محققان کشف کرده اند که Vibrion خاموش چگونه زنده می شود


دانشمندان در انگلیس کشف کرده اند که چگونه گونه ای از باکتری های ویبریو می تواند در حالت خاموش باقی بماند و سپس “بیدار شود”.

Vibrio parahaemolyticus باکتری دریایی است که در صورت آلوده شدن صدفهای خام یا فرآوری نشده مانند صدف و صدف می تواند باعث ورم معده روده شود.

این ماده می تواند در شرایط نامناسب رشد ، مانند دماهای پایین متوقف شود و می تواند قبل از احیا برای مدت طولانی در خواب زمستانی باقی بماند. این رژیم غیرفعال همچنین به عنوان یک وضعیت زنده اما بی فرهنگ (VBNC) شناخته می شود.

Vibrio parahaemolyticus معمولاً در محیط های گرم و گرمسیری دریایی رشد می کند ، اما به دلیل افزایش دمای دریا در سال های اخیر ، اکنون در ماه های تابستان در آب های انگلستان غالب است. در این مطالعه ، شرایط VBNC در Vibrio parahaemolyticus با محدود کردن مواد مغذی و کاهش دما به تقلید از شرایط محیطی در زمان رشد ضعیف القا شد.

باکتریهایی که توانایی احیا و ایجاد بیماری را دارند
محققان دانشگاه اکستر جمعیتی از آن سلولهای خفته را شناسایی کرده اند که در بیدار شدن بهتر هستند و آنزیمی را درگیر می کنند. گزارش آنها در مجله PLOS Pathogens منتشر شد.

نویسنده ارشد ساریکا واگلی از دانشگاه اکستر گفت که بیشتر این باکتری ها وقتی با شرایط رشد نامناسب روبرو می شوند می میرند ، اما زیرجمعیت ها می توانند در حالت خواب باقی بمانند.

“ما دریافته ایم که این جمعیت در هنگام بهبود شرایط توانایی احیای بهتری دارند. وی گفت: “آزمایشات ما نشان می دهد وقتی این باکتری های خاموش زنده می شوند ، به همان اندازه ویروس آور هستند و توانایی ایجاد بیماری را دارند.”

این یافته ها بر ایمنی غذاهای دریایی تأثیر دارد ، زیرا سلولهای خفته با آزمایشهای غربالگری میکروبیولوژیکی معمول قابل تشخیص نیستند و ممکن است میزان باکتری یا مقدار واقعی باکتریها دست کم گرفته شود.

نتایج نشان می دهد که برخی از زیرمجموعه های خاص Vibrio parahaemolyticus می تواند برای مدت طولانی در حالت VBNC باقی بماند و می تواند بیش از دو هفته پس از تشکیل دوباره احیا شود ، در حالی که تا 50 روز چندین سلول قابل احیا هستند.

تشخیص باکتری های خواب سخت تر است
ویگلی گفت: “هنگام خواب ، این باکتری ها تغییر شکل می دهند ، فعالیت تنفسی را کاهش می دهند و مانند باکتری های سالم در صفحات آگار که در آزمایش های آزمایشگاهی استاندارد استفاده می شود رشد نمی کنند ، بنابراین تشخیص آنها بسیار دشوارتر است.”

“با استفاده از تعدادی ابزار ، ما توانستیم باکتری های خفته را در محصولات دریایی و آزمایشگاهی پیدا کنیم و محتوای ژنتیکی آنها را جستجو کنیم تا به دنبال سرنخی از چگونگی زنده ماندن برای مدت طولانی بگردیم. نتایج ما همچنین می تواند به ما کمک کند تا شرایطی را که باکتری های خفته برای احیای آن نیاز دارند ، پیش بینی کنیم. “

محققان از لاروهای شب پره مومی برای ارزیابی حدت نمونه های Vibrio parahaemolyticus و میگوها برای آزمایش روش ها روی غذاهای دریایی استفاده کردند.

تیم اکستر با همکاری با صنعت غذاهای دریایی ، آنزیم لاکتات دهیدروژناز را شناسایی کردند که اسید لاکتیک را به پیروات تجزیه می کند ، یکی از اجزای اصلی چندین مسیر متابولیکی که واکنش های شیمیایی سلول هستند. یافته ها نشان می دهد که لاکتات دهیدروژناز برای حفظ استراحت باکتریایی و احیای مجدد به حالت فعال ضروری است.

این مطالعه تا حدی توسط شورای تحقیقات بیوتکنولوژی و علوم زندگی (BBSRC) با بودجه و حمایت از Lyons Seafoods تأمین می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>