[ad_1]

Sainsbury’s بدترین کمپیلوباکتر را در نتایج مرغ طی سه ماه آخر سال 2020 و پس از آن تسکو ثبت کرده است.

این داده ها از 9 خرده فروش بزرگ در انگلیس تهیه می شود که سه ماهه آخر نتایج آزمون را منتشر می کنند.

آستانه آژانس استاندارد غذا (FSA) 7 درصد پرندگان با بیش از 1000 واحد کلنی ساز (CFU / g) کمپیلوباکتر است.

7٪ از مرغهای نمونه گزارش شده توسط Sainsbury بیش از 1000 CFU / g در سه ماهه چهارم سال 2020 (4Q) در مقایسه با 2٪ در 3Q ، کمی بیش از 4٪ در 2Q و حدود 3٪ در 1Q 2020 بود.

سطوح بالاتر برای تسکو ؛ پایین تر برای Asda
داده های تسکو از اکتبر تا دسامبر سال 2020 ، شامل 299 نمونه ، نشان داد که 6٪ بالاترین میزان آلودگی به کمپیلوباکتر را دارند. این از 2 درصد در جولای تا سپتامبر و از 3 درصد در آوریل تا ژوئن افزایش یافته است ، اما از 9 درصد در ژانویه تا مارس 2020 افزایش یافته است.

کمپیلوباکتر شایع ترین علت مسمومیت غذایی باکتریایی در انگلستان است و دوز مورد نیاز برای بیمار شدن افراد می تواند به چند صد سلول برسد.

FSA داده های این خرده فروشان برجسته مواد غذایی کمپیلوباکتر را در مرغ های تازه خریداری شده تولید شده در انگلیس منتشر کرد ، اما پس از سه ماهه دوم سال 2019 متوقف شد.

Asda گزارش داد که 1.8٪ مثبت برای بالاترین سطح آلودگی در سه ماهه گذشته است. داده های سه ماهه اول سال 2020 9.2٪ بالاتر از سطح بالایی از آلودگی را نشان می دهد ، در حالی که در 2Q 4.1 و در 3Q 7.7٪ است. در طول سال 2020 ، 5٪ پرندگان بیش از 1000 cfu / g هستند.

Lidl حدود 2.5٪ از پرندگان را در بالاترین رده آلودگی ثبت کرده است که این کاهش 4٪ برای 3Q ، بیش از 6٪ برای 2Q و 5.5٪ برای 1Q برای سال 2020 است.

برخی از تجار نمونه هایی از بالاترین رده را گزارش نمی دهند
نتایج Aldi برای 4Q همان 2Q است که در رده بالای 1000 cfu / g مرغ وجود ندارد. در سه ماهه سوم ، 0.6٪ از پرندگان در این براکت قرار داشتند و این رقم در سه ماه اول سال گذشته 2.8٪ بود.

نتایج همکاری در سه ماهه آخر نشان می دهد همان رقم مربوط به دوره قبل با 0.9٪ از نمونه های گرفته شده از مرغ هایی که در سطح بالاتر از 1000 cfu / g آلودگی دارند. این در سه ماهه دوم از صفر افزایش یافت ، اما از 1.8 درصد در سه ماهه اول سال 2020 کاهش یافت.

درمجموع 0.8٪ از مرغهای موریسون بیشترین میزان آلودگی را در بین 125 پرنده آزمایش شده داشتند. برای کل سال ، 1.3٪ از پرندگان بالاتر از این مقدار بودند.

برای مرغ های مارکس و اسپنسر ، 2 درصد در ماه اکتبر ، 3 درصد در ماه نوامبر و 2 درصد در دسامبر در بیشترین رده قرار داشتند. در طول سال ، 3 درصد پرندگان با بیش از 1000 cfu / g آلوده شدند.

سطح وایتروز برای سه ماهه ، از 1٪ نمونه های بالاتر از 1000 cfu / g برای 3Q ، مانند 1Q و 2Q به صفر رسید.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir