[ad_1]

اپیدمی لیستریا شامل پنیر نرم به سبک کیسو کشنده شده است و مقامات فدرال را وادار کرده است تا درخواست خود را از مصرف کنندگان برای دور انداختن مارک های خاص محصولات پنیر تجدید کنند.

از امروز بعد از ظهر ، تأیید شده است که 11 نفر در چهار کشور در شیوع به لیستریا مونوسیتوژنز آلوده شده اند. بر اساس یک به روزرسانی که توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها منتشر شد ، یک نفر فوت کرد و 10 نفر چنان علائم شدیدی داشتند که مجبور به بستری شدن در بیمارستان ها شدند.

CDC و سازمان غذا و دارو همراه با مقامات بهداشتی دولتی در حال بررسی شیوع این بیماری هستند. مقامات کانکتیکات لیستریا را در نمونه های پنیرهای تازه و نرم به سبک اسپانیایی با نام تجاری El Abuelito تأیید کردند که برای آزمایش از فروشگاهی تهیه شده است که فرد بیمار گزارش می کند این نوع پنیرها را خریداری کرده است.

در 19 فوریه ، کارمندان El Abuelito Cheese Inc. بارگیری اولیه محصول خود را اعلام کرد. بر اساس شیوع FDA که امروز بعد از ظهر منتشر شد ، در تاریخ 27 فوریه ، آنها تمدید برداشت خود را برای پوشش محصولات اضافی که در همان مرکز تولید محصولات پرسش Fresco مرتبط با آن شیوع می گیرند ، تولید و پردازش کردند.

FDA و CDC هر دو از مصرف کنندگان می خواهند خانه های خود را برای هر یک از محصولات بارگیری شده بررسی کنند. FDA لیست جزئی از خرده فروشانی را که محصولات را دریافت کرده اند منتشر کرده است.

هشدار FDA هشدار داد: “مصرف کنندگان ، رستوران ها و خرده فروشان نباید پنیرهای کسو فرسکو ، کوسیلو (اواکساکا ، پنیر رشته ای) یا Requeson (ریکوتا) برداشت شده را بخورند ، بفروشند و یا از آنها استفاده کنند.”

مارک های پنیری ذکر شده عبارتند از:

  • پنیر تازه: El Abuelito ، Rio Grande ، Rio Lindo
  • کوسیلو: El Abuelito ، El Viejito ، El Paisano ، El Sabrosito ، La Cima ، Fine Cheese ، San Carlos ، مارک های ایده آل
  • Requeson: پدربزرگ ، پیرمرد

FDA توصیه می کند هر کسی که پنیرهای کسو Fresco ، Quesillo یا Requeson را که خریداری کرده است خریداری یا دریافت کند ، هنگام تمیز کردن و ضد عفونی کردن هر سطح و ظروفی که ممکن است با این محصولات تماس داشته باشد ، از هوشیاری بیشتری برای کاهش خطر اتصال متقابل استفاده کند.

طبق به روزرسانی FDA ، “لیستریا می تواند در دمای یخچال زنده بماند و به راحتی به سایر مواد غذایی و سطوح سرایت کند”. “برخی از پنیرهای برداشت شده در مقادیر زیادی فروخته شده و توسط خرده فروشان می توانند دوباره بسته بندی شوند.

“از خرده فروش خود س Askال کنید که آیا هر گونه پرسو فرسکو یا کوسیلو خریداری می کنید از پنیرهایی که ال ابوئیلیتو به یاد می آورد دوباره بسته بندی شده است. اگر نمی توانید جوابی دریافت کنید ، آن را خریداری نکنید و پنیرهایی را که به طور بالقوه از خانه خارج شده اند دور بریزید.

“اگر بیشتر در معرض خطر عفونت شدید لیستریا هستید – اگر باردار ، 65 سال یا بیشتر هستید ، یا به دلیل برخی شرایط پزشکی یا درمان ها سیستم ایمنی ضعیف دارید – اگر این موارد را دارید بلافاصله با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود تماس بگیرید. علائم پس از خوردن کوئسو فرسکو ، پنیر کیسیلو یا Requeson تولید شده توسط ال ابوئلیتو. “

جزئیات شیوع
اولین بیمار تأیید شده در شیوع در 20 اکتبر سال 2020 بیمار شد. بر اساس به روزرسانی CDC امروز ، آخرین بیماری تأیید شده 14 فوریه است.

تعداد واقعی افراد شیوع احتمالاً بیشتر از تعداد گزارش شده تاکنون است و ممکن است شیوع فقط به کشورهایی که بیماری های شناخته شده دارند محدود نباشد. برخی از افراد بدون کمک پزشکی بهبود می یابند و از نظر لیستریا آزمایش نشده اند. علاوه بر این ، بیماری های اخیر هنوز نمی توانند گزارش شوند ، زیرا تشخیص اینکه فرد بیمار بخشی از شیوع است یا خیر معمولاً دو یا چهار هفته طول می کشد.

سن بیماران از کمتر از 1 سال تا 75 سال است. ده مرد اسپانیایی و شش مرد هستند. از 10 بیمار با اطلاعات کامل ، هر 10 بیمار باید در بیمارستان بستری شوند. مریلند از مرگ خبر داد.

CDC گزارش داد: “مقامات بهداشت عمومی ایالتی و محلی با مردم در مورد غذاهایی که در طول ماه خورده اند قبل از بیماری مصاحبه می کنند.” “از هشت نفری که مصاحبه شد ، هفت نفر گفتند که آنها پنیرهایی به سبک اسپانیایی تازه و نرم می خورند. از هفت نفر ، شش نفر گفتند که آنها یک موضوع نقاشی دیواری خورده اند – دو نفر برای مارک El Abuelito و یک نفر برای مارک Rio Grande گزارش شده است.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد ، اما هنوز هم می تواند باعث عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی شود. هر کسی که فرآورده های خارج شده را خورده یا خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و در مورد احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا به پزشکان خود بگوید.

همچنین ، هرکسی که فرآورده های خارج شده را خورده یا خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir