقات در دسته های زیر قرار می گیرند:

  • مدیریت ریسک محیطی
  • لیستریا زیست شناسی و خطر
  • پاسخ به خطر شیوع
  • ریسک و زنجیره تأمین پس از برداشت
  • فعال کردن و بهینه سازی تشخیص

این سمپوزیوم برای استفاده صنعتی از نتایج نیز زمان بر است.

این سمپوزیوم در سال 2020 ایده گسترده ای از دانش به دست آمده و آگاهی فعلی از تحقیقات حمایت شده از بزرگترین و از نظر جغرافیایی گسترده ترین مخاطبان تاکنون ارائه داده است. آیا سمپوزیوم 2020 را از دست می دهید؟ موارد ضبط شده از وبینارها را می توانید در اینجا مشاهده کنید.

هیئت مدیره CPS از پشتیبانی ارائه شده ، که آنها را قادر به انجام یک رویداد مجازی موفق در سال 2020 می کند ، قدردانی می کند. “اگرچه همه ما انتظار داریم که شخصاً ملاقات کنیم ، برنامه 2021 بر نتایج تحقیقات به موقع متمرکز خواهد بود که از برنامه های صنعت ایمنی مواد غذایی برای تازه پشتیبانی می کند. محصولات “

کسانی که مایل به حمایت از رویدادها هستند می توانند فرم را در اینجا پیدا کنند.

درباره CPS

مرکز ایمنی محصول یک سازمان غیرانتفاعی 501 (c) است (3). CPS یک مشارکت مشترک است که با بهره گیری از تخصص ترکیبی صنعت ، دولت و جوامع علمی و دانشگاهی برای تأمین تحقیقات لازم برای بهبود مستمر ایمنی مواد غذایی متمرکز است. این سطح از همکاری به CPS اجازه می دهد تا خلا knowledge دانش در زمینه ایمنی مواد غذایی را پر کند و هم اولویت های علمی و هم نیازهای فوری صنعت را برآورده سازد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>