[ad_1]

این شماره از ژورنال حفاظت از غذا گزارش مطالعه دیگری در مورد سه شیوع کاهوی رومائی آلوده به اشرشیاکلی ، تولید کننده سم شیگا است. این امر در تعیین منبع شیوع از طریق تحقیقات بازخورد متمرکز است.

كارشناسان تحقيقات پيگيري كارمندان سازمان غذا و دارو از يك فرآيند استاندارد براي شروع ، اجرا و تفسير نتايج تحقيقات پيگيري با همكاري مراكز كنترل و پيشگيري بيماري ها و خدمات بهداشتي دولتي و محلي استفاده مي كنند.

این آخرین مطالعه توسط متخصصان FDA و CDC از جمله کری اروین انجام شده است؛ استلیوس ویازیس؛ آنجلا فیلدز؛ شارون سیلمان؛ کارن بلیکن استاف؛ الن جی؛ متیو وایز؛ کاترین مارشال؛ لورا گرالتووسکی؛ و استیک هریس.

تمرکز آنها بر بررسی ردیابی مجدد سه شیوع عفونت STEC مرتبط با کاهو چاودار در سال 2018 و 2019 بود. به عنوان بخشی از آن ، آنها چالش ها ، محدودیت ها و فرصت های بهبود یافته را دوباره بررسی کردند.

این سه شیوع در سال های 2018 و 2019 رخ داده و در مجموع باعث 474 بیماری ، 215 بستری در بیمارستان و پنج مرگ شده است. این بیماری ها با مصرف کاهو از سه منطقه مختلف در حال رشد در آریزونا و کالیفرنیا در ارتباط است.

با توجه به خلاصه مطالعه:

  • برخی از چالش های پیش آمده شامل زمان لازم برای شروع پیگیری ، محدود بودن اطلاعات شناسایی محصول در سراسر زنجیره تأمین ، عدم قابلیت همکاری در سیستم های ثبت سوابق و مخلوط کردن محصولات از چندین تامین کننده است.

این چالش ها منجر به تأخیر در شناسایی منبع کشاورزی سبزیجات برگ دار و عدم توانایی در شناسایی علت اصلی آلودگی شده است. محققان گفتند: پیاده سازی سیستم های فن آوری ردیابی ، آزمایش این سیستم ها و مقررات آینده برای تشویق به استفاده از سیستم های ردیابی برخی از ابتکاراتی است که با بهبود تحقیقات ردیابی و در نهایت پیشگیری از بیماری های منتقله از مواد غذایی و شیوع آن در آینده به رفع این چالش ها کمک می کند. برخوردها

سبزیجات برگ سبز آلوده به ماده شیمیایی تولید کننده سموم Shiga Escherichia coli (STEC) همچنان باعث شیوع بیماری های منتقله از طریق مواد غذایی می شود و همچنان تهدیدی برای سلامت جامعه است.

مجله حمایت از غذا شامل مقالات پژوهشی و بررسی معتبر در مورد موضوعات مختلف ایمنی و امنیت غذایی است. JFP اولین نشریه در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی است و همچنان مجله برجسته ای است که به ایمنی مواد غذایی اختصاص دارد. این مجله توسط انجمن بین المللی حمایت از غذا منتشر می شود که توسط بزرگترین جامعه غذایی پشتیبانی می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir