محققان در مورد خطر تب مالت از شیر خام غیر پاستوریزه هشدار می دهند


دانشمندان در مورد خطر شیوع بروسلا مرتبط با شیر غیر پاستوریزه در چین هشدار داده اند.

در سال های اخیر ، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین صدها مورد از عفونت های بروسلا ملیتنسیس را پس از مصرف شیر خام توسط مردم گزارش کرده است. طبق نظارت سالانه بروسلوز ، از سال 2005 تا 2018 ، 242 مورد اضطراری بهداشت عمومی وجود داشته است. مواجهه با شغل بیشتر گزارش ها را تشکیل می دهد ، اما 14 مورد به دلیل انتقال از طریق غذا است.

در سال 2019 ، 56 رویداد بهداشتی اضطراری با بیماری تب مالت رخ داده است. از این تعداد 33 مورد مربوط به دامداری ، هشت مورد مربوط به شیرخام و هشت مورد مربوط به فرآوری و بازاریابی محصولات دامی بود.

به عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام ، انتقال انسان در درجه اول از طریق تماس مستقیم با حیوانات آلوده یا تماس غیرمستقیم از محصولات جانبی حیوانات آلوده مانند شیر ، گوشت و پنیر رخ می دهد.

نمونه هایی از آتشدان
در سال 2020 ، وانگ و همکاران از ظهور مواد غذایی ناشی از نوشیدن شیر بز خام غیر پاستوریزه در استان اوهوا ، استان گوانگدونگ خبر داد. در مجموع 30 مورد شناسایی و 21 سویه بروسلا از نمونه های خون بیمار شناسایی شد.

براساس بررسی ادبیات ، Qin و همکاران همچنین به شیوع بیماری تب مالت ناشی از نوشیدن شیر گوسفند غیر پاستوریزه در شهرستان پینگگوئی ، منطقه خودمختار گوانگشی ژوانگ در سال 2016 اشاره کرد. در مجموع 122 بیمار تشخیص داده شد و تنها یک سویه بروسلا از نمونه مغز استخوان شاخص شناسایی شد.

محققان گفتند که نیاز فوری به قانونگذاری و نظارت بر شیر خام و محصولات مرتبط وجود دارد.

افزایش مصرف فرآورده های لبنی خام از گاو ، گوسفند و بز ، بلکه از شتر ، لاما ، خر ، اسب ، گاومیش ، گوزن شمالی و قلاده ها حاصل می شود.

شیر گاو به عنوان یک ماده اصلی در بازار لبنیات داخلی ، سالها توسط دولت چین تحت نظارت دقیق قرار گرفته است. با این حال ، شیر بز اغلب توسط افراد خصوصی به عنوان جایگزین مصرف می شود و مقدار کمی مشاهده شده است.

مشکل در مناطق روستایی
به ویژه در مناطق روستایی ، علاقه روزافزون به غذاهای طبیعی منجر به افزایش تمایل شیر خام به دلیل فواید سلامتی آن می شود که مورد تحسین قرار گرفته و به گفته برخی از افراد طی پاستوریزاسیون از بین رفته است.

هنگامی که شیر گوسفند به بروسلوز آلوده است ، افراد محلی از انتقال بروسلوز از طریق غذا بی اطلاع هستند. افراد مسن ، کودکان و افرادی که دارای شرایط نقص ایمنی هستند نیز در معرض خطر زیادی قرار دارند ، زیرا طبق مقاله ای در هفته نامه CDC چین ، احتمال نوشیدن شیر خام بیشتر است.

به منظور مشاهده وضعیت آلودگی شیر خام و فراورده های لبنی به بروسلا و فراهم آوردن زمینه ارزیابی ریسک ، پروژه های آزمایشی در نه بخش اداری استان – شانشی ، مغولستان داخلی ، جیلین ، هیلونگجیانگ ، هنان ، گوانگدونگ ، سیچوان ، شانشی و گانسو – از مرکز ملی ارزیابی خطر ایمنی مواد غذایی چین در سال 2020

مطالعات اپیدمیولوژیکی میدانی نشان می دهد که تجارت حیوانات زنده از مکانهای بومی ممکن است دلیل شیوع تب مالت در مناطق غیر بومی باشد. در دهه های اخیر هیچ شیوع بیماری در جنوب چین مشاهده نشده است. به دنبال پیشرفت در ترافیک و تدارکات ، خطر مرتبط با واردات حیوانات بیمار ، به طور عمده گوسفند ، از مناطق پر خطر در استان های جنوبی افزایش یافته است.

ضعف مقررات فروش شیر غیر پاستوریزه در برخی از مناطق روستایی احتمالاً منجر به شیوع بیماری می شود. به گفته محققان ، کنترل م bثر بروسلوز گوسفند و بز ، خطر ابتلا به تب مالت انسانی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

“ما توصیه کردیم اقدامات پیشگیرانه زیر توسط کلیه ذینفعان در چین انجام شود: تقویت انتشار اطلاعات در مورد بیماری تب مالت و نظارت بر بازار لبنیات ، به ویژه در مناطق غیر بومی روستایی. و بهبود نظارت بر خدمات دامپزشکی و بهداشت عمومی ، مانند توسعه آزمایش های تشخیص سریع برای غربالگری مشکوک به شیر خام و لبنیات و ایجاد روش های عملیاتی استاندارد برای ارزیابی خطر انتقال مواد غذایی ، “طبق گزارش مطالعه.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>