[ad_1]

کارشناسان قرار است اواخر این ماه برای بار دوم دیدار کنند تا روی استراتژی جهانی ایمنی مواد غذایی WHO کار کنند.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) یک گروه مشاوره فنی (TAG) در مورد ایمنی مواد غذایی ایجاد کرده است که از 8 تا 10 فوریه در عمل تشکیل جلسه داد و در مورد ساختار استراتژی جدید ، عوامل تغییر برای آینده ایمنی مواد غذایی و پنج اولویت پیشنهاد شده است.

دومین رویداد از راه دور TAG در 19 ، 22 و 23 آوریل نکاتی را از اولین جلسه دنبال خواهد کرد ، در مورد نظرات در مورد پیش نویس استراتژی ایمنی مواد غذایی WHO بحث می کند و برای مشاوره های عمومی در مورد شبکه و کشورهای عضو در اواسط ماه مه آماده می شود. حضور به اعضای گروه مشاوره و ناظران دعوت شده محدود می شود.

اهداف توافق در مورد محتوای اصلی استراتژی ، نقش WHO و کشورهای عضو در اجرای آن است. پیشنهاد روشهای ممکن برای نظارت و ارزیابی طرح. و در مورد اینکه آیا این استراتژی باید شاخص ها و اهداف را تعیین کند و مثال هایی را ارائه دهد توافق می کنیم.

به روزرسانی استراتژی 2002 ، چالش های فعلی و نوظهور را شامل می شود ، از جمله فن آوری های جدید و استراتژی های نوآورانه برای تقویت سیستم های ایمنی مواد غذایی. پیش بینی می شود در سال 2022 منتشر شود.

اعضای TAG شامل ویلیام آر. جونز از سازمان غذا و داروی ایالات متحده است. آنی لوکاس از آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا ؛ سالی جانستون ، گروه صنایع اولیه ، نیوزیلند ؛ سونیل باکشی از اداره ایمنی و استاندارد مواد غذایی هند و آن بریسابوا از آژانس غذا ، محیط زیست ، بهداشت و ایمنی فرانسه (ANSES).

دعوت از یک داده بهداشت و آب و کارشناسان
در همین حال ، WHO و سازمان غذا و کشاورزی (FAO) از متخصصانی دعوت کرده اند که می توانند در ارزیابی ایمنی و کیفیت آب مورد استفاده در تولید محصولات شیلاتی و / یا لبنیات شرکت کنند.

این دو آژانس همچنین از دولت ها ، صنعت ، دانشگاه ، گروه های کاربری ، آزمایشگاه ها و سایر سازمان ها و افراد می خواهند داده ها و اطلاعات را برای پشتیبانی کار ارائه دهند.

سه جلسه در این زمینه قبلاً در سال های 2017 ، 2018 و 2019 برگزار شده است ، آخرین جلسه شامل محصولات تازه است. چهارمین دوره از 14 ژوئن تا 2 ژوئیه 2021 مجاز خواهد بود. آخرین مهلت فراخوان کارشناسان 16 آوریل و 31 مه برای داده ها است.

سرانجام ، FAO ، WHO ، سازمان جهانی بهداشت حیوانات (OIE) و برنامه محیط زیست سازمان ملل (UNEP) به دنبال افرادی هستند که به عنوان متخصص در گروه متخصص سطح بالای بهداشت (OHHLEP) خدمت کنند.

چهار آژانس توافق کردند که OHHLEP را برای کمک به آنها در حمایت از دولتها به عنوان بخشی از همکاری One Health راه اندازی کنند.

متخصصان مورد نظر شامل افرادی هستند که در زمینه بیماری های عفونی و زئونوز ، سیستم های غذایی و پیوندهای بهداشتی ، اپیدمیولوژی عفونی ، پیشگیری و کنترل ، و علوم اجتماعی ، اقتصادی و رفتاری تجربه دارند.

کارشناسان OHHLEP به مدت دو سال مشغول به کار می شوند و برای انتصاب مجدد واجد شرایط هستند ، اما به آنها پرداخت نمی شود. آنها باید در حد توانایی فردی خود خدمت کنند. برای ثبت علاقه ، قبل از 16 آوریل اطلاعات بیشتری در اینجا کسب کنید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir