متخصصان پس از شیوع کمک های غذایی به MSP کمک می کنند


یک گروه متخصص در مورد آلکالوئیدهای تروپان که پس از شیوع ردیابی کمک های غذایی آلوده در اوگاندا جمع شده بودند ، یافته های خود را منتشر کرد.

در سال 2019 ، 315 نفر بیمار بودند و پنج نفر پس از خوردن “سوپر غلات” ارائه شده توسط برنامه جهانی غذا (WFP) ، که به آلکالوئیدهای تروپان آلوده بود ، فوت کردند. Super Cereal از ذرت ، سویا و عناصر کمیاب از قبل پخته شده تشکیل شده است.

غلظت بالای اسكوپولامین و هیوسیمامین از گیاهان سمی گیاه Datura stramonium در دانه های سویا منبع مسمومیت غذایی است.

آلودگی جزئی دوم در اواخر سال 2019 شامل سورگوم تصفیه نشده آلوده به دانه های Datura stramonium است که به عنوان کمک غذایی به سودان جنوبی توزیع می شود.

WFP کمک می خواهد
یک مطالعه اخیر کاستی هایی را در کارخانه تامین مواد غذایی ترکیه پیدا کرده است. تحقیقات دیگر نشان داد که یک محصول آلوده پس از دو حادثه در مارس و آوریل بازیابی شده و از یک انبار به سرقت رفته و باعث شیوع سوم در ماه اوت شده است.

هیچ مقررات بین المللی برای آلکالوئیدهای تروپان یا حداکثر سطح Codex وجود ندارد. اتحادیه اروپا دارای حداکثر میزان هیوسسیامین و اسکوپولامین در غذاهای نوزادان و کودکان خردسال است.

در اوایل سال جاری ، WFP از سازمان غذا و کشاورزی (FAO) ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی (WHO) خواست كه در مورد آلكالوئیدهای تروپان در محصولات فرآوری شده و فرآوری شده مشاوره علمی ارائه دهد. این امر امکان توسعه اقدامات مدیریت ریسک در زنجیره تأمین را برای جلوگیری از مسکرات در آینده فراهم می کند. نشست تخصصی FAO و WHO طی چندین روز در مارس و آوریل برگزار شد.

خلاصه ای از این رویداد چند ماه پیش منتشر شد و اکنون یک گزارش کامل 196 صفحه ای در دسترس است که ارزیابی خطر آلکالوئیدهای تروپان (هیوسسیامین و اسکوپولامین) و توصیه هایی در مورد گزینه های مدیریت ریسک را ارائه می دهد.

ایجاد محدودیت
فائو و WHO قصد دارند یافته های کمیته Codex Alimentarius درباره آلاینده های غذایی (CCCF) را برای بحث در مورد توسعه یک استاندارد جهانی ارائه دهند.

مارکوس لیپ ، از FAO ، از شرکت کنندگان خواست که در نظر گرفتن دو محدودیت قابل استفاده برای محصولات MSP. یک حد محافظت از سلامت مناسب برای بررسی انطباق محصولات خام و نهایی و یک آستانه بالایی که در صورت مشاهده اینکه مواد موجود در بازار باید از چنین حدی فراتر رود ، نیاز به پیگیری را ایجاد می کند.

در جمعیت هایی که به طور معمول محصولات MPP مصرف می کنند ، ممکن است انواع مختلفی از شرایط سلامتی زمینه ای وجود داشته باشد که باعث حساسیت بیش از حد آنها به سمیت آلکالوئیدهای تروپان شود.

به منظور ارائه رهنمودهایی برای توسعه محدودیتهای عملیاتی هیوسیمامین و اسكوپولامین در محصولات MSP ، از رویكرد حد مواجهه بر اساس اثرات دارویی انسان و قرار گرفتن در معرض حاد غذایی برای توصیف خطر استفاده شد.

کارشناسان اظهار داشتند که تعیین محدوده های عملیاتی پیشنهادی و سطح جهت گیری بر اساس تعداد دانه های Datura در دانه مورد استفاده برای تولید محصولات MSP دشوار خواهد بود ، عمدتا به دلیل تنوع زیاد غلظت آلکالوئیدهای تروپان در گونه های مختلف Datura. .

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>