محققان برای انجام تحقیقات بیشتر در مورد بیماری های منتقله از غذا در سطح ایالت فشار می آورند


به گفته محققان ، مطالعات ملی بیماری های غذایی برای کمک به کشور در تعیین اولویت های ایمنی غذایی خود لازم است.

یک تیم بین المللی گفت که ارزیابی های دقیق ملی برای رتبه بندی بیماری ها و خطرات کشور و همچنین غذاهایی که بیشترین کمک را می کنند و مداخلات لازم برای پیشگیری موثر ضروری است. تنها زمانی که کشورها بدانند چه عواملی بر مردم تأثیرگذار است ، می توانند اقدامات را هدف قرار دهند و منابع را به مناطقی اختصاص دهند که بیشترین خطرات ایمنی مواد غذایی را دارند.

شدت فعلی بیماری همچنان پراکنده است و محققان در تلاشند تا یافته های خود را به یک کمک مفید به سیاستگذاران تبدیل کنند. قبل از COVID ، بسیاری از کشورها فاقد تعهد سیاسی ، منابع فنی و مالی و داده ها برای ارزیابی شدت بیماری های منتقله از غذا بودند و دانشمندان در نظرات فعلی در علوم غذایی انتظار داشتند که این موانع در نتیجه بیماری همه گیر افزایش یابد.

وزن مطالعات در مورد بیماریهای منتقله از غذا مبنای تصمیمات آگاهانه مدیریت ریسک است. شدت را می توان با توجه به شاخص هایی مانند فراوانی ، مرگ و میر ، هزینه های اجتماعی ، اقدامات بهداشتی عمومی جمعیت و سالهای زندگی سازگار با معلولیت ها بیان کرد (DALY).

فواید چنین مطالعاتی
ارتقا of بار ملی بیماری های منتقله از مواد غذایی متکی به عواملی است ، از جمله سودمندی چنین ارزیابی هایی برای طبقه بندی خطر ، اولویت بندی و تخصیص منابع ایمنی مواد غذایی. هماهنگی روش ها برای مقایسه ارزیابی بیماری ها توسط کشور و منطقه و فناوری جدید برای کاهش هزینه ها و پشتیبانی از جمع آوری داده ها ، به ویژه در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​(LMIC).

در سال 2015 ، سازمان بهداشت جهانی (WHO) اولین برآورد از شدت جهانی و منطقه ای بیماری را به دلیل 31 خطر غذایی در سال 2010 منتشر کرد. این با ارقام جدید پیش بینی شده تا سال 2025 به روز می شود. WHO همچنین در حال کار بر روی ایمنی مواد غذایی به روز است استراتژی انتشار در سال 2022

بررسی های آزمایشی ملی در آلبانی ، ژاپن ، تایلند و اوگاندا انجام شده است. در آلبانی ، کار در سازماندهی مجدد سیستم ملی ایمنی مواد غذایی انجام شده است.

دو کشوری که پیشگام بار ارزیابی بیماری های غذایی هستند ، هلند و دانمارک هستند. چندین کشور دیگر نیز چنین مطالعاتی را شروع کرده اند ، یا داده های معمول یا گزارش های موقت را با ارزیابی عوامل بیماریزا خاص و سالها منتشر می کنند.

کمبود داده در آفریقا
چالش اصلی در ارزیابی شدت بیماری های منتقله از غذا در آفریقا کمبود داده ها ، به ویژه در مورد فراوانی جمعیت است. این محدودیت در دسترس به عواملی مانند کمبود ظرفیت برای تولید ، گردآوری و تجزیه و تحلیل داده ها برمی گردد. تعهد سیاسی محدود برای تقویت سیستم های نظارتی. درک محدود از مزایای بار مطالعات بیماری و تمرکز بر بیماری های اولویت دار انتخاب شده که باید مطلع شوند.

در سال 2019 ، یک پروژه در اتیوپی ، موزامبیک ، نیجریه و تانزانیا برای ارزیابی شدت و تقویت سیستم های نظارت بر مواد غذایی در آفریقا آغاز شد. این یافته ها صحت تخمین ها را در زمینه آفریقایی بهبود می بخشد. این کار شامل تجزیه و تحلیل نمونه های فاضلاب انسانی با استفاده از توالی نسل بعدی کوتاه خوانده شده (NGS) است.

WHO از کشورها برای ارزیابی شدت بیماریهای منتقله از طریق غذا با کمک فنی و تهیه رهنمودهایی برای ارزیابی شدت عوامل میکروبیولوژیکی در سطح ملی حمایت می کند.

محققان می گویند زمینه ارتقا burden بار ملی تحقیقات بیماری های غذایی در حال فراهم شدن است.

آنها اضافه كردند كه سازمانهاي بين المللي ، مقامات محلي و جامعه علمي براي تشخيص سودمندي اين مطالعات در جهت دهي مداخلات ايمني مواد غذايي به سوي اجراي واقعي مطالعات درگير خواهند شد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>