محققان هنوز به دنبال منبع شیوع عفونت های E. coli در اتریش هستند


مقامات اتریشی در حال بررسی شیوع عفونت های شیلی سمی تولید کننده E. coli (STEC) هستند که تعداد انگشت شماری را تحت تأثیر قرار داده است.

بین سپتامبر و دسامبر سال 2020 ، شش نفر به E. coli O146: H28 مبتلا شدند. بیماران در پنج ایالت فدرال زندگی می کنند. دو نفر نیاز به درمان در بیمارستان داشتند.

طبق آژانس ایمنی غذا و ایمنی اتریش (AGES) هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد منبع شیوع آن وجود ندارد. البته کشورهای دیگر در اروپا عفونت های مربوطه را گزارش نکرده اند.

وزارت امور اجتماعی ، بهداشت ، مراقبت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان فدرال (BMSGPK) AGES را مأمور تحقیق در مورد شیوع بیماری با مقامات دولتی مربوطه کرده است.

آزمایشات غذایی اتریش در سال 2018 E. coli O146 را در سه نمونه گوشت شکار تازه و یک نمونه سوسیس تخمیر یافته یافت. در سال 2017 ، چهار جدایه به عنوان E. coli O146 از دو نمونه گوشت نشخوارکننده وحشی خام ، گوشت گاو تازه و سوسیس تخمیر شده جمع آوری شد.

آخرین گزارش مربوط به بیماری مشترک انسان و دام از سوی سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) و مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) نشان می دهد که E. coli O146 پنجمین سروگروپ شایع گزارش شده در عفونت های انسانی تأیید شده در سال 2018 است.

در مورد عفونت های E. coli
هر کسی که علائم عفونت E. coli را پیدا کرده است باید به دنبال مراقبت پزشکی باشد و درمورد قرار گرفتن در معرض این باکتری به پزشک خود اطلاع دهد. برای تشخیص عفونتهایی که ممکن است بیماریهای دیگر را تقلید کنند ، آزمایشات خاصی لازم است.

علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال است که اغلب خونین است. بعضی از بیماران ممکن است تب هم داشته باشند. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، دیگران ممکن است علائم و عوارض شدید یا تهدید کننده زندگی داشته باشند.

حدود 5٪ تا 10٪ از کسانی که با عفونت های E. coli تشخیص داده می شوند ، به یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی از نارسایی کلیه مبتلا می شوند که به عنوان سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) شناخته می شود. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی کوچک بدون دلیل است.

بسیاری از مبتلایان به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها دچار آسیب دیدگی دائمی یا مرگ می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر پنج سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افراد دارای نقص سیستم ایمنی به عنوان بیماران سرطانی مشاهده می شود.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید سریعاً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS احتمالاً در بیمارستان بستری می شوند ، زیرا این بیماری می تواند سایر مشکلات جدی و مداوم مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی را ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>