[ad_1]

محققان بسیاری از موسسات در حال برگزاری وبینار رایگان در مورد تأثیر COVID-19 بر سیستم های غذایی و کشاورزی هستند. این جلسه برای هر کسی که در هر سطح از زنجیره تأمین مواد غذایی شرکت دارد ، برگزار می شود. این برنامه برای 2:00 PM EST ، 28 ژانویه برنامه ریزی شده است.

این وبینار یک ساعته بخشی از پروژه “درسهایی از COVID-19: موقعیت یابی زنجیره های تأمین مواد غذایی منطقه ای برای همه گیری های آینده ، بلایای طبیعی و بحران های ساخته شده توسط بشر” است. بودجه این پروژه از طریق منطقه برنامه جدیدی از ابتکار تحقیقات کشاورزی و غذایی USDA ، با هدف راه حل هایی برای پاسخ سریع به همه گیری از طریق تحقیقات کاربردی ، آموزش و گسترش است.

این وبینار توسط هیکارو پیترسون ، استاد اقتصاد کشاورزی در دانشگاه مینه سوتا برگزار می شود. چریل بویر ، دانشگاه ایالتی کانزاس ؛ گوستاوو اولیویرا ، لی ژان ، دانشگاه کالیفرنیا-ایروین ؛ لوری بیکر ، کریستا کورت ، آنجی لیندزی ، دانشگاه فلوریدا ؛ و میشل میلر ، اندرو استیونز ، لینسی دی فارنسورث ، دانشگاه ویسکانسین-مدیسون ، همه به عنوان همکاران پروژه و وبینار خدمت می کنند.

این وبینار شامل ارائه مختصری از اعضای تیم ، مروری جامع بر روی پروژه ، ابزار تحقیق مورد استفاده و نمونه سوالات مطالعه اول ، داده های اولیه حاصل از اسکن محیطی منابع موجود و بینش ارزیابی های اولیه تأثیر COVID- 19 در سیستم غذایی فلوریدا.

شرکت کنندگان در وبینار همچنین یاد خواهند گرفت که چگونه می توانند به همراه ذینفعان از طریق پرسشنامه های آینده در تحقیق شرکت کنند. این وبینار اولین دوره از چهار پروژه تحت این کمک هزینه خواهد بود.

شرکت کنندگان علاقه مند به وبینار می توانند در اینجا ثبت نام کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir