محققان در حال بررسی خطرات لیستریا در مراکز توزیع مواد غذایی هستند


مرکز ایمنی تولید بیش از 300،000 دلار برای تحقیق اختصاص داده است طرحی که خطر آلودگی در مراکز توزیع را با بررسی مدیران و جمع آوری نمونه های آزمایشی در تأسیسات آنها ، با تمرکز بر مناطق ، روش ها و تجهیزات بالقوه خطرناک ، بررسی می کند.

کنترل پیشگیرانه دولت در زمینه مواد غذایی و دارویی برای مقررات غذایی انسان ، نیاز به برنامه های نظارت بر محیط زیست در مراکز ثبت شده دارد ، این شامل مراکز توزیع (DC) است که محصولات را پردازش می کنند.

محصولات اغلب در بسته بندی کامل وارد DC می شوند و حداقل پردازش را دارند. اما محصول معمولاً در کیسه ها یا جعبه هایی بسته بندی می شود که امکان پاشش گاز و رطوبت جمع شده پس از برداشت محصول را فراهم می کند. به همین دلیل FDA گمان می کند که محصولات وارد شده به DC در معرض خطر آلودگی محیط زیست قرار دارند.

هیچ اطلاعاتی در مورد احتمال آلودگی میکروبی در DC وجود ندارد. به همین دلیل لورل دان ، محقق ارشد دانشگاه جورجیا ، این مطالعه را آغاز کرد.

وی گفت: “من فکر می کنم DC ها کمی دور از ذهن و ذهن هستند.” “ما بسیار تمرکز خود را بر شیوع مواد غذایی و آنچه در زمین یا سطح آب برای شستن بسته بندی و کارمندان و بهداشت دست ها اتفاق می افتد ، معطوف کرده ایم.”

این پروژه روشهای مدیریتی را بررسی می کند و از مراکز کنترل نمونه برداری می کند تا خطر آلودگی در محیط آنها تعیین شود. پروژه متمرکز است لیستریا جنس ، از آنجا که این باکتری ها به خوبی در داخل خانه و یک بار در یک مرکز کار می کنند ، از بین بردن آن دشوار است. محققان امیدوارند که این پروژه مجموعه ای از رهنمودها را برای کاهش خطر ابتلا به DC فراهم کند.

دو محقق تحقیق دان ، لورا کی استراون از ویرجینیا تک و بن چاپمن از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی ، چندین سال تجربه در زمینه مطالعه خطرات احتمالی شیوع مواد غذایی در خرده فروشی دارند.

نتایج تاکنون
این مطالعه در حال حاضر نتایج را نشان می دهد. تا ژوئن سال 2020 ، محققان از شش DC استفاده کرده و نمونه برداری کرده اند. بر اساس داده های نمونه گیری از مراکز ، چندین سایت از قبل به نظر می رسد مورد توجه ویژه لیستریا باشد. بندرگاه. نمونه های قارچ در هر شش تاسیسات جمع آوری شد. از نمونه ها ، 11 مورد مثبت بودند لیستریا انواع تا به امروز ، Listeria spp. نمونههای مثبت بیشتر در ترکهای کف ، درزها ، و کفهای تعمیر شده یا اصلاح شده وجود دارد.

سایر مکان های بندر لیستریا شامل تجهیزات توزیع و فاضلاب ، مانند چرخ های بالابر پالت ، برف پاک کن و جاروبرقی است. این سایت ها قبلاً در تاسیسات غذایی به بندر لیستریا متصل بودند. هیچ نمونه ای از هوا وجود ندارد که بتواند وجود هوا را نشان دهد لیستریا.

دون گفت: “من فکر می کنم با توجه به روندهایی که قبلاً شاهد آن بودیم ، کاملاً واضح بودیم که باید راهنمایی های کتبی در مورد حاکمیت DC وجود داشته باشد.” “آنها براساس برخی از مناطق ، روشها و / یا تجهیزات پر خطر در DC است که ما در مطالعه یافتیم.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>