[ad_1]

خانه آمریکایی قانون ایمنی ، درمان ، آموزش و تحقیقات آلرژی های غذایی (FASTER) را تصویب کرد ، که کنجد را یک قدم دیگر به نهمین ماده حساسیت زای اصلی نزدیک می کند ، همانطور که در قانون فدرال تعریف شده است.

طبق قانون ، کنجد باید روی مواد غذایی بسته بندی شده برچسب گذاری شود و اولویت تحقیقات آلرژی غذایی است. این اقدام با تصویب قانون سریعتر در 3 مارس توسط سنا انجام شد. اکنون این لایحه توسط رئیس جمهور بایدن در حال بررسی است.

به گفته لیزا گیبل ، مدیر عامل شرکت FARE (تحقیق و آموزش آلرژی های غذایی)، پیشروترین سازمان حمایت از آلرژی غذایی در جهان و بزرگترین محقق آلرژی غذایی با بودجه شخصی ، بیش از 1.5 میلیون آمریکایی دارد که به دانه کنجد حساسیت دارند. FARE بیش از دو سال از تصویب قانون سریعتر به همراه نماینده دوریس ماتسوی ، D-CA ، نماینده آنا اشو ، کالیفرنیا و بیش از 90 طرفدار قانون حمایت کرده است.

مرکز علوم منافع عمومی همچنین در تلاش است تا کنجد را به عنوان یک ماده حساسیت زای اصلی برچسب گذاری کند ، زیرا آنها در نوامبر 2014 دادخواست را برای اعلام چنین آلرژی هایی به سازمان غذا و دارو ارائه دادند.

در بیانیه صادر شده توسط CSPI آمده است: “حمایت ما از علم نوظهور است و نشان می دهد شیوع و شدت آلرژی به كنجد زمینه محافظت از برچسب ها ، همراه با مواد حساسیت زای اصلی است.”

لیزا گیبل ، مدیر اجرایی FARE گفت: “برای جامعه آلرژی غذایی چیزی مهمتر از اطمینان از اجرای سریعتر نیست.” “من به نمایندگی از حدود 1.6 میلیون آمریکایی که به کنجد حساسیت دارند ، از نماینده دوریس ماتسوی ، D-CA و نماینده پاتریک مک هنری ، R-NC ، برای محافظت از این بخش مهم از قانون دو جانبه تشکر می کنم ، و اکنون امیدوارم که بی صبرانه رئیس جمهور بایدن آن را امضا می کند. “

دیگر طرفداران این لایحه سناتور تیم اسکات ، R-SC ، و کریس مورفی ، D-CT بودند که حمایت از قوانین سنا را بر عهده داشتند.

قانون FASTER بالاترین اولویت قانونی FARE است. طبق قانون سریعتر ، کنجد باید به عنوان ماده آلرژی زا در غذاهای بسته بندی شده برچسب گذاری شود. کنجد به نهمین ماده حساسیت زای غذایی تبدیل می شود که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای آن نیاز به برچسب زدن به زبان ساده دارد. از کنجد اغلب هنگامی استفاده می شود که برچسب “طعم های طبیعی” یا “ادویه جات طبیعی” باشد ، و هنگامی که مصرف کنندگان در فروشگاه های مواد غذایی محلی خود برچسب محصول را مرور می کنند ، یک مشکل دیگر ایجاد می کند. در صورت تصویب ، این اولین بار از سال 2006 است که ماده آلرژی زای جدیدی به قانون برچسب زدن به آلرژی غذایی و حمایت از مصرف کننده (FALCPA) اضافه می شود.

“امروز شاهدی بر کار سخت هزاران غذا است طرفداران آلرژی که ایمیل می فرستند ، تماس می گیرند و از اعضای کنگره بازدید می کنند aکارکنان دوم برای ایجاد پشتیبانی و ساخت کنجد نهمین ماده آلرژی زا که دارای برچسب است طبق قانون ، “نماینده ماتسوی گفت.

“آن زمان ما مورد توجه قرار گرفتیم شگفت آور است و من می خواهم از لیزا گیبل و همه افراد FARE بخاطر خدماتشان تشکر کنم کار سخت بسیج این جامعه فداکار و پایدار. قانون سریعتر خواهد شد آنها واقعاً برای کسانی که با غذاهای خطرناک زندگی می کنند تفاوت ایجاد می کنند آلرژی و ما افتخار می کنیم که اکنون در قانون ثبت خواهد شد. “

قانون سریعتر همچنین وزیر بهداشت و خدمات اجتماعی (HHS) را ملزم می کند تا گزارشی درباره فرصتهای علمی در تحقیقات مربوط به آلرژی غذایی ، که پیشگیری ، درمان و درمانهای جدید را بررسی می کند ، صادر کند. علاوه بر این ، این قانون یک فرآیند علمی مبتنی بر ریسک و چارچوبی برای شناسایی مواد حساسیت زای اضافی تحت پوشش قانون فدرال غذا ، دارو و مواد آرایشی ایجاد کرده است.

نماینده مک هانری گفت: “امروز من افتخار می کردم که قانون سریع مجلس را تصویب می کنم.” “این لایحه به روزرسانی مورد نیاز در زمینه برچسب زدن به مواد آلرژی زا را شامل می شود که شامل کنجد می شود ، که بیش از 1.5 میلیون نفر به آلرژی به کنجد مبتلا می شوند. علاوه بر این ، این لایحه به ما این امکان را می دهد تا با الزام وزیر بهداشت و خدمات بشردوستانه به بررسی منظم درمان های امیدوار کننده و تحقیق در مورد آلرژی های غذایی ، میلیون ها آمریکایی را که از آلرژی غذایی تهدید کننده زندگی رنج می برند ، بهتر درمان کنیم. “

تالیا دی ، وکیل حساسیت غذایی با دو فرزند که به کنجد حساسیت دارند ، گفت: “امروز برای خانواده های ما و خانواده های نزدیک به 1.6 میلیون آمریکایی که به کنجد حساسیت دارند ، یک روز تغییر دهنده و تأیید کننده زندگی است.”

“با تصویب امروز و امیدوارم با امضای رئیس جمهور بایدن ، دیگر مجبور نخواهم شد که در ترس زندگی کنم که ممکن است فرزندانم تصادفا چیزی بخورند که باعث مرگ آنها شود ، فقط به این دلیل که در برچسب مواد غذایی وجود ندارد. با تشکر از سناتورهای اسکات و مورفی ، نمایندگان ماتسوی و مک هنری ، FARE و هزاران طرفدار آلرژی غذایی که امروز امکان ایجاد آن را فراهم کردند و آینده بهتری را برای بیش از 32 میلیون آمریکایی که با آلرژی غذایی بالقوه تهدید کننده زندگی می کنند ، ایجاد کردند. ”

درباره FARE
FARE (تحقیق و آموزش آلرژی غذایی) با هدف بهبود کیفیت زندگی و سلامت افراد مبتلا به آلرژی غذایی و امید بخشیدن آنها به وعده های درمانی جدید است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد FARE ، به کانال YouTube Living Teal وی یا www.foodallergy.org.

درباره CSPI
مرکز علم مورد توجه عموم مردم غذا و بهداشت غیر انتفاعی است سازمانی که به عنوان یک گروه نظارت بر منافع عمومی فعالیت می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر برای CSPI ، به وب سایت آنها مراجعه کنید اینجا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir