[ad_1]

وكیل ایمنی غذا بیل مارلر می خواهد بداند كه با دادخواست خود از USDA خواستار اعلام “سروتیپ های شیوع” خاص سالمونلا به عنوان مجرمان گوشت می شود.

وی این دادخواست را بیش از یک سال پیش ، در تاریخ 19 ژانویه سال 2020 ، به نمایندگی از ریک شیلر ، استفان رومس ، خانواده پورتر ، دیده بان غذا و آب ، فدراسیون مصرف کننده ، به سرویس بازرسی ایمنی و غذایی (FSIS) USDA ارائه داد. از آمریکا و گزارش های کاربران.

در این دادخواست از FSIS خواسته شده است كه “شیوع سروتیپ” سالمونلا را به عنوان خود آلوده كننده محصولات گوشت و مرغ اعلام كند:

Salmonella Agona، Anatum، Berta، Blockely، Braenderup، Derby، Dublin، Enteritidis، Hadar، Heidelberg، I 4،[5]، 12: من: – ، Infantis ، Javiana ، Litchfield ، Mbandaka ، Mississippi ، Montevideo ، Muenchen ، Newport ، Oranienburg ، Panama ، Poona ، Reading ، Saintpaul ، Sandiego ، Schwarzengrund ، Senftenberg ، Stanley ، Thompson ، Typhi و Typhimurium.

مارلر می گوید كاهش سالمونلوز از گوشت و مرغ “نیاز به اقدامی جسورانه” فراتر از آنچه كه هنوز توسط FSIS انجام می شود. سالمونلا عامل اصلی بیماری های منتقله از طریق غذا در ایالات متحده است که هر ساله باعث 1.35 میلیون بیماری ، 26500 بستری در بیمارستان ، 130 شیوع و 420 مرگ می شود.

مارلر به پاول کیکر ، سرپرست معاونت وزارت غذا ایالات متحده نامه نوشت. نسخه ای را به دبیر تحویل داد.

در حالی که فناوری تشخیصی پیشرفت کرده است ، محققان می گویند که این دلیل وجود سالمونلا به طور کامل توضیح نمی دهد.
طبق همکاری تجزیه و تحلیل ایمنی مواد غذایی بین دفاعی ، غذاهای تنظیم شده توسط FSIS “به طور قابل توجهی” به بار بهداشت عمومی کمک می کنند.

مارلر نوشت: “طراحی استانداردهایی برای اثر بخشی سالمونلا برای تطبیق بیشتر آن با هدف كاهش بیماریهای منتقله از طریق غذا برای بهبود ایمنی مواد غذایی ضروری است.”

“در حال حاضر ، استانداردهای عملکرد سالمونلا اندازه گیری می کند که چقدر یک شرکت دفعات مثبت بودن محصولات خود را برای آلودگی به هر نوع سالمونلا کاهش می دهد. آزمایشات FSIS می تواند سویه های بدخیم سالمونلا را که با شیوع فعلی در ارتباط هستند شناسایی کند ، اما تا زمانی که تعداد کافی نمونه “منفی” داشته باشد و در غیر اینصورت با قوانین در نظر گرفته شده مطابقت داشته باشد ، این محصول همچنان ممکن است به بازار عرضه شود. “غیر بهداشتی” نیستند. این رویکرد غیر مستقیم جواب نمی دهد. “

وی در پایان گفت: “به منظور محافظت از مردم ، FSIS باید تشخیص دهد كه برخی از سروتیپ های سالمونلا خطری غیرقابل قبول برای مصرف كنندگان دارند و قوانینی وضع می كند تا محصولات تقلبی آلوده به این سروتیپ ها را از قفسه ها دور نگه دارد.” “بر این اساس ، ما از شما دعوت می کنیم که به دادخواست ما پاسخ مثبت دهید.”

پس از ارسال دادخواست در سپتامبر گذشته ، FSIS سمیناری با موضوع “دولت سالمونلا از علم” ارائه داد. در آن زمان ، FSIS آخرین برنامه خود را برای کاهش سالمونلا منتشر کرد که به عنوان یکی از علل اصلی بیماری های منتقله از طریق غذا شناخته شده است. نقشه راه کاهش سالمونلا: تحریک تغییر از طریق سیاست های مبتنی بر علم ، برنامه ها و سیاست هایی را که مبتنی بر علم هستند ، مبتنی بر داده ها هستند و باعث ایجاد نوآوری برای کاهش سالمونلا در گوشت ، مرغ و محصولات تخم مرغ می شوند.

“این نقشه راه نمایانگر تعهد FSIS برای راهنمایی علم و داده ها در هر کاری است که ما انجام می دهیم. این یک دوره برای هدف گیری تهاجمی سالمونلا و سایر عوامل بیماری زا برای ما تعیین می کند. “

طی یک دوره نظر چهار ماهه ، دادخواست 377 نظر دریافت کرد ، از جمله در بسیاری از آنها از الگویی ارائه شده توسط یک سازمان غذایی جایگزین استفاده شده است.

سرانجام ، مارلر به FSIS یادآوری کرد که مطابق قانون آیین دادرسی اداری و احکام ، آژانس ها به درخواست کنندگان پاسخ “زمان معقول” را بدهکار بوده اند. وی گفت در صورت تأخیر نامعقول ، دادگاه ها می توانند این پاسخ ها را مجبور کنند.

یادداشت ویراستار: بیل مارلر ، شریک عامل Marler Clark LLP PS ، همچنین ناشر نشریه اخبار ایمنی مواد غذایی.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir