[ad_1]

برای فراموش نشدنی بودن وعده های غذایی در تعطیلات ، اطمینان حاصل کنید که بقیه وعده های غذایی – غذاهای مانده را فراموش نکنید.

باز هم زمانی از سال است که خانواده و دوستان دور هم جمع می شوند – به صورت حضوری یا عملی. این ممکن است اولین بار باشد که تهیه یک وعده غذای جشن را به وقت گیر می برید. برنامه ریزی قبل ، حین و بعد از آن برای اطمینان از ایمنی غذا ضروری است ، اما مراحل کار آسان است.

هدیه ای که او همچنان می دهد
غذاهای جشن می توانند بسیار بزرگ باشند ، بنابراین به احتمال زیاد باقیمانده مانده برای ذخیره و لذت بردن برای چند روز باقی می ماند. برای اطمینان از ایمن ماندن هر قسمت ، این سه راهنما را دنبال کنید:

  • قانون را به مدت دو ساعت به خاطر بسپارید: تمام وسایل فاسدشدنی پس از خارج شدن از فر یا یخچال باید به مدت دو ساعت در یخچال نگهداری شوند. پس از دو ساعت ، مواد غذایی فاسدشدنی وارد منطقه خطر (بین 40 تا 140 درجه فارنهایت) می شوند ، جایی که باکتری ها می توانند به سرعت تکثیر شده و باعث خطرناک شدن غذا شوند. اگر غذا بیش از دو ساعت از قلم افتاد ، وسایل را دور بریزید تا از بیماری های غذایی جلوگیری کنید.
  • از ظروف کوچک و کم عمق استفاده کنید: پس مانده مواد غذایی را در ظروف کوچک و کم عمق تا دوشنبه پس از شکرگذاری یا در فریزر برای استفاده های بعدی ذخیره کنید. ظروف کم عمق سریعتر از نگهداری آن در ظروف بزرگ به خنک شدن کمک می کنند.
  • ظرف چهار روز فریز یا مصرف کنید: از دوشنبه بعد از شکرگذاری به عنوان یک یادآوری استفاده کنید که آخرین روزی است که می توانید با خیال راحت پس مانده ها را بخورید. اگر می خواهید مانده ها را بیشتر نگه دارید ، آنها را در این مدت چهار روز منجمد کنید تا بعداً لذت ببرید. اگر مواد باقیمانده را در فریزر ذخیره کنید ، طی دو تا شش ماه بهترین کیفیت را دارند. باقی مانده را تا دمای داخلی 165 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • غذای مایکروویو بی خطر: هنگام گرم شدن مجدد در مایکروویو ، روی مواد را بپوشانید و چرخانید تا به طور یکنواخت گرم شود. غذا را به طور مساوی در یک لیوان یا سرامیک شیشه ای مایکروویو سرپوشیده بچینید و در صورت لزوم کمی مایع به آن اضافه کنید. از آنجا که مایکروویو دارای لکه های سرد است ، بعد از اینکه وقت خود را برای استراحت گذاشتید ، با دماسنج مواد غذایی دمای داخلی غذا را در چندین مکان بررسی کنید. پخت و پز در غذاهای غلیظ مانند بوقلمون کامل یا رست بیف بیشتر از غذاهای کم چگال مانند نان ، سبزیجات کوچک و میوه ها طول می کشد.

کارشناسان در دسترس هستند
آیا به اطلاعات بیشتری در مورد پس مانده های تعطیلات یا تهیه غذای فصلی خود نیاز دارید؟ برای برقراری ارتباط با یک متخصص ایمنی مواد غذایی و یا صحبت از طریق ask.usda.gov از ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر با شماره تلفن تماس تلفنی گوشت و طیور با USDA 888-MPHotline (888-674-6854) تماس بگیرید. : 00 به وقت شرقی ، دوشنبه تا جمعه.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir