محققان شیوع در برزیل ، پاکستان و مالزی را توصیف می کنند


خلاصه ای از رویداد لغو شده برای شیوع در برزیل ، پاکستان و مالزی منتشر شده است.

خلاصه مقالات این کنفرانس قرار بود در کنگره بین المللی بیماری های عفونی در سپتامبر 2020 در کوالالامپور ، مالزی ارائه شود ، اما به دلیل همه گیری ویروس کرونا ، جمع آوری این مجموعه متوقف شد.

مطالعات انجام شده درمجله مجله بین المللی بیماریهای عفونی شامل E. coli O157 ، استافیلوکوکوس اورئوس و بروسلا است.

اولین مطالعه شامل E. coli کشنده (STEC) O157: H7 است که از سم شیگا با سندرم اورمیک همولیتیک (HUS) در برزیل سم تولید می کند.

در مارس 2019 ، شیوع ورم معده و روده در مرکز روز ویلا ولا-برزیل با مرگ بر اثر بیماری HUS رخ داد. 24 گزارش از اسهال گزارش شده است که بیشتر آنها کودک هستند ، اما چندین کارمند تحت تأثیر این بیماری قرار گرفته اند.

عفونت ها پس از قطع مراقبت روزانه در تاریخ 26 مارس کاهش یافت. کلاس 2 ساله بالاترین میزان حملات را دارد. در کلاس 4 ساله هیچ عفونی وجود نداشت.

اسهال خونی در پنج بیمار گزارش شد ، 9 نفر درد شکمی داشتند ، هشت نفر استفراغ ذکر شده و سه نفر به HUS تبدیل شدند ، با یک مرگ. STEC O157: H7 در دو کودک مبتلا به اسهال خونی مشاهده شد ، یکی مبتلا به HUS و در کاهنده شیر آب.

تصور می شود که E. coli توسط یک فرد آلوده به این مرکز وارد شده و شیوع آن را گسترش داده و با انتقال انسان به انسان ادامه می یابد.

محققان گفتند: “توصیه می شود معلمان و کارمندان در مورد چگونگی پیشگیری از بیماری های منتقله از راه مدفوع و دهان و نظارت بر کیفیت آب در مرکز روز راهنمایی شوند.”

استافیلوکوکوس اورئوس موجود در برنج
خلاصه دوم در مورد شیوع در پاکستان با احتمال زیاد مصرف برنج آلوده است.

در مارس 2018 ، 15 دانش آموز مدرسه شبانه روزی با شکایت از حالت تهوع ، استفراغ ، شکم درد و اسهال به بیمارستانی در اسلام آباد مراجعه کردند.

از 120 نفر از ساکنان این مدرسه ، 47 نفر دچار علائم شدند. همه آنها مردان بین 8 تا 14 سال بودند.

از 57 دانش آموزی که برنج می خوردند ، 47 نفر به این بیماری مبتلا شدند. اثبات نشده است که غذاهای دیگر به طور معنی داری با بیماری در ارتباط هستند. غذا یک روز قبل تهیه شده و قبل از اینکه توسط یک رستوران محلی به مدرسه اهدا شود ، ذخیره می شد. استافیلوکوکوس اورئوس از نمونه برنج جدا شد.

محققان می گویند که نگهداری و نگهداری غیر بهداشتی منجر به آلودگی برنج می شود.

در این خلاصه آمده است: “علاوه بر بازرسی های داخلی ایمنی غذا ، به رستوران توصیه می شود که به طور مکرر شستشوی دست و روش های بهداشتی را اعمال کند.”

شیوع بیماری تب مالت
سرانجام ، محققان دو شیوع هشت عفونت بروسلوز را بین اکتبر 2018 و فوریه 2019 در منطقه کلانگ مالزی گزارش دادند.

پنج مورد تایید شده و سه مورد عفونت احتمالی گزارش شده است. چهار بیمار پس از مصرف شیر بز غیر پاستوریزه از مزرعه بز ، مبتلا به تب مالت بودند ، در حالی که چهار نفر دیگر کارگران گاوداری بودند. دو نفر از این بیماران کودکان 6 و 10 ساله بودند.

میانگین مدت زمان شروع علائم تا تشخیص 45 روز بود که بیشترین مدت آن 87 روز بود. همه بیماران به طور متوسط ​​به 14 روز در بیمارستان نیاز دارند ، اما بدون مشکلات طولانی مدت بهبود می یابند.

از این دو شیوع ، همه بیماران دارای تب طولانی مدت و علائم غیر اختصاصی بودند و آزمایشات معمول آزمایشگاهی بی نتیجه بودند. محققان گفتند ، در هر دو شیوع بیماری ، ارتباط اپیدمیولوژیک مثبت با مصرف شیر بز خام غیر پاستوریزه و جابجایی گاوها سرنخ مهمی برای تشخیص است.

آنها افزودند: “ارزیابی خطر قرار گرفتن در معرض بروسلا در حالی که سابقه تمام بیماران مبتلا به تب با منشا ناشناخته را در نظر گرفته اید ، منطقی است ، زیرا این امر منجر به تشخیص به موقع ، درمان زودرس و به حداقل رساندن خطر قرار گرفتن در معرض پرسنل آزمایشگاه می شود.”

تحقیقات دیگر
سه مطالعه اخیر در مورد شیوع در هند و فیلیپین منتشر شده است که شامل سالمونلا ، هپاتیت A و مشکوک به سیاه زخم است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>