[ad_1]

محققان از فناوری استخراج متن برای تجزیه و تحلیل نظرات و بررسی ها برای بهبود قابلیت ردیابی و ارتباط در مورد غذاهای پر خطر استفاده می کنند.

در یک مطالعه جدید منتشر شده در ژورنالتحلیل ریسکتیم تحقیقاتی یک سیستم جدید نظارت بر ایمنی غذا (FSMS) را پیشنهاد می کند که از نظرات کاربران ارسال شده در وب سایت های خاص برای شناسایی محصولات مرتبط با بیماری های مرتبط با غذا استفاده می کند.

این پایگاه داده شامل 11190 بررسی آمازون به طور تصادفی انتخاب شده درباره “غذا و غذای کنسروی” خریداری شده بین 2000 و 2018 به همراه 8596 بررسی مواد غذایی منتشر شده در iwaspoisoned.com بود. این دو مجموعه داده به محققان این امکان را می دهد تا قبل از تجزیه و تحلیل 4.4 میلیون مورد دیگر از بررسی آمازون ، ابزار استخراج متن را آزمایش کنند.

این کامپیوترها برای تشخیص کلمات مربوط به بیماری های ناشی از غذا ، مانند “بیمار” ، “استفراغ” ، “اسهال” ، “تب” و “حالت تهوع” برنامه ریزی شده بودند. این منجر به لیستی از محصولات دارای برچسب شده است که شامل مارک های خاصی از میله های پروتئینی ، دمنوش های گیاهی و پودرهای پروتئینی است.

دو محصول با علامت گذاری رایانه قبلاً بارگیری شده است.

دیوید گلدبرگ ، دستیار سیستم های اطلاعات مدیریت در دانشگاه ایالتی سن دیگو که در این پروژه کار کرده ، امیدوار است که راهی برای هشدار ایجاد کند مصرف کنندگان هنگام خرید آنلاین ، به خطرات غذا می پردازد. بازرسان آمازون می توانند به ستاره ها امتیاز دهند و نظرات خود را ارسال کنند ، اما طبقه بندی آن دسته از بررسی ها که به دنبال خطرات سلامتی هستند ، کاری سخت و زمانبر است.

گلدبرگ گفت: “اگر صفحه ای روی صفحه نمایش آنها ظاهر شود ، آنها را به عنوان مصرف كننده بیشتر آگاه می كند و به آنها اجازه می دهد تا تصمیم خرید بگیرند ، كه در نهایت می تواند احساس امنیت بیشتری داشته باشد.”

پاتریک کوئید ، که موسسه غیرانتفاعی را تأسیس کرد iwaspoisoned.com، در سال 2009 دسترسی به مجموعه ای از داده ها را فراهم کرد که به امکان مطالعه کمک می کند. بستر iwaspoisoned.com یک وب سایت کاربر پسند برای گزارش مشکوک به مسمومیت غذایی یا تجربیات بد غذایی است.

کواد حرف خودش را زد سایت اینترنتی هشدارهایی را به آژانس های بهداشتی ارائه می دهد که 90 درصد از جمعیت ایالات متحده را پوشش می دهد. وی همچنین با 9 کشور در حال همکاری برای تکمیل نظارت بر بیماری های ناشی از غذا است. اعتبار این وب سایت در شناسایی چندین شیوع شناخته شده بیماری های ناشی از غذا در سال های اخیر ، از جمله شیوع Chipotle ، اعتبار دارد.

طبق گزارش مراکز کنترل بیماری ها ، سالانه حدود 48 میلیون مورد بیماری ناشی از غذا در ایالات متحده رخ می دهد که باعث 128000 بستری در بیمارستان و 3000 مرگ می شود. در برخی موارد ، منبع کاملاً شناخته شده است ، مانند دسته ای گوشت گاو آلوده که 209 نفر را به آن آلوده کرده است اشرشیاکلی در سال 2019. اما 80 درصد موارد مسمومیت غذایی منشأ ناشناخته ای دارند و اطلاع رسانی در مورد غذاهای خطرناک را برای مصرف کنندگان غیرممکن می کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir