[ad_1]

دانشگاه ایالتی اوهایو 770،000 دلار از مرکز تحقیقات و پیشگیری از بیماریهای غذایی (CFI) برای بهبود ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از بیماریهای منتقله از غذا در کنیا دریافت کرد.

Sakuma Chakula: رویکرد مبتنی بر ریسک برای کاهش بیماریهای غذایی و افزایش تولید ایمنی مواد غذایی در کنیا شامل محققانی از دانشگاه ایالتی اوهایو ، دانشگاه فلوریدا ، انستیتوی تحقیقات پزشکی کنیا و دانشگاه نایروبی است. آنها برای توسعه و آزمایش اقدامات ایمنی غذا برای حمایت از تولید کنندگان کوچک طیور در کنیا تلاش خواهند کرد.

به گفته باربارا کووالچیک ، مدیر CFI ، این پروژه از یک رویکرد سیستماتیک برای پاسخ به موضوعات مهم ایمنی مواد غذایی و ایجاد محیطی استفاده می کند که اجرای رویکردهای ایمنی غذایی مبتنی بر ریسک را در کنیا تشویق می کند. وی افزود که پس امیدواریم که در کشورهای دیگر آفریقا نیز اجرا شود.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ، خطرات غذایی سالانه 137000 مرگ و 91 میلیون بیماری حاد در آفریقا ایجاد می کند که بیشتر کودکان زیر 5 سال را تحت تأثیر قرار می دهد.

“پرندگان یک جز food مهم غذایی برای خانوارها و منبع درآمد زنان و جوانان در کنیا است ، اما آنها اغلب در محیط های غیررسمی تولید و پردازش می شوند ، که به ندرت شامل استراتژی های تخفیف می شود ، و آن را به یک محصول ایمن غذایی با خطر بالا تبدیل می کند ، کووالتسیک گفت.

از آنجا كه زنان و كودكان عمده ترين توليد كنندگان و نگهدارندگان مرغ در كنيا هستند ، اين پروژه به طور خاص بر كاهش خطر بيماري هاي سالمونلا و كمپيلوباكتر در مرغ هاي توليد شده در مرغداري هاي كوچك براي زنان و جوانان متمركز خواهد شد. محققان این تیم می گویند پرندگان و انواع دیگر گوشت به احتمال زیاد به عوامل بیماری زا آلوده می شوند.

این ابتکار یکی از چهار پروژه تحقیقاتی جدید اعلام شده توسط است به آزمایشگاه ابتکاری ایمنی غذایی آینده غذا دهیدکه توسط بودجه تأمین می شود آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده بعنوان بخشی از به آینده غذا دهید، ابتکار جهانی دولت ایالات متحده در مورد گرسنگی و امنیت غذایی.

درباره مرکز بیماریهای غذایی

CFI یک سازمان غیرانتفاعی ملی است که برای توسعه و اجرای راه حل های مبتنی بر علم برای چالش های ایمنی مواد غذایی تلاش می کند.

CFI به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی در سال 2006 تاسیس شد ، CFI 14 سال تجربه خود در بهداشت عمومی را در سپتامبر 2019 به CFAES ارائه داد. این مرکز ، اکنون در CFAES مستقر است ، با هدف توسعه علمی تر بر اساس خطر ایمنی مواد غذایی که از بیماریهای منتقله از غذا جلوگیری می کند و با تبدیل علم به سیاست و عمل ، از سلامت عمومی محافظت می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد CFI ، به وب سایت آنها مراجعه کنید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir