[ad_1]

مقامات لیتوانیایی دستور تخریب برخی تخمها از اوکراین به دلیل کشف سالمونلا را صادر کرده اند.

خدمات دولتی غذا و دامپزشکی (VMVT) فروش تخمهای سفید متوسط ​​در بسته های 10 تایی با ماندگاری 26 دسامبر 2020 را ممنوع کرده است. بیش از 38000 کارتن تخم مرغ تحت تأثیر قرار گرفته اند.

تحقیقی درباره عرضه محصولات بالقوه خطرناک در بازار پس از اطلاع رسانی به سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) اتحادیه اروپا و براساس اطلاعات خرده فروش Lidl Lietuva آغاز شد.

تخم مرغ یادآوری شده

مقامات لتونی به RASFF علامت دادند که Ovostar Europe تخم مرغ را از اوکراین به لتونی وارد کرده و توزیع کرده است. تست های آزمایشگاهی آلودگی میکروبیولوژیکی با سالمونلا کلن را نشان داد.

تخم های این دسته توسط لیدل لیوتوا خریداری و در بازار لیتوانی توزیع شد. طبق اعلامیه بارگیری ، این محصول از 4 دسامبر سال 2020 در فروشگاه های Lidl Lietuva در دسترس خواهد بود.

بازرسی های شدید در لتونی
VMVT Lidl Lietuva را از قرار دادن تخم مرغ در این دسته در بازار منع کرده است. نمونه های دسته دیگری از تخم های اوکراینی نیز در لیتوانی گرفته شده و از نظر سالمونلا آزمایش شد ، اما نتایج منفی بود.

در مجموع 78 نمونه تخم مرغ در بازرسی های برنامه ریزی شده و اعلام نشده توسط بازرسان VMVT در سال 2020 آزمایش شد و سالمونلا در هیچ یک از آنها تشخیص داده نشد.

VMVT همچنین بازرسی هایی را انجام می دهد تا اطمینان حاصل شود که فقط تخم های ایمن با مراجعه به مزارع مرغ تخمگذار با حدود 200 نمونه در سال در بازار قرار می گیرند. در صورت دستیابی به موفقیت ، تخمها در مزرعه یا محل تولید نگهداری می شوند تا از رسیدن آنها به مصرف کننده جلوگیری کنند.

مقامات لتونی در اواسط دسامبر تأیید کردند که سالمونلا در نمونه ای گرفته شده است که در مرز تخم مرغ تازه گرفته شده از اوکراین گرفته شده و به لیتوانی می رود. این نمونه به عنوان بخشی از بازرسی های شدید از محصولات اوکراین ساخته شده است.

در سال 2020 ، 509 نمونه تخم مرغ و فرآورده های تخم مرغ منشاating اوکراین در یک آزمایشگاه تحت کنترل دقیق تر مرزها مورد آزمایش قرار گرفتند که 198 مورد از نظر سالمونلا و 311 نمونه از نظر مانده مواد مخدر مورد آزمایش قرار گرفتند.

فقط دو نمونه از محصولات تخم مرغ برای سالمونلا مثبت است. مقامات گفتند که انواع محصولات آلوده همچنان تحت کنترل دقیق تر قرار می گیرند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir