[ad_1]

محققان موسسه Fraunhofer برای محیط زیست ، ایمنی و فناوری انرژی در UMSICHT فرایندی را برای از بین بردن میکروب های موجود در بادام و آجیل با استفاده از دی اکسید کربن فشرده برای ضدعفونی مواد غذایی ایجاد کرده اند.

بر اساس گزارش مطالعه ، مزیت این فرآیند این است که بادام طعم و کیفیت مشخصه خود را حفظ می کند. بادام با استفاده از دی اکسید کربن فشرده در اتوکلاو فشار بالا با روغنهای ضد میکروبی آلوده و آغشته می شود. عصاره روغن بادام را می پوشاند و همین امر باعث می شود که میکروب ها نتوانند دوباره میوه را آلوده کنند. برخی از انواع فرآوری ها می توانند بر کیفیت غذا تأثیر بگذارند ، به ویژه محصولات گیاهی که به صورت خام مصرف می شوند.

بدون درمان ، بادام و سایر مغزها می توانند به سالمونلا آلوده شوند و این باکتری ها به غذاهای خشک سرایت کنند. غذاهای کم رطوبت مانند آرد ، مخلوط های کباب ، گوشت های خشک ، مغزها ، میوه ها و غلات غالباً به عنوان مواد تشکیل دهنده غذاهای بادام استفاده می شوند ، به این معنی که اگر تأمین کننده با مصرف کالا روبرو شود ، بسیاری از موارد استفاده شده ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد. با این حال ، خطر E.coli ، سالمونلا و لیستریا در غذاهای خشک هرگز نمی تواند به طور کامل برطرف شود.

به طور خاص ، شیوع مواد غذایی خشک از سال 2016 در ایالات متحده:

20 مه 2016 – عفونت های سالمونلا مونته ویدئو و سالمونلا سنفتنبرگ مرتبط با پسته زیبا

  • گزارش شده است که از چهار ایالت و منطقه کلمبیا 14 نفر به سویه سالمونلا تیفی موریوم آلوده شده اند.
  • سه بیمار در بیمارستان بستری شدند و هیچ مرگ و میر گزارش نشده است.

29 سپتامبر 2016 – عفونت های اشریشیا کلی تولید سم شیگا مرتبط با آرد

  • 63 فرد آلوده به شیوع سویه E. coli STEC O121 یا E. coli STEC O26 از 24 کشور گزارش شده است.
  • 17 بیمار در بیمارستان بستری شدند. یک نفر به سندرم همولیتیک اورمیک مبتلا شد ، نوعی نارسایی کلیه. هیچ کشته ای گزارش نشده است.

18 مه 2018 – عفونت های سالمونلا تیفیموریوم همراه با نارگیل خشک

  • در مجموع 11 نفر آلوده به شیوع سالمونلا در 9 کشور گزارش شده است.
  • دو بیمار در بیمارستان بستری شدند و هیچ مرگ و میر گزارش نشده است.

11 جولای 2019 ، – عفونت های مربوط به آرد E. coli

  • گزارش شده است که 21 نفر در 9 کشور به شیوع E.coli O26 آلوده شده اند.
  • سه مورد بستری در بیمارستان گزارش شده و هیچ گونه مرگ و میر رخ نداده است.

4 نوامبر 2020 ، – عفونت های سالمونلا مرتبط با قارچ های گوش چوبی

  • از 12 کشور ، 55 نفر آلوده به شیوع سالمونلا گزارش شده است.
  • شش مورد بستری در بیمارستان گزارش شد و هیچ گونه مرگ و میر رخ نداد

به گفته کارن فوچس ، محقق موسسه Fraunhofer UMSICHT در اوبرهاوزن ، “سالمونلا می تواند برای زنده ماندن در بادام خاموش باقی بماند. در این فرآیند ، آنها زیست توده اضافی تولید می کنند که از خشک شدن آنها محافظت می کند. اگر آب وارد تصویر شود ، سالمونلا سپس به طرز انفجاری تکثیر می شود. اما فقط 10 تا 100 درصد این باکتری ها برای مسمومیت غذایی مورد نیاز است. بادام آلوده که پس از برداشت وارد تاسیسات تولید می شود ، می تواند دسته های دیگر را آلوده کند. “

فوكس و تیم او Staphylococcus carnosus را آزمایش كردند ، یك ارگانیسم جانشین كه با واكنش حتی بیشتر مقاوم نسبت به سالمونلا شناخته می شود و نشان می دهد كه روند اتوكلاو بر ماندگاری ، خشكی و یا ترکیب چربی بادام تأثیر منفی ندارد.

“روغنها فقط ضد باکتری نیستند. آنها همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. این محققان می گویند: آنها پتانسیل اکسیداسیون را افزایش می دهند و ماندگاری چربی ها را افزایش می دهند ، به این معنی که بادام خیلی زود سیر نمی شود. “

وی همچنین گفت که خواص ضد باکتری و آنتی اکسیدانی تنها مزایای بالقوه نیست. افزایش مقدار روغن هایی که به خوبی با طعم بادام هماهنگ هستند نیز می توانند یک ادویه خوش طعم به آن اضافه کنند. این فرآیند به غذاهای دیگر وام می دهد. افزایش پتانسیل اکسیداسیون چربی می تواند برای هر ماده غذایی مستعد اکسیداسیون مفید باشد.

“شناخته شده است که دی اکسید کربن تحت فشار می تواند باکتری های بیماری زا را در مایعات مانند آب پرتقال از بین ببرد. تحقیقات ما نشان داده است که تحت شرایط خاص این کار با غذای خشک نیز جواب می دهد. “

به گفته محققان ، دی اکسید کربن برای محیط زیست و سلامتی مضر نیست و می توان آن را از بادام جدا کرد و هیچ اثری از باقی مانده آن باقی نماند. این شامل هیچ مرحله تصفیه انرژی بر نیست.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir