[ad_1]

محققان شواهد اپیدمیولوژیک و ژنومیکی را پیدا کرده اند که نشان می دهد زنجیره تولید گوشت منبع اصلی احتمالی آن است Staphylococcus saprophyticus باعث عفونت دستگاه ادراری انسان می شود.

این مطالعه با عنوان “منشا Food غذایی و توزیع محلی و جهانی از S. saprophyticus ایجاد عفونت های دستگاه ادراری انسان “، ایده ای از منشا ، انتقال و ساختار جمعیتی بیماری زا ارائه می دهد S. saprophyticus و عوامل احتمالی جدید احتمالی را شناسایی می کند.

اس saprophyticus یک باکتری گرم مثبت است که یکی از علل شایع عفونت های دستگاه ادراری ، به ویژه در زنان جوان است. همچنین در خوک ها و گاوها یافت می شود و می تواند منبع استعمار روده انسان و عفونت با S. saprophyticus در انسان از طریق انتقال آلودگی گوشت از زنجیره فرآوری گوشت باشد. PPI های S. saprophyticus نسبت به عفونت های اشریشیا کلی میزان موفقیت درمانی بالاتری دارند ، اما در عین حال شیوع عفونت های مکرر نیز بالاتر است. عوارض نادر S. saprophyticus UTI شامل پیلونفریت حاد ، نفرولیتیاز و آندوکاردیت است.

محققان به سرپرستی Opeyemi U. Lawal ، دانشجوی دکترا در انستیتوی فناوری شیمی و بیولوژیک ، دانشگاه نوا دو لیسبون (ITQB-NOVA) ، اویراس ، پرتغال ، تجزیه و تحلیل فیلوژنتیک 321 را انجام داد S. saprophyticus ایزوله های جمع آوری شده از عفونت های دستگاه ادراری انسان در سراسر جهان در سال های 1997-2017 و 232 جدایه از عفونت های دستگاه ادراری انسان و زنجیره پردازش خوک در یک منطقه محدود در سال 2016-2017.

این مطالعه برای توصیف از مطالعات ارتباطات فنوتیپی ، ژنومی و جامع (pan-GWAS) استفاده می کند S. saprophyticus هم در سطح جهانی و هم در سطح محلی. علاوه بر این ، محققان ویژگی های سازگارانه را شناسایی می کنند S. saprophyticus تکامل ، تعریف می کند S. saprophyticus ساختار جمعیت ، مسیرهای توزیع را بررسی می کند و عوامل جدید بیماری زایی را شناسایی می کند.

مطالعه کامل را می توان یافت اینجا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir