لبنیات واشنگتن مجدداً شیر خام غیر پاستوریزه را برای خطر باکتری برداشت می کند


Cozy Vale Creamery از تینینو ، واشنگتن ، به مصرف کنندگان توصیه می کند تا 12 دسامبر – 12 تا 23 دسامبر هر یک از محصولات لبنی و خامه را با بهترین مواد دور ریخته یا برگردانند ، زیرا آزمایش های دولتی آلودگی با E. coli را نشان می دهد.

محصولات لبنی غیرپاستوریزه در گالن ، نیم گالن ، ظروف کوارتز و پینت بطری شده و به مشتریان ، از جمله فروشگاه های خرده فروشی ، در غرب واشنگتن فروخته می شد. در سال 2017 ، لبنیات حداقل دو بار با عوامل بیماری زا مشکل داشت.

این مشاوره پس از نمونه برداری معمول توسط وزارت امور خارجه واشنگتن (WSDA) از وجود سم تولید کننده اشریشیاکلی در خامه خام از 14 دسامبر آغاز شد. عامل بیماری زا در شیر خامه گرفته و خام یافت نمی شود ، با این حال ، تمام محصولات از یک شیر پردازش می شوند. در بیانیه اپراتورهای Cozy Vale Creamery آمده است: “Cozy Vale Creamery و WSDA به همکاری خود ادامه می دهند تا منبع این مشکل را برطرف کنند.”

کاربران با س questionsال می توانند از طریق شماره 360-481-4010 با این شرکت تماس بگیرند. از زمان انتشار سیگنال توسط این شرکت ، هیچ بیماری شناخته شده ای در رابطه با شیر خام غیر پاستوریزه وجود ندارد.

در مورد عفونت های E. coli
هر کسی که هر یک از محصولات درگیر را مصرف کرده و علائم عفونت E. coli را پیدا کرده است ، باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد و درمورد قرار گرفتن در معرض این باکتری ها را به پزشک خود بگوید. برای تشخیص عفونتهایی که ممکن است بیماریهای دیگر را تقلید کنند ، آزمایشات خاصی لازم است.

علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال است که اغلب خونین است. بعضی از بیماران ممکن است تب هم داشته باشند. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، دیگران ممکن است علائم و عوارض شدید یا تهدید کننده زندگی داشته باشند.

حدود 5 تا 10 درصد از عفونت هایی که با E. coli تشخیص داده می شوند ، یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی برای نارسایی کلیه دارند که به سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) معروف است. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی غیر قابل توضیح است.

بسیاری از مبتلایان به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها دچار آسیب دیدگی دائمی یا مرگ می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر پنج سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی مانند بیماران سرطانی هستند ، دیده می شود.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید سریعاً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS احتمالاً در بیمارستان بستری می شوند ، زیرا این بیماری می تواند سایر مشکلات جدی و مداوم مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی را ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>