[ad_1]

یک مطالعه جزئیات بیشتری را درباره شیوع چند ساله محصولات گوشتی لیستریا از یک شرکت آلمانی ارائه می دهد. ایالات متحده یکی از 20 کشوری بود که گوشت را دریافت کرد.

هدف از این مطالعه بررسی و توصیف گروهی از بیماران مبتلا به لیستریوز و شناسایی عوامل منجر به شیوع آن بود. این خوشه “سیگما 1” نامگذاری شد. یافته ها در مجله Clinical Microbiology and Infection منتشر شد.

محققان گفتند ، این شیوع آسیب پذیری بیماران بستری در بیمارستان را در برابر بیماری های غذایی تأکید می کند و نشان می دهد که غذاهایی که ممکن است خطر زیادی برای آلودگی با لیستریا مونوسیتوژنز ایجاد کنند ، نباید به افراد آسیب پذیر ارائه شود.

در آلمان ، توصیه هایی برای تغذیه مردم در مراکز بهداشتی و درمانی و سایر م institutionsسسات وجود دارد. این متخصصان گفتند در صورت اجرای صحیح دستورالعمل های موجود در مورد غذای سالم توسط اپراتورها ، می توان از شدت لیستریوز اکتسابی در مرکز بهداشتی کاسته شود.

سه مرگ در آلمان در هیچ جای دیگر بیماری وجود ندارد
شیوع لیستریوز 39 مورد مربوط به ژنتیک بین سالهای 2014 و 2019 داشت. سه نفر فوت کردند. بیماری ها در 11 ایالت از 16 ایالت فدرال آلمان رخ داده است. پس از تشنج محصولات گوشتی و بسته شدن Wilke Waldecker Fleisch und Wurstwaren در اکتبر 2019 ، دیگر هیچ بیماری یافت نشد.

ایالات متحده یكی از 20 كشور گزارش شده بود كه از ویلك گوشت دریافت كرده است ، اما هیچ كدام بیماری را گزارش نكرده اند. محققان می گویند این امر با توجه به حجم صادرات محصولات این شرکت و آلودگی طولانی مدت در کارخانه تولید تعجب آور است.

در آلمان ، یک بیماری اولیه به صورت گذشته نگر در سال 2014 و همچنین چندین مورد در سال 2016 و 2017 تشخیص داده شد. 21 مورد در سال 2018 و 9 مورد در سال 2019 اتفاق افتاد. آخرین علائم شناخته شده در یک بیمار از Sigma1 در اواسط ژوئیه 2019 است. .

بیست و یک مورد شیوع مردان و 18 زن بود. سنین آنها از 31 تا 91 سال بود. هیچ موردی در رابطه با بارداری وجود ندارد. هجده نفر فوت کردند و لیستریوز علت اصلی مرگ سه نفر بود. 25 نفر به علت لیستریوز در بیمارستان بستری شدند. دو مننژیت مبتلا و 16 مورد سپسیس.

از 39 مورد شیوع ، 25 مورد برای مصاحبه دعوت شدند ، اما 19 مورد رد شدند. داده ها از شش مصاحبه موردی و پنج مصاحبه با بستگان یا مراقبان استخراج شد. از این مصاحبه ها هیچ نشانه ای از غذاهای پرمصرف وجود ندارد. با این حال ، چندین مورد در مراکز بهداشتی مانند بیمارستان ها یا مراکز توانبخشی قبل از شروع لیستریوز به دلایل پزشکی دیگر بود. شیوع همه در یک مرکز بهداشتی نبود ، بلکه به مراکز مختلفی منتقل شد ، که بیشتر آنها فقط در هر موسسه فقط یک بیمار بود.

تحویل به مراکز بهداشتی درمانی
در کل 13 مورد در 12 مرکز مختلف در طول دوره انکوباسیون بستری شدند ، هشت مورد نبودند و اطلاعات مربوط به شش مورد مشخص نبود. دوازده بیمار دیگر قبل از لیستریوز اقامت در یک مرکز بهداشتی را گزارش کردند ، اما نمی توان تأیید کرد که این در طول دوره انکوباسیون شیوع بوده است.

توزیع محصولات از شرکت به سوپرمارکت ها و رستوران ها ممکن است موارد شیوع بیماری را بدون هیچ گونه ارتباط شناخته شده ای با یک مرکز بهداشتی توضیح دهد.

اطلاعات مربوط به مواد غذایی در شش مرکز بهداشتی از مقامات محلی ایمنی مواد غذایی دریافت شده است. غذاهای آماده خوردن (RTE) که به احتمال زیاد به لیستریا مونوسیتوژنز آلوده می شوند ، در اولویت قرار داشتند و عرضه آنها به مراکز بهداشتی درمانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این ویلکه را شرکتی معرفی می کند که تعدادی کالای مختلف سوسیس RTE را به شش مرکز بهداشتی تحت تحقیق از طریق شرکت های مختلف عرضه می کند.

لیستریا مونوسیتوژنز از محصولات Wilke جدا شد و تعیین توالی رابطه بسیار نزدیک بین جدایه های بالینی Sigma1 و شش جدایه سوسیس و یک جدایه محیط تولید را نشان داد.

تحقیقات بعدی توسط مقامات ، نقض عمده بهداشت و آلودگی گسترده با لیستریا مونوسیتوژنز در کارخانه تولید را نشان داد.

این کار به عنوان بخشی از پروژه NOVA در برنامه مشترک اروپا One Health بودجه دریافت کرد. این پروژه سه ساله که در سال 2018 راه اندازی شده است ، ابزارها و روش های نظارت را توسعه می دهد و استفاده از داده های موجود را از سیستم نظارت هماهنگ و بهینه می کند.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است ظاهر یا بوی خراب نداشته باشد ، اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. هر کسی که علائم عفونت لیستریا را دارد و معتقد است ممکن است در معرض آن قرار گرفته باشد ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و احتمال قرار گرفتن در معرض را به پزشکان خود اطلاع دهد.

بعد از قرار گرفتن در معرض لیستریا ممکن است 70 روز طول بکشد تا علائم لیستریوز ایجاد شود.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افرادی مانند بیماران سرطانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir