[ad_1]

Orca Specialty Foods Ltd. مستقر در بریتیش کلمبیا به یادآوری مارک One Ocean Sliced ​​Smoking Wild Sockeye Salmon به دلیل آزمایشات دولتی نشان می دهد لیستریا مونوسیتوژنز آلودگی

مصرف کنندگان باید بررسی کنند که محصول بارگیری شده را در خانه خود دارند. طبق اخطار برداشت از آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) ، محصولات خارج شده باید دور ریخته یا به فروشگاهی که در آن خریداری شده است برگردانده شود.

تماس محصول:

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کد
یک اقیانوس ماهی قزل آلا وحشی دودی بریده شده 300 گرم 6 25984 00005 3 11253

در زمان انتشار این مصرف ، هیچ گزارشی از بیماری های مرتبط با مصرف این محصول گزارش نشده است.

CFIA تأیید می کند که صنعت در حال حذف محصول پس گرفته شده از بازار است.

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است ظاهر یا بوی خراب نداشته باشد ، اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. هر کسی که محصولات ترک شده را خورده و علائم عفونت لیستریا را در خود ایجاد کرده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و پزشکان خود را از قرار گرفتن در معرض لیستریا مطلع کند.

همچنین ، هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir