محققان تحمل لیستریا را در برابر ضد عفونی کننده ها آزمایش کردند


محققان دانشگاه جورجیا با تمرکز ویژه بر گیاهان محصولات تازه در حال بررسی خطر ابتلا به لیستریا مونوسیتوژنز برای ایجاد تحمل ضد عفونی کننده ها هستند.

این پروژه با عنوان “احتمال ، مدت و پیش بینی کننده های مولکولی تحمل ضد عفونی کننده در لیستریا مونوسیتوژنز” ، پتانسیل مقاومت در برابر کلر و ترکیبات آمونیوم چهارم را بررسی می کند. این مطالعه ارزیابی خواهد کرد که چگونه سطوح مختلف ضد عفونی کننده و مدت زمان قرار گرفتن در معرض بر میزان تحمل در سویه های منتخب لیستریا تأثیر می گذارد. لیستریا مونوسیتوژنز اغلب مسئول اپیدمی های غذایی است.

دکتر Xiangyu Den از دانشگاه جورجیا امیدوار است که پروژه تحقیقاتی وی به صنعت کمک کند تا در مورد نیاز به چرخش شیمیایی برای مبارزه با لیستریا تصمیمات بهتر را بگیرد. در نهایت ، او امیدوار است که نتایج آنها منجر به ابزاری مبتنی بر ژنتیک برای ارزیابی خطر ایجاد تحمل ضد عفونی کننده لیستریا شود.

سازمان غذا و دارو و بازرسی مواد غذایی و ایمنی غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده ضد عفونی کننده های دوار را در تاسیسات فرآوری شده تازه پردازش شده توصیه می کنند تا احتمال ایجاد عوامل بیماری زا را به حداقل برسانند. با این حال ، اطلاعات کمی در مورد اینکه آیا لیستریا مونوسیتوژنز به طور خاص تحمل ضد عفونی کننده های معمول استفاده می کند وجود دارد. بحث درباره اینکه آیا ضدعفونی کننده ها باید ضدعفونی کننده ها را بچرخانند ، ادامه دارد. تا به امروز ، دان حتی در مورد مورد تأیید نشنیده است که در آن پاتوژن تحمل ضد عفونی کننده های معمول استفاده شده در تأسیسات فرآوری محصول را داشته باشد. دان توضیح داد: اگر پاتوژن از طریق قرار گرفتن در معرض مواد مایع ضدعفونی کننده تحمل ایجاد کند ، شواهد کمی وجود دارد که بتواند قبل از بازگشت به حساسیت چه مدت تحمل داشته باشد.

این مطالعه به دو روش لیستریا می تواند تحمل کند. اول ، مقاومت حاصل می شود ، که وقتی بدن در معرض دوزهای زیر مجموعه ماده کنترل قرار می گیرد ، ایجاد می شود. کسانی که زنده می مانند معمولاً نشان می دهند ، اما از نظر ژنتیکی تحمل بیشتری نسبت به عامل ندارند. دوم تحمل تکامل یافته است که ناشی از قرار گرفتن طولانی مدت در مواد ضد عفونی کننده است که تغییرات تکاملی در ژنوم لیستریا را تشخیص می دهد.

اما اگر فرآورده ها بچرخند و ارگانیسم های متحمل دیگر در معرض ماده شیمیایی اصلی قرار نگیرند ، بعید به نظر می رسد که مردم تحمل را به طور نامحدود حفظ کنند. دنگ امیدوار است که این مطالعه بتواند به شما پاسخ دهد چه مدت طول می کشد تا حساسیت را دوباره بدست آورید.

بودجه این پروژه تا حدی توسط مرکز ایمنی محصول (CPS) تأمین می شود. CPS یک مشارکت مشترک است که با بهره گیری از تخصص ترکیبی صنعت ، دولت و جوامع علمی و دانشگاهی برای تأمین تحقیقات لازم برای بهبود مستمر ایمنی مواد غذایی متمرکز است. در اینجا درباره کلیه تحقیقات با بودجه CPS بیشتر بدانید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی غذا ، کلیک کنید اینجا.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>