[ad_1]

یک گزارش تحقیقاتی جدید از صنایع غذایی نشان می دهد اگر محصولات دارای برچسب کد قابل ردیابی باشند ، آنچه که متخصصان ایمنی مواد غذایی چندین دهه تحت فشار قرار داده اند ، تحقیقات در مورد شیوع سبزیجات برگ دار ناشی از غذا را می توان ساده کرد.

به مدت چهار ماه ، محققان صنایع غذایی شرکای زنجیره تأمین ، از جمله تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و خرده فروشان مستقل و زنجیره ای را بررسی کردند “و پاسخ دقیق به درخواست سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای بهبود ردیابی در سیستم غذایی ارائه دادند. “، طبق گفته گروهی از شش گروه صنعتی که پروژه های آزمایشی را انجام داده اند.

در این بیانیه آمده است: “این سه خلبان ، از ژوئیه تا اکتبر انجام شده است ، همچنین نشان داد که اگر شرکای زنجیره تامین اطلاعات گسترده تری از محصول را در طی پیگیری ارائه دهند ، تحقیقات می تواند به طور موثرتری انجام شود.”

“علاوه بر این ، استفاده از یک الگوی استاندارد به نام” الگوی تولید ردیابی مجدد “برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات مربوط به محصول مربوطه ، باعث افزایش سرعت روش های ردیابی شده است.”

شرکت کنندگان به محققان گفتند که این الگو را در آینده اتخاذ خواهند کرد. همچنین ، حامیان تحقیق گفتند ، خلبانان فرصت ها را برای بهبود الگو شناسایی کرده و بر لزوم تمرکز بیشتر بر آموزش برای استفاده های بعدی آن ، از جمله آموزش و اصلاحات اضافی صنعت برای به حداکثر رساندن کارایی و تسهیل استفاده ، تأکید کردند. .

این سه خلبان کاهو را از طریق سه زنجیره تأمین جداگانه ردیابی می کنند ، این کار با خریدهای واقعی مصرف کنندگان با کارت های وفاداری یا کارت های اعتباری آغاز می شود. تیم های کوچکی از متخصصان صنعت از نقش FDA در انجام ردیابی معکوس تقلید کرده اند ، از جمله تعیین داده های درخواستی و نحوه قالب بندی درخواست ها برای چنین داده هایی.

اعضای زنجیره تأمین ، از نقطه فروش یا محل خدمت شروع می شوند ، از الگو برای تهیه موارد کلیدی داده استفاده می کنند که اجازه می دهد یک کالا به منبع آن ردیابی شود. گروه های متخصص پیگیری اطلاعات تعیین شده توسط هر گره در زنجیره تأمین را برای تعیین مراحل بعدی تجزیه و تحلیل کردند.

در این گزارش آمده است: “قابل ذکر است که داده هایی که به هر تیم اجازه می دهد دسته ای از محصول نهایی خریداری شده توسط مصرف کننده را به طور مستقل و با موفقیت شناسایی کند ، در حال حاضر توسط این الگو ضبط نمی شود.”

“این داده ها شامل هوش تجاری مانند داده های فروش ، چرخش موجودی ، کنترل موجودی و برنامه های تحویل است. آنها در تعیین دامنه پیگیری بسیار مهم بودند. “

برایان هیچکاک ، مدیر اجرایی مرکز جهانی پیگیری مواد غذایی IFT ، گفت که خلبانان اطلاعاتی را ارائه داده اند که می تواند واکنش های شیوع آینده و پروتکل های تشنج را در جریان قرار دهد.، کمک به صنعت برای همکاری با یکدیگر برای حمایت از تمرکز FDA بر قابلیت ردیابی فناوری.

شش سازمانی که این فعالیت صنعتی را مدیریت می کردند عبارتند از: FMI – انجمن صنایع غذایی. GS1 آمریکا؛ انجمن بین المللی توزیع کنندگان مواد غذایی (IFDA) ؛ موسسه فناوری های غذایی (IFT) ؛ انجمن بازاریابی محصولات (PMA) و اتحادیه محصولات تازه متحده.

برای اطلاعات بیشتر در مورد خلبانان ، لطفاً به https://ift.org/leafygreens مراجعه کنید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir