[ad_1]

محققان می گویند برای کنترل کمپیلوباکتر در نیوزیلند اقدامات نظارتی بیشتری لازم است.

محققان یک مطالعه ملی را برای شناسایی پاسخ موثر به کمپیلوباکتر موجود در گوشت مرغ پیشنهاد کردند ، که به اعتقاد آنها بزرگترین مشکل ایمنی مواد غذایی در کشور است.

مسئولیت مدیریت ایمنی مواد غذایی نیز باید به یک تنظیم کننده مستقل منتقل شود ، به طور بالقوه به عنوان بخشی از یک آژانس بهداشت عمومی احیا شده ، طبق یک نسخه خطی قابل قبول در مجله Epidemiology and Infection.

وزن مورد انتظار
در نیوزیلند ، مرغ تازه آلوده بزرگترین منبع کمپیلوباکتریوز است. در 10 سال 2009 تا 2018 حدود 539000 مورد ، 5480 بستری در بیمارستان ، 284 مورد فوت و هزینه اقتصادی 380 میلیون دلاری ایجاد شده است.

مطالعه اخیر دیگری که در مجله بین المللی بیماریهای عفونی منتشر شد ، نشان داد که مرغ منبع اصلی عفونت کمپیلوباکتر در نیوزیلند است.

در سال 2008 ، سطح کمپیلوباکتریوز در مقایسه با پنج سال گذشته پس از اعمال محدودیت های نظارتی در میزان آلودگی در گوشت مرغ تازه ، به نصف کاهش یافت. با این حال ، فرکانس با توجه به استانداردهای جهانی با سرعتی بیش از هفت برابر ایالات متحده در سال 2018 همچنان بالا است.

در 11 سال پس از مداخلات در سال 2006 و 2007 ، میزان گزارش کاهش یافت ، اما بستری شدن در بیمارستان برای بیماری های جدی افزایش یافت. طبق این مطالعه ، این الگو نگران کننده است و نشان می دهد که در دهه گذشته هیچ کاهش قابل توجهی در کمپیلوباکتریوز وجود نداشته است و به طور بالقوه اپیدمی بر اساس افزایش نرخ بستری در بیمارستان در حال افزایش است.

راه حل های پیشنهادی
نیوزلند به عنوان یک کشور جزیره ای که تقریباً همه مرغ های خود را تولید می کند ، در شرایطی قرار دارد که بتواند برای مدیریت بهتر مشکل اقدام کند.

آنها گفتند که وزارت صنعت اولیه (MPI) و استانداردهای غذایی استرالیا و نیوزیلند (FSANZ) باید بر اساس تأثیر بسیار زیاد آن بر سلامت انسانی و اقتصادی ، کنترل کامپیلوباکتر مرتبط با گوشت مرغ تازه آلوده را دارای اولویت بالایی قرار دهند.

MPI باید سطح کمپیلوباکتر مجاز برای طیور تازه را کاهش دهد ، و FSANZ باید برچسب گذاری اطلاعات برای مرغداران را داشته باشد. دانشمندان گفتند که مصرف کنندگان همچنین می توانند به منابع غذایی ایمن مانند محدود کردن فروش محصولات مرغ از قبل پخته شده و منجمد هدایت شوند.

محققان می گویند همه گیرهای کند رشد ممکن است کمتر از آنچه شایسته است مورد توجه قرار بگیرند.

“به طور کلی ، یک منبع غذایی مشترک که بیش از چند ده نفر را تحت تأثیر قرار می دهد ، معمولاً منجر به تحقیقات و پاسخ شدید در صورت شناسایی منبع می شود. با این حال ، اپیدمی کامپیلوباکتریوز که دارای منبع مشترکی در کشور است به خوبی پاسخ داده نمی شود ، اگرچه این امر باعث ایجاد موارد بیشتر از همه از شیوع بیماری های غذایی در نیوزلند می شود. “

محققان همچنین گفتند كه تنظیم تولیدكنندگان مواد غذایی موثرتر از آموزش مصرف كنندگان است و می تواند مقرون به صرفه باشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir