[ad_1]

بارگیری توسط Pero Family Farms Co. LLC ، امکان پذیر است لیستریا آلودگی برخی از مواد مغز کدو تنبل منجر به برداشت مکرر شد. شرکت Publix Super Markets Inc. محصولات انتخاب شده Publix “Steam In Bag” تهیه شده در فروشگاه ، حاوی ماده خاصی از کدو تنبل ، تهیه شده توسط شرکت Pero Family Farms Co.

دو محصول Pero بارگیری شده اند:

  • تاریخ انقضا سینی مکعب Butternut Squash از 15.01.2021 تا 20.01.2021. و
  • سینی مارپیچ گیاهی Butternut Squash ، تاریخ انقضا از 15.01.2021 تا 20.01.2021.

شرکت Publix Super Markets Inc. محصولات ذکر شده در زیر را به یاد می آورد:

نام محصول GTIN فروخته شده در این بین
بخار Publix در کیف
کدو سبز لوبیا سبز
002-24887-00000 01/03 / 2021-01 / 14/2021
بخار Publix در کیف فصل Butternut Medley 002-25399-00000 01/03 / 2021-01 / 14/2021
جفت Publix در کیسه Butternut Brussel Pecan 002-25677-00000 01/20 / 2021-01 / 14/2021
محصول نامیده می شود

Publix می گوید محصول آسیب دیده را از تمام قفسه های فروشگاه خارج کرده است. طبق گفته های پابلیکس ، تاکنون هیچ موردی از این بیماری گزارش نشده است.

مصرف کنندگانی که محصولات مورد نظر را خریداری کرده اند می توانند برای بازپرداخت کامل آن را به فروشگاه محلی برگردانند.

درباره عفونت های لیستریا

غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. هرکسی که غذا می خورد بیاد می آورد محصولات و علائم بروز عفونت لیستریا باید به دنبال درمان پزشکی باشند و پزشکان خود را در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا قرار دهند.

همچنین ، هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افرادی مانند بیماران سرطانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir