[ad_1]

براساس تجزیه و تحلیل مقدماتی در استرالیا ، بیماری ها ، از جمله عفونت های ناشی از غذا ، از زمان اقدامات بهداشت عمومی به دلیل همه گیری ویروس کرونا کاهش یافته است.

محققان داده های سیستم نظارت بر بیماری های ملی (NNDSS) را برای تعیین تأثیر اقدامات COVID-19 بر برخی بیماری های قابل تشخیص در استرالیا تجزیه و تحلیل کردند.

طبق مطالعه انجام شده در مجله ، اجرای اقدامات مربوط به ویروس در استرالیا ، از اواسط مارس سال 2020 از جمله مسافت جسمی ، محدودیت های سفر و تمرکز بر بهداشت ، احتمالاً به تعداد اطلاع رسانی کمتر از حد انتظار کمک کرده است. هوش بیماری های عفونی.

مقایسه سالانه
محققان گفتند که کمی سازی تأثیر اقدامات بهداشت عمومی COVID-19 بر بیماری های واگیر در استرالیا به دلیل بسیاری از عوامل گیج کننده “دشوار” است.

این مطالعه بر روی بیماری های اجتماعی مانند آنفلوانزا و روتاویروس ، عفونت های وارداتی مانند سرخک و بیماری های منتقله از غذا مانند سالمونلوز تمرکز دارد.

در شش ماه اول سال 2020 ، 50 درصد کمتر از مدت مشابه در سال 2019 اعلان به NNDSS گزارش شده و 20 درصد کمتر از میانگین پنج ساله از 2015 تا 2019 است.

از ژانویه تا ژوئن سال 2020 ، گزارشات کمپیلوباکتریوز در مقایسه با مدت مشابه در سال 2019 با 12 درصد کاهش به 14845 کاهش یافته است ، اما براساس میانگین 5 ساله 13389 ، 11 درصد افزایش یافته است. از 27 در سال 2019 و میانگین 5 ساله از 41 به 15 در سال 2020 کاهش یافته است.

سم شیگا ، تولید کننده E. coli (STEC) ، در سال 2020 اندکی کاهش یافته و به 315 بیمار در مقایسه با 329 در سال 2019 کاهش یافته است ، اما به طور متوسط ​​در 5 سال افزایش یافته است. پنج مورد سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) در مقایسه با 11 مورد برای مدت مشابه در سال 2019 و 5 سال به طور متوسط ​​8 مورد گزارش شده است.

عوامل م theثر در کاهش میزان سالمونلا
تقریباً 8000 گزارش از بیماری سالمونلوز بین ژانویه و ژوئن 2020 17 درصد کمتر از میانگین 5 ساله برای مدت مشابه و 2 درصد کمتر از 2019 بود.

بیشتر موارد در شش ماه اول سال 2020 توسط Salmonella Typhimurium در 3 375 ایجاد شده است. متوسط ​​ارزش 5 ساله 3583 برای مدت مشابه گزارش شده است.

در فوریه سال 2020 ، اطلاعیه های سالمونلوز 61 درصد بالاتر از ماه مشابه در سال 2019 بود ، در 2545 از 1583 و 36 درصد بالاتر از میانگین در پنج سال گذشته. بر اساس این گزارش ، این افزایش به دلیل شیوع سالمونلا تیفی موریوم است که از اواخر ژانویه تا مه بررسی شده است.

در مقایسه با سالهای گذشته بین مارس و ژوئن در عفونت های سالمونلوز کاهش یافته است. این کاهش عمدتا روند فصلی را دنبال می کند ، اما محققان می گویند این اقدامات ممکن است با اقدامات فاصله جسمی که خدمات شام را در مشاغل مانند رستوران ها ، کافه ها و بارها متوقف می کند و تعداد افرادی که در خانه غذا می خورند افزایش دهد ، تشدید شده است. .

بر اساس این مطالعه ، تغییر در اولویت ها ، از جمله منابع آزمایشگاهی برای آزمایش نمونه های مدفوع به COVID-19 ، و رفتارهای جستجوی سلامت و استفاده تبلیغاتی از خدمات بهداشت از راه دور ، احتمالاً در کاهش سالمونلوز گزارش شده نقش داشته است.

تأثیر مالی مانند از دست دادن درآمد و توانایی تأمین هزینه های مراقبت های بهداشتی نیز بر تعداد اعلان ها تأثیر می گذارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir