محققان مقاومت کامپیلوباکتر را در جوجه ها آزمایش کردند


محققان دریافتند که ژن ها چگونه بر مقاومت جوجه ها در برابر کمپیلوباکتر تأثیر می گذارند.

مطالعه آنها ، منتشر شده در مجله Scientific Reports ، همچنین مشخص کرد که هنگام ایجاد استراتژی برای کنترل باکتریها ، عوامل غیر ژنتیکی باید در نظر گرفته شوند.

محققان کالج دامپزشکی رویال ، انستیتوی روزلین و شرکت مرغداری Aviagen در حال بررسی روند ژنتیکی 3000 مرغ پرورش یافته برای گوشت هستند که مرغ گوشتی نیز نامیده می شوند.

آنها بررسی کردند که آیا قسمتهایی از کد ژنتیکی آنها با مقاومت در برابر استعمار کمپیلوباکتر ارتباط دارد یا خیر. این کار با جستجوی تغییرات در ژنوم مرغ و ارتباط با تعداد کمپیلوباکتر در روده پرندگان انجام شد. تیم تحقیق این ترکیب را با تجزیه و تحلیل بیان ژن در جوجه هایی که مقاوم یا مستعد استعمار باکتریایی هستند ، ترکیب کرد.

استراتژی های کنترل
کمپیلوباکتر عامل اصلی بیماری های ناشی از مواد غذایی باکتریایی در سراسر جهان است. کار یا مصرف گوشت مرغ آلوده یک عامل اصلی خطر برای کامپیلوباکتریوز است.

یک استراتژی کنترل بالقوه ، انتخاب طیور با افزایش مقاومت در برابر کمپیلوباکتر به دلیل کمبود واکسن های م andثر و درمان های کنترل قبل از کشتار است.

پروفسور مارک استیونز از انستیتوی روزلین گفت: این مطالعه به دنبال مناطقی از ژنوم مرغ در ارتباط با مقاومت در برابر باکتری است.

“داده های ما نشان می دهد که پایه ژنتیکی کمی برای مقاومت در برابر استعمار کمپیلوباکتر وجود دارد ، و همچنین نشان می دهد که عوامل غیر ژنتیکی نقش مهمتری در انتقال کمپیلوباکتر در مرغ ها دارند. علاوه بر این ، مناطق ژنوم مرتبط با مقاومت در برابر استعمار در خط مرغ مورد مطالعه گسترده بود. “

همه مرغ ها به طور طبیعی در معرض کمپیلوباکتر موجود در محیط خود قرار گرفتند ، که از نحوه قرار گرفتن در یک مزرعه تجاری تقلید می کند.

عوامل دیگری که نقش دارند
این مطالعه نشان داد که اگرچه عوامل ژنتیکی وجود دارد که بر استعمار کمپیلوباکتر تأثیر می گذارد ، اما آنها نقش ثانویه دارند ، بنابراین برای کاهش سطح کمپیلوباکتر در طیور باید تأثیر عوامل غیر ژنتیکی و محیطی را بهتر درک کرد.

محققان فرض کردند قرار گرفتن در معرض یکنواخت پرندگان در کمپیلوباکتر طی نمونه گیری 16 ماهه. مردان از کمپیلوباکتر بار بیشتری نسبت به زنان برخوردار بودند ، سطح تنوع فصلی را نشان داد ، با تاریخ نمونه برداری تأثیر قابل توجهی داشت ، در حالی که وزن بدن تأثیر قابل توجهی نداشت.

سایر عوامل غیر ژنتیکی که ممکن است تغییر در استعمار کمپیلوباکتر را توضیح دهند شامل تغییر در فشار ، زمان و سطح قرار گرفتن در معرض از نظر نمونه برداری ، عفونت همزمان ، تغییر در میکروبیوت روده و رژیم غذایی و مصرف خوراک است.

دکتر Androniki Psyfidi ، استاد ژنتیک بالینی دامپزشکی در RVC ، گفت سایر عوامل غیر ژنتیکی هنگام تهیه استراتژی های کنترل باید مورد توجه قرار گیرند.

“اگرچه ما یک م geneticلفه ژنتیکی مقاومت مرغ به کمپیلوباکتر را شناسایی کردیم ، اما این نسبتاً کوچک بود و بیشتر مرغ هایی که مورد مطالعه قرار گرفتیم ، مناطقی از ژنوم مرتبط با مقاومت در برابر استعمار روده را حمل می کردند.”

این مطالعه به عنوان بخشی از تحقیقات و نوآوری انگلیس ، از Aviagen ، دولت اسکاتلند و شورای تحقیقات بیوتکنولوژی و علوم زندگی بودجه دریافت کرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>