محققان شکاف هایی را در نظارت بر انگلی در اتحادیه اروپا پیدا کردند


طبق مطالعه اخیر ، هیچ برنامه نظارتی کافی برای اکثر انگلهای غذایی در اروپا وجود ندارد.

محققان دریافتند که اگرچه داده های انسان و حیوان برای پنج انگل انتخاب شده در دسترس است ، اما الزامات نظارت و گزارش گیری در مناطق و کشورها و همچنین در بین کارشناسان ملی و مقامات اروپایی متفاوت است.

در سال 2012 ، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) 24 انگل مواد غذایی را رتبه بندی کردند تا به ارزیابی کنندگان ریسک در اولویت بندی کنترل خود در سراسر جهان کمک کنند ، با بالاترین رتبه در Taenia solium.

هنگامی که رویکرد مشابهی در سال 2016 در اروپا اعمال شد ، پنج انگل مهم اکینوکوکوس مولتیلوکولاریس ، توکسوپلاسما گوندی ، تریشینلا اسپیرالیس ، E. granulosus و Cryptosporidium spp بودند.

اطلاعات مربوط به سیستم های نظارتی از 35 کشور اروپایی جمع آوری و با توجه به پنج منطقه مختلف مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها در مجله Parasite Epidemiology and Control منتشر شده است. برای بسیاری از انگلهای منتقله از غذا ، نظارت بر انسان در اکثر کشورها و مناطق اروپا منفعل است و اطلاع رسانی بین آنها متفاوت است.

ثبت عفونت ها
Trichinella spiralis در 34 کشور با نظارت فعال بر حیوانات حساس طبق قوانین اتحادیه اروپا گزارش شده است. با این حال ، شیوع مربوط به گوشت خوک که تحت شرایط کنترل و کنترل شکار گراز وحشی نگهداری می شود ، همچنان مشاهده می شود.

عفونت های ناشی از Echinococcus multilocularis ، E. granulosus و Toxoplasma gondii بندرت باعث بیماری حاد بالینی می شوند. اکینوکوکوز سیستیک و اکینوکوکوز آلوئولار دارای دوره های جوجه کشی طولانی از 5 تا 15 سال هستند ، که مطالعه شیوع یا تعیین منبع موارد پراکنده را بسیار دشوار می کند.

دوره کریپتوسپوریدیوز پنج تا هفت روز است ، بنابراین تشخیص کانون راحت تر است. با این حال ، گزارش دهی در بسیاری از کشورها به دلیل عدم تشخیص معمول و روشن شدن موارد انسان و حیوان ، یک مشکل است.

اکینوکوکوز آلوئولار در اروپای شمالی ، شرقی و جنوب شرقی منوط به اطلاع رسانی است ، اما فقط در چهار کشور در اروپای غربی وجود دارد و تشکیل گونه به طور معمول انجام نمی شود ، بنابراین موارد عمدتا به عنوان “اوینوکوکوز” گزارش می شود.

E. granulosus در دام برای کشتار به دلیل حساسیت کم بازرسی گوشت ، عدم تأیید و روشن شدن ضایعات مشکوک ، و عدم وجود سیستم های ثبت اطلاعات ، در بسیاری از کشورها ضعیف گزارش شده است.

نظارت بر اکینوکوکوز سیستیک و اکینوکوکوز آلوئولار در انسان و حیوانات متغیر است و با گزارش بالقوه ناکافی تقسیم می شود. موارد ادعایی در بسیاری از کشورها تأیید نشده است. بر اساس این مطالعه ، بهبود تشخیص و گزارش موردی از افراد با تمرکز در کشورهای بسیار بومی در جنوب اروپا مورد نیاز است.

شکافهای مسدود شده
محققان اطلاع رسانی اجباری و جداگانه از عفونت های E. granulosus و E. multilocularis را در انسان و حیوانات مربوطه در همه کشورها توصیه می کنند تا تصویر واضح تری از میزان مشکل بدست آورند تا روندها مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

توکسوپلاسموز مادرزادی در بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا گزارش نشده است. هیچ کنترل اجباری برای جلوگیری از عفونت با خوردن گوشت از حیوانات آلوده وجود ندارد. این متخصصان گفتند که این امر نیاز به سیستم های نظارت بر دام مبتنی بر خطر را برای کاهش عفونت های گوشتی تقویت می کند.

موارد خفیف تریچینلا اسپیرالیس را می توان از دست داد زیرا کمبود نظارت فعال وجود دارد و شیوع آن همچنان اتفاق می افتد ، که عمدتا مربوط به محصولات گوشتی از خوکهایی است که تحت شرایط کنترل و اصلاح نژاد گراز وحشی نگهداری نمی شوند.

تفاوت های قابل توجهی در گزارش وجود دارد ، که منجر به برداشت تحریف شده از شیوع Cryptosporidium می شود. چندین کشور اظهار داشته اند که گزارش داوطلبانه دارند ، اما مشخص نیست که این شامل چه مواردی است و داده ها چگونه ثبت می شوند یا برای چه کسانی در دسترس است.

این مطالعه بر اساس کار همکاری اروپا در علوم و فناوری (COST) در مورد انگل های غذایی است که چهار سال به طول انجامید و در سال 2019 پایان یافت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>