[ad_1]

بسیاری از مصرف کنندگان در انگلستان مایلند هزینه بیشتری بپردازند تا از تولید مواد غذایی تولید شده در ایالات متحده که در اروپا ممنوع است ، جلوگیری کنند.

تحقیقات دانشکده اقتصاد دانشگاه کنت ، دانشگاه ریدینگ و IHS Markit نشان داد که مصرف کنندگان در انگلیس تولیدی را که از استانداردهای ایمنی غذایی اتحادیه اروپا و همچنین مواد غذایی تولید شده در انگلیس پیروی می کند ، ارزش قائل هستند.

پیش بینی های آمادگی نشان می دهد که بر اساس مطالعه ای که در ژورنال اقتصاد کشاورزی منتشر شده ، مقادیر مثبت ایمنی غذا اغلب از مقادیر منفی اعمال شده در روش های ممنوع تولید مواد غذایی بالاتر است.

محققان ترجیحات مصرف کننده را برای چهار نوع ماده غذایی تولید شده توسط فناوری های تولید ، که در حال حاضر در انگلیس مجاز نیستند ، بررسی کردند. آنها کاشت هورمونی موجود در گوشت گاو هستند. راکتوپامین در خوراک خوک ؛ شسته شده با مرغ کلر ؛ و سموم دفع آفات آترازین در تولید ذرت.

کاهش قیمت
برای ارزیابی نگرش مصرف کنندگان از چهار محصول غذایی استفاده شد: 500 گرم سینه مرغ ، 250 گرم استیک فیله گوشت گاو ، 1 کیلوگرم فیله گوشت خوک و 2 بسته ذرت روی لپه. خصوصیات مورد استفاده شامل قیمت ، کشور مبدا ، وضعیت بیولوژیکی ، استانداردهای تغذیه ای و تضمین کیفیت می باشد. در مجموع 1600 پاسخ نظرسنجی بین دسامبر 2018 تا ژانویه 2019 به صورت آنلاین جمع آوری شده است.

برای مرغ ، تمایل منفی به پرداخت به معنای کاهش 26 درصدی قیمت است ، برای گوشت گاو 36 درصد و برای گوشت خوک نزدیک به 60 درصد است. این کاهش بیشتر از برآورد استفاده شده در مدل های مزایای اقتصادی از بین بردن محدودیت های تجاری موجود بین ایالات متحده و اتحادیه اروپا است.

از نظر تمایل به پرداخت ، ویژگی تضمین کیفیت RSPCA همراه با برچسب Red Tractor و ایمنی مواد غذایی در اتحادیه اروپا بسیار ارزشمند است. همچنین در انگلستان ارزش بالایی نسبت به تولیدات اتحادیه اروپا یا خارج از اتحادیه اروپا به تولید داده می شود.

محققان آمادگی خود را برای پرداخت هزینه نتایج سه نوع گوشت ، با استفاده از یک اندازه گیری مشترک در هر واحد ، اعلام کردند. نتایج نشان می دهد که در هر 100 گرم ، بالاترین امتیاز منفی مربوط به کاشت هورمونی موجود در گوشت گاو است و به دنبال آن هورمون موجود در گوشت خوک و مرغ شسته شده با کلر است.

این مطالعه نشان داد که گرچه مردم به طور متوسط ​​مرغ شسته شده با کلر را دوست ندارند و برخی از آن متنفر هستند ، اما حدود 40٪ در مورد آن مثبت هستند. این یافته ها در حالی صورت می گیرد که انگلیس پس از Brexit با کشورهایی از جمله ایالات متحده و اروپا در حال مذاکره برای تجارت کشاورزی است.

بیش از یک سوم پاسخ دهندگان بر این باورند که خروج از اتحادیه اروپا تأثیر منفی بر مواد غذایی خواهد داشت ، در حالی که یک چهارم اظهار داشت که تأثیر مثبت دارد. چهل درصد فکر می کنند خنثی خواهد بود یا نمی دانند.

پروفسور ایان فریزر ، استاد اقتصاد کشاورزی در دانشکده اقتصاد در کنت ، گفت که این یافته ها نشان دهنده قدرت انتظارات مصرف کنندگان انگلیس از تولید مواد غذایی است.

“روش های تولید مواد غذایی که برای رفاه حیوانات کافی نیستند ، پاسخ منفی مصرف کنندگان در انگلستان را ایجاد می کند ، در حالی که در مقابل ، وجود استانداردهای ایمنی غذایی روی بسته بندی منجر به پاسخ مثبت مصرف کنندگان می شود.”

دیدگاه عمومی در مورد استانداردهای غذایی و معاملات تجاری
در همین حال ، گروه بازار مصرف کدام؟ هنگامي كه دولت انگلستان در مورد معاملات تجاري مذاكره مي كند ، استانداردهاي غذايي را به عنوان زمينه اي كه عموم مردم معتقدند بايد در اولويت قرار گيرد ، شناسايي كنيد.

در ماه اوت و سپتامبر چه کسی؟ و شرکت تحقیقاتی هاپکینز ون میل ، گفتگوهایی را با تقریباً 100 کاربر در پنج مکان در انگلیس انجام داد.

شرکت کنندگان ابراز نگرانی کردند که اجازه واردات ارزان تر با استانداردهای پایین تر می تواند نابرابری های موجود را تشدید کرده و منجر به ایجاد یک سیستم دو لایه شود که در آن مواد غذایی با تولید بالاتر فقط برای مصرف کنندگان ثروتمند در دسترس باشد.

با این حال ، دیگران از انتخاب گسترده تری که از طریق واردات مواد غذایی با استانداردهای پایین تر ارائه می شود ، استقبال می کنند ، البته به شرطی که با برچسب های مشخص به آنها اطلاع داده شوند و موارد جدیدی مانند قیمت پایین را ارائه دهند. این واقعیت که غذاهای رستوران ها و کافه ها برچسب گذاری نمی شوند و مشتری نمی داند که آیا آنها گوشت گاو تحت درمان با هورمون می خورند نیز به عنوان یک مشکل مطرح شده است.

یک عقیده قوی وجود داشت که انگلستان نباید غذایی را از ایالات متحده که با روشهای فعلی ممنوع تولید شده است ، بپذیرد. برخی از شرکت کنندگان ترس داشتند که اگر معاملات تجاری اجازه واردات محصولات تولید شده با استانداردهای پایین تر را بدهد ، مجبورند زمان بیشتری را صرف این کنند که چه چیزهایی را برای خرید اجتناب کنند. دیگران می خواستند تأکید کنند که متفاوت بودن ممکن است به معنای پایین بودن استانداردها نباشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir